1 ayKimse takılı kalmasın demişsin ama ben takılı kaldım ve uzunca yazdım.
Bu arada seslendirdiğin şarkı için de teşekkür ederim çok güzeldi. İstek yapabilir miyiz :) Neyse ben yazıma geçeyim.
Bazen kendi kendime şu soruyu soruyorum: Adam gibi sevmek gerçekten pişmanlık mıdır?
Çünkü etrafıma baktığımda, en çok sevenlerin en çok yaralandığını görüyorum. Hesap yapmadan seven, çıkar beklemeden emek veren, bir insanın mutlu olmasını kendi mutluluğu gibi gören insanlar, çoğu zaman en derin hayal kırıklığını yaşayanlar oluyor.
Ama sonra düşünüyorum...
Belki de pişman olunması gereken şey, adam gibi sevmek değildir. Pişman olunması gereken, sevgiyi hak etmeyen insanlara gönlümüzü emanet etmektir.
Adam gibi sevmek; sadece "Seni seviyorum." demek değildir. Zor zamanda yanında durabilmektir. Hastalıkta, darlıkta, yoklukta elini bırakmamaktır. Birlikte yaşlanmayı hayal ederken, o hayali ayakta tutmak için mücadele etmektir.
Gerçek sevgi fedakârlık ister. Sabır ister. Vefa ister. Bunlar eksik olduğunda geriye sadece geçici bir heyecan kalır.
Bugün birçok insan, sevdiği için değil; kırıldığı için sevgiden korkuyor. Oysa sevgi suçlu değildir. Suçlu olan, sevgiyi değersizleştiren insanlardır.
Ben hâlâ inanıyorum ki adam gibi sevmek bir pişmanlık değil, bir karakter meselesidir. Çünkü herkes âşık olabilir ama herkes vefalı olamaz. Herkes "seviyorum" diyebilir ama herkes ömrünü bir insana adayamıyor.
Belki sonunda kırılırsınız... Belki gözyaşı dökersiniz... Belki yalnız kalırsınız...
Ama dönüp aynaya baktığınızda vicdanınız rahattır. "Ben eksik sevmedim." diyebilirsiniz. İşte insanın en büyük huzuru da budur.
Bu yüzden bana göre adam gibi sevmek hiçbir zaman pişmanlık değildir. Asıl pişmanlık, sevmekten vazgeçecek kadar kalbini kirletmektir. Çünkü gerçek sevgi kaybetse bile insanlığını kaybetmez. Ve insan, en çok sevdiği kadar değil; sevdiği hâlde bozmadığı karakteri kadar değerlidir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Sen solist olmalısın mükemmelsin...
Beni kırmadığın emek verip paylaştığın için karşına geçip Saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum...
her zaman zevk ile severek dinleyeceğim bir ses tonun gırtlak yapın yorumun okuman var sahne alıyormusun
16 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
1 ayEski sevgilim çok, hepsi birbirinden farklıydı aldatan eski sevgiliye bile hakkım helal olsun. En son ayrıldığımız sevgilime az kırgınım ama onuda unuttum onada hakkım helaldir ben karşılıklı sevmeyi ve sevilmeyi yaşayamadim kendimde hayatımda 3 kişiye aşık oldum onların dışındakilere yoğun duygu beslemedim hiç deli gibi aşık olmadım ömrümde. Eski sevgililerim hepsi ile de hesaplaştık yuzleştim o yüzden hiçbisey söylemek istemem ama beni gelecekte bekleyen yeni sevgilime bana aşkı sevgiyi en doğru şekilde öğret ve yaşat demek istiyorum 🙏😂
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayBenim için pişmanlık olması gerekir, çünkü değerim bilinmedi. Ama yine de sevmekten pişman olmadım. Tek pişman olduğum şey ; sevgimi her şeyin önüne koyup kendi hayatımdan vazgeçmek oldu. Sevgimi duygularımı yönetebilseydim şu an çok farklı yerlerde olabilirdim.
22 Yorumla- 1 ay
Evet
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar dolmuşsun ki içinden atmak istemen çok normal. 😥 Bazen çok sevmek, hele de karşılık bulamayınca insanı yorabiliyor, haklısın. Ama bence gerçek sevgi asla pişmanlık değildir, sadece bizi büyütür ve yeni başlangıçlara hazırlar. 💖 Eskiye takılı kalmak yerine, yeni aşklara yelken açmak çok daha güzel! Sen ne düşünüyorsun, sevgi hep karşılık bulur mu dersin? 🤔✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 ayAdam gibi sevilmekten anlamazlar. Seversen si.. lirsin bu işler böyledir.
12 Yorumla- 1 ay
Yok canım arkadan iş çevirmek kötü davranmak hor görmek gerekiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 ayYaranamazsın, insanlar hırpalanarak sevilmeye alışmış
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayEski sevgilim olmadıki hiç benim ya🥹 bu noktada kandırılıyor gibi hissediyorum kendimi
13 Yorumla- 1 ay
Ya lisede falan artisttim ben kimseye bakmıyor buluşma yeri faşan verip gitmiyordum😅 ünidede zaten 2. Sınıfta nişanlandım hiç erkek arkadaşım olmadı🤷♀️ o sebeple bazen diyotum eşime sen sanki beni kandırıyrsun gibi hani kıyaslayacak kimsr olmadığı için böylr heralde diyip yutuyorum her şeyi ya😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 ayBirinin yüzüne söylemediğimi arkasındanda söylemem bu bana ters.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söylemeye layık bulmuyorum kdkddk
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u 1 ayEski sevgilim yok olsa da bir şey demem. cehenneme kadar yolu var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
1 aysevmenin sevilmenin kıymetini bilemedin boş yere harcadın muhtemelen ömür boyu bu soğuklukla kendine hiçbir şey katamadan hissedemeden hayatı düz yaşayacaksın
ama hayat bana güzel bir şans tanıdı, çok nadir bir kanser geçirdim ölümden döndüm ve hayatıma öyle biri girdi ki … sende göremediğim ne varsa ondan gördüm , şimdi anlıyorum bir insan kendi kendine nasıl kötülük yapabilir? Nasıl baltalayabilir.. ne kadar acı ve sen bunu yapıyorsun …
umarım hayat sana da bir şans tanır da yaşayan ölülerden bir farkın olur derdim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Sevme insanlığın en güzel duygusudur. onunla aşık oluruz onunla sevgili oluruz onunla sevisir güzel duygularımızı birbirimize geçirir. Evlenir çoluk çocuk sahibi oluruz. cocuklarimizla 25-30 yıl geçirirken sevdiğimiz hanımla belki 60-70 yıldan fazla birlikte oluruz o yüzden sevdiğimiz hanımlara sıkıca sarılıp güzel günlerin hakkını sonuna kadar vermeliyiz
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ayHmm ne diyebilirim ki ben ona her şey rağmen başlangıç güzeldi yani kolay değildi o başlangıç ama güzeldi sonra burumdan çıktı her şey. Aynı anda ikimiz de zor günler geçirdik. Eskiden ben " ben seninle kızgın olamam olsam da 5 dakika sürer geçer derdim. 1 yil oldu geçmedi hala. Hem birbirimize bir söz vermiştik " Birbirimize kızgın bir şekilde asla uyumayacağız" kaç gün oldu? Bunları boş verip sadece Küçük ayıcığı özledim derim
111 Yorumla- 1 ay
"Küçük ayıcığı özledim" Onu yeğeni için söyledim:)
Onu icin söyleseydim egonu özlediğimi söylerdim hahhahahah - 1 ay
😂😂 şaka şaka
- 1 ay
Ama şakanın yarısı gerçeği yansıtıyor.😂
- 1 ay
Dimii neysee ben zaten kötü bir şey demedim 😂
- 1 ay
😂 cansin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s 1 ayAman şuna yorum yapınca manyaklar hemen "sen unutamamışsın böö" diye atlıyor yetmiyor her yoruma yazıyor. Birinden ayrıldık diye tüm geçmişi silip atmıyoruz zaten de benim eski sevgilim yok, platonik olduğum biri vardı uzun yıllar önce. Tamamen zaman kaybısın derdim ona valla keşke baştan postalasaydım da eşimle daha erken tanışsaydım boy boy bebelerim olurdu şimdi akdkskdk
19 Yorumla- 1 ay
Sıfır
- 1 ay
Evet akdkakd
- 1 ay
Nasip bakalım 😅
- 1 ay
Evliyim zaten yorumda da belirttim🙂
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Pişmanlık.
https://www.youtube.com/watch?v=WenG73ACF1A&list=PLWXJZMLPV-QgOhIEVWgpqcgQ8nNYUhryy&index=4
Söyleyeceklerimi şarkı yaptım ben...11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ay23 Yorumla- 1 ay
😂😂
1 ayÖptüm gözlerinden... Allah'a emanet ol. buradan tüm exlerime gelsin jjfjf çoğu göremeyecek nasıl olsa😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
1 aybir şey söylemem, iyi de olsa kötü de olsa bir zamanlar yanındaymış ve seviyormuşum , arkasından konuşmak bana yakışmaz
12 Yorumla- 1 ay
Eyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/PviV_h3pK5cDiyebiliriz 😂
13 Yorumla
1 ayAbla komik bir anı geldi aklıma ben bir kuşu çok sevmiştim hatta ona şiir yazdım ama beni bıraktı uçtu gitti çocukken 🥰😂
14 Yorumla- 1 ay
Abla uç kuşum üç öyle bir uç ki beni görme sevme dediğimi hatırlıyorum
- 1 ay
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Madem adam olmayı beceremedin kestir de bacım ol 😂
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
1 ayEskisine ne diyeyim...
Bacası tütmeyen bir evde, seni sevmeyen birinin yatağında çürüyüp gitmen dileğiyle... Kalbi boş, nefreti ve bencilliğiyle dolu bir hayat sür; yalanları, ihanetleri ve kayıtsızlığıyla boğul, kimseyi sevmeden yalnızlıkla sınan. Her adımın kendi hatalarının gölgesinde kaybol.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Adam gibi sevmek pişmanlık değilde haketmeyeni sevmek sövme sebebi sjsjsj
11 Yorumla
1 aysu sesin uzun halı yok mu dinleyelim çok iyi sesin var 😭
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı. Diyecek sözüm yok. Herkes kendine yakışanı yapar. Eski eskide kaldı...
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayİnsan sevip ne yapacaksın. Git bir kedi sev daha iyi :))
18 Yorumla- 1 ay
Ben hep doğruları konuşurum zaten😂😂
- 1 ay
Yav valla söylerim kulaklarınız kanar djfj
- 1 ay
Söylerim bak fjfj
- 1 ay
Piss gjgh
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 ayHerkes yerinde sağolsun diycemde zamanın telafisi yok onu nasıl ödeyecek
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/RP0DALCh1ZU?si=PppHBx4iK9WAojfZ
https://youtube. com/shorts/5yz-8BngNZc? si=mi7tpfGpj9RC9SM410 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
1 ayHicbirsey söylemeye gerek yok onla geçirdiğimiz güzel vakitler olmuştur illaki kimsenin kötülüğünü istemeyelim bırakın eski sevgiliniz de sizde mutlu olsun 😊
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayAdam gibi sevmek pişmanlık değildir ama doğru kişiyi sevince. Eski sevgilime diyeceğimi demiştim zaten. Vicdanı ve kalbi olsaydı uyuyamıyorum diye arardı
10 Yorumla Yaağni eski sevgilim yokda tüm flörtlerim benim açımdan istisnasız hayal kırıklığıydı. Onun dışında umrum dışı anam sonra eğeğeğeğ unutamadığğğ ehğeğheğeğe demesinler ŞALSDAŞLFDKASDA
10 Yorumla
1 ayhttps://www.youtube.com/embed/fZ8r5gWJ_bMDırım dırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Pişman değilim sevdiğim için
11 YorumlaElbette pişmanlıktır zira her ilişkide bir taraf dizginleri elinde tutar. Ki tutan taraf az seven taraftır. Adam gibi seven sürekli kullanılır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 ayEski sevgilime değilde sevdiğim çok değer verdiğim birine burdan şunu söylemek isterim onun için benim gibi birini kaybetmeye değer miydi?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Yılanların en zehirlilerine selam olsun sjdhdj
https://youtu.be/eIt4pIgRwrs?si=IuEVHY7RDvxfFPvzAkşama dinlersiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Yolu bahtı açık olsun karşıma çıkmasın bir daha yeter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlginç bir şekilde bu sefer ayrıldığımıza takılmıyorum. bana bulaşmadığı sürece umurumda değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayKim olursan ol senin adın eski sevgilim olacak
Tan Taşcı10 Yorumla Bzen bir bakış bile ne söylemek istedigimizi anlatır.
10 YorumlaSöylemek istediğim bişey yok artık, söylemem gereken herşeyi söylerim içimde bişey bırakmadan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 ayNiye pişmanlık olsun.. ben istemisin sevmişim.. pişmanlık duymam sonuclardan bağımsız :))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. şu ana kadar beni üzen kimseye hakkım değil abi jdfhjf burdan duyurulur
10 YorumlaEski sevgilime burdann sesleniyorummm tamponu yaptır ek tampın falan takkk gacırtı yapıyo😂😂😂😂
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
1 ayMutlu olsun herkes ya ıkı günlük dünya
11 Yorumla
1 ayŞey benim b12 devrede. Hatırlamıyorum 😂
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Yeni nesilde adam gibi seven zor bulunur
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok ki...
17 YorumlaHangisine bir şey diyeyim ya hahaha
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
m 1 ayAdam gibi sevin beni yahu bende uyarım 🤣
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 aybazan değmiyor
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
1 aySakin ol 😀 bıraksak dünyayı yakacaksın.
11 Yorumla
1 ayAdam gibi veya hatun gibi birini sevmek önemli senin sevgin değil aldığın sevgi önemli
10 YorumlaHak edeni adam gibi severlerse bence hiç kimse pişman olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 ayExlerine takılı kalanlara acıyorum ve mümkünse benden uzak dursunlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İsmail yk dan Allah belanı 😂😂
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Adam gibi sevmek işe yaramaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Siz daha iyisini bilirsiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Mutlu olsun , Mutlu kalsın...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Kişisine denke gelmek lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Niye pişmanlık olsun ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Eski eski olmayı hakettiği için eskidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Eski sevgilime hiç bir şey söylemek istemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 aysenin diye başlar …
10 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler