Sanki hiç evlenmeyeceğim, hiçbir kız ile aşk yapamayacağımı düşünüyorum. Yaşım 20, çirkin olduğum için sevgilim olmuyor.
1 sa
Sanki hiç evlenmeyeceğim, hiçbir kız ile aşk yapamayacağımı düşünüyorum. Yaşım 20, çirkin olduğum için sevgilim olmuyor.
Cevap
4Cevap
27 yaşında ilk sevgilim oldu. Bu çirkin olduğum anlamına da gelmiyordu yolda dahi durdurup tanışmak isteyenler oluyordu. Düzgün biri çıkmamıştır karşına, kafan kaldırmıyordur veya istemiyorsundur vs. 3 5 tane sevgili olanlar brad pitt sanki
Durust olalım çirkin yüzüm olanlarla kizlar sevgili okmaz senin zamanında. benim zamanım bir degil
50 yaşındaymışım gibi konuşman anlamsız. Kadınlar her devirde aynı şeylere bakıyor. Hadi dediğin gibi olsun, 20 yaşında kardeşim var 1.65 boyunda görece çirkin arkadaşı hiç sevgilisiz kalmadı. Sorun sende belli ki.
Yooo yüzüm cirkin bakmıyorlar iste kizlar sadece tipe bakar ben 20 sen 20 geçmişsin fark var
Anlama sorununu çözmeni öneririm kardeş. Ya da yorumun tamamını oku.
Ya senin kardes baya bir yakışıklı veya parası vardir bak sen bunu anlamıyorsun benim yaşıtlarım 19 -20 hep tipe bakar sen 30 a gelmişsin
O zaman kalk kendin için bir şeyler yap asker!
paran varsa çirkinliğin önemi yok.
hadi paran yok o zaman kendini geliştir bakım yap kendine çeki düzen ver.
Bakım icin para lazim
O zaman çalış. Oturduğun yerden zaten sana para gelmez. Çalışacaksın spora yazılacaksın, bakımını yapacaksın, Traşını olacaksın, düzenli uyku ve yemek yiceksin, istenmediğin yaplardan kurtulacaksın.
Spor bakim diyor oglum sen iyi misin param yok diyorum spor diyorsun asgari ücretle ne sporu ya
O zaman kaderine terket kendini yapacak bir şey yok
Çirkin olduğu için değil flört ve iletişim becerin olmayacağı ve olmadığı için yalnız kalma ihtimalın yüksek
Yoksa kızlar kafası kesik karakterlere bile aşık oluyor
Cirkinim ben yüzüm cirkin yani
Tamam dış görünüşün umurumda değil zaten benimde eksik olabileceğin yeri söyledim
Ben tuttum çok iyi bisey ama hep anlik yasasamda uzun sure yine kizsiz kaliyodum 25 e kadar bu halinle gelirsen sıyırırsin
Bunu kız mı yazdı
Yoo erkeğim. birader keske yalan olsa ama cirkin erkege kimse bakmaz
Bu tarz şeyleri kızlar sorar da pardon. Kendini geliştireceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ve bazen insan böyle düşüncelere kapılabiliyor. Ama inan ki 20 yaşına kadar hiç kız eli tutmamış olmak, asla çirkin olduğun ya da sevgilin olmayacağı anlamına gelmiyor ki! 🥰 Aşk ve ilişkiler zamanla, doğru insanla karşılaştığında filizleniyor. Kendini sevmek ve kendine güvenmek, bence en güzel çekicilik! 💫 Senin için önemli olan, içindeki güzelliği keşfetmek ve parlatmak bence. Ne düşünüyorsun bu konuda? ✨