Okey oynamaya gidiyor ya da halısaha maçına
Evde haftada bir gün duruyor yemek yiyip çay içip çıkıyor çok canım sıkılmaya başladı bu durumdan
Evde haftada bir gün duruyor yemek yiyip çay içip çıkıyor çok canım sıkılmaya başladı bu durumdan
Cevap
20Cevap
Eş dediğin eviyle yuvasıyla ilgilenir bu kadın erkek için de geçerli. Erkek adam evindeki karısını ilgisiz bırakmaz. Yani böyle giderse boşanma davanız için avukatınızı şimdiden ayarlayın.
Yok ya o kadarda değil
Buna yapabileceğin pek bişey yok. Eşin böyle yapıyorsa sende kendine böyle bir şey oluşturabilirsin. Kiz arkadaşının yanına gitmek veya disarda gezmek gibi.
İyide sürekli dışarıda valit gecırmeyı sevmem haftada 1-2 defa neyse
Anlıyorum seni fakat bu kahve ortamı olan bir erkek kolay kolay ondan vazgeçmez. Sende eşinin yaptigi gibi bir aktivite yap ya da evde dur. Bu durum çok sancılı senin icin ama çözümü yok bence
Anam bu dünyaya erkek olarak gelmek vardı. Evde hizmetçiyi bak yeter. her şey hazır önüne gelsin. Yaaa neden kadın olmak zorundaydım ki
dengeleyemezsin çünkü en başta sınırları çizmeyi bilememişsin
Ne yapabilirim peki
konuş böyle ilişkiye böyle devam edemeyeceğini net bi şekilde dile getir
Evlenmeden öncede böyleyse böyle devam etsin hiç bunaltma adamı.
Zamanla zaten halı saha olayı azalır, çocukta olunca okey olayını azalttırırsın zamanla evde daha çok vakit geçirir.
Öyle evlilikmi olur insan karısını neden ilgisiz birakir
Tam ilgisizde diyemem ama istediğim gibi değil
Yatakta eskiye göre bir soğukluk var mı sende
Hayır
E ne istiyorsun nasıl olsun
?
Daha sokamazsın eve baştan alıştıysa geçmiş olsun
5-6 aydır böyle
Alışmış evde sıkılıyor demekki şu eşini ilgisiz bırakanları onsuz vakit geçirenleri anlamıyorum anlamamda sanırım
Sözüm sana değil ona
Cidden
Cidden bu durum niye böyle bilmiyorum yaşlar kaç kac yıldır evlisiniz
2 26
Aynı yaşlardayiz şahsen çok saçma senle. vakit gecirmemesi
Ya kısa süredir böyle
5 6 aydır böyle deilmi
Sende maç izlemeye git okeye eş olarak, sen nereye ben oraya de
valla işin zor sende onun evde olduğu günler çık dışarı o zmaan belki anlar seni
Yarın yapıcam
Benımde aklıma bunu yapmak geldi
her akşam bir plan yap. onu oralardan kurtarmalısın. ki yuvan da kurtulsun
Sen de ara ara resim geç at özel giyinip bekliyorum seni diye tepkisini ölçü ya da sende o an musaitlikgin varsa sende çok dışarı sende durma
Annesine iade et
Yok kocam iyi
Evet cok iyi hep dısarıda oldugu icin bu durum baya hosuna gitmis ki burada dert yanıyorsun
gerçek öylemi acaba
Net bir şekilde anlat bu durumu ona.
Seks de yapmıyor tabi
Özür dilerim ben yanlış anladım
duzelir araniz sabretya
Aramız bozuk değil ya bir sıkıntı yok sadece bes altı aydır boyle sık gıtmeye basladı yoksa bende surekli başımda dursun istemem
İlişkiniz kaç günde bir
Saat bası
Eve gitmiyorsa nasıl oluyor o 😂😂
bizde seninle bilardo oynayalım
Öyle bir şeye ihtiyacım var diye mi yazmısım
Sende keyfine bak
Bakıyorum zatende hergğn birsey ayarlayınca sinirlerim bozukuyor
Değişmez huyu öyle
Sende çık arkadaşlarınla
Cilve yap sende
Sende git onunla
Konusss
Bizde de var böylesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, eşinin sürekli dışarıda olması insanı gerçekten üzebilir, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Evde tek kalmak insanın canını sıkıyor, haklısın. Bence onunla sakin bir zamanda konuşup bu durumun seni nasıl hissettirdiğini tatlı dille anlatmalısın. Belki birlikte yapabileceğiniz şeyler planlayıp biraz daha evde vakit geçirmeyi teklif edersin? ✨ İlişkide denge çok önemli! Sen ne düşünüyorsun, konuşmayı denedin mi hiç? 🤔