Aşk İlişkileri Eski aşık olduğunuz kişiye ne söylemek istersiniz? iremozzturk Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 211 Yapay Zekaya Sor içinizde kalanlar ne Güncellemeler+1 yıl erkeklerinde duygusu varmis sasirdim Eski aşık olduğunuz kişiye ne söylemek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Yaptıkların yanına kâr kalmasın. Yaptıklarım haram zıkkım olsun. Canımı yaktığın kadar canın yansın diyebilirim! 😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. eski aşık olduğum bir kişi olmadı yok.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yürü git instagram kari kiziyi takipe al begen Benim gibi seveni b0k bulursun h’iyar 4 1 Yorumla iremozzturk +1 yıl doğru bu arada her erkek için geçerli dhhshd Yorumla
İzmirim35izmirim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Şekerli sakız gibiydin önce tadın gitti, sonra cıvıklaştın, fazla gevelemenin bir anlamı yoktu TÜKÜRDÜM, kim bilir kimin ayağına yapıştın... 🤣 1 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl O zamanlar türlü belalarla uğraşıyordum, seni platonik bile sevmek kafamı dağıtıyordu. Evet olmadi ilişkimiz ama o kadar kafamı dağıttın ki o cehemmemden nasıl çıktığıma ben bile şaşırdım. Umarım çok mutlu olursun. 0 0 Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir daha sakın karşıma çıkıp kafamı bozma, kafana sıkarım. 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kendini sev seni birakmam benim dogrularim yüzünden 1 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hak ettiğinin karşılığını öteki dünyada bulsun. Mahşerde görüşmek dileğiyle 0 1 Yorumla iremozzturk +1 yıl en iyisi Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hicbirsey kalmadı içimde. Sadece teşekkür ediyorum aşk olaylarini bende bitirdi 😄 1 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ona aşık olmayı ben seçmedim zaten. Ki zaten şu an çok güzel bir aşk yaşıyorum. Eskiyi salla gitsin. 0 1 Yorumla iremozzturk +1 yıl sevindim senin adına umarim daha mutlu olursun Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tek amacı cinsellik olan yalan hayatına yerleşmiş yalandan vazgeçemeyen hatta yalanı hayatının merkezine koymuş biri. 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bitmiş gitmiş bir ilişkinin arkasından söylenecek pek bir şey yok. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç bişey benim için bitmiştir her şey hayatımda artık başkası var 0 0 Yorumla
Kremalı_Spagettii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Netlik için teşekkür ederim hocam, demek isterim 0 0 Yorumla
Alisaa07 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. göz doktoruna giderim hayatım sen kusura bakma derim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah iyi olursun mutlu olursun güzel hayatın olur 0 1 Yorumla iremozzturk +1 yıl güzel bitti herhalde Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl rabbim sana öyle bir dert versin ki dermanı sadece bende olsun 1 0 Yorumla
Bay-L Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl "Beni senden gitmek zorunda bırakışını asla unutmayacağım" 1 0 Yorumla
Emre3503 Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Sevda bitti oldu yalanCanım dedim oldu yılanOndan ağlamam ondan 🌹 0 1 Yorumla iremozzturk +1 yıl vaaay çok iyi Yorumla
Finansalyardımcı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl O kadın bana kapalı kadınların açık kadınlara göre daha istekli ve daha karaktersiz olduğunu gösterdi 1 0 Yorumla
DevilzMayCry Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Aşık olmaktan kurtulduğum kişi için adını demektense bacım*u demek daha hoşuma gidiyor çünkü kendisi böyle. Diyeceklerimi yüzüne dedim mevzu kapandı 0 0 Yorumla
Seyga Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben elini tutmaya kiyamazken eller hayatına kıydı 1 0 Yorumla
Leyla_9090 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Seni fazla önemsemişim ben sana bayağı fazlaymışım 😊 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Ben seni gerçekten sevdiğim için vazgeçtim bebeğim 0 2 Yorumla iremozzturk +1 yıl gercekten seven insan vazgecmez Yorumla TheMedeni +1 yıl Sevenin derin ve gerçek sevgisi ne gerekiyorsa onu yaparVazgeçmek dahil... Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana ne yaptıysan çekmeden ölme 0 1 Yorumla iremozzturk +1 yıl ayni şekil düşünüyorum Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bitmis gitmis daha bir sey demem 0 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl hayatımdan çıktın, artık aklımdan da çıkarmısınnn. 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Soyleyecegim her şeyi zaten söyledim ☺️ 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Hiç aşık olmadım ki aşka inanmıyorum 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. “Seni Özledim” demek isterdim herhalde 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Zalımın gızı derdim 🤷🏻♂️ 0 1 Yorumla Semih6934 +1 yıl Güncellemene cevaben: Valla hanım kızlarımızın da kalpsizi tam kalpsiz, İrem Hanım 🤷🏻♂️ Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen hep olduğun noktadaydın ben ise leylaydım 0 0 Yorumla
hakanmelikoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl 6 yaşımda aşık oldum daha da olmadım. 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyi ki beraber olmamışım derim 😂 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. hiç olmadım aşık kimseye 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. galiba hiçbir şey kalmadı ya 0 0 Yorumla
bsrylcn Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Seni sevecek kadar mal olduğumu geç anladım derdim 1 0 Yorumla
Çilekli_kekk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yok ki 1 1 Yorumla Çilekli_kekk +1 yıl İyi ki yoksun diyim sjsksds Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. çok sevdim be 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
Yıllarıhebaolan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ananskm 1 1 Yorumla iremozzturk +1 yıl hdhshshshhs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Merhaba,
Yaptıkların yanına kâr kalmasın. Yaptıklarım haram zıkkım olsun. Canımı yaktığın kadar canın yansın diyebilirim! 😅
eski aşık olduğum bir kişi olmadı yok..
Yürü git instagram kari kiziyi takipe al begen
Benim gibi seveni b0k bulursun h’iyar
doğru bu arada her erkek için geçerli dhhshd
Şekerli sakız gibiydin önce tadın gitti, sonra cıvıklaştın, fazla gevelemenin bir anlamı yoktu TÜKÜRDÜM, kim bilir kimin ayağına yapıştın... 🤣
O zamanlar türlü belalarla uğraşıyordum, seni platonik bile sevmek kafamı dağıtıyordu. Evet olmadi ilişkimiz ama o kadar kafamı dağıttın ki o cehemmemden nasıl çıktığıma ben bile şaşırdım. Umarım çok mutlu olursun.
Bir daha sakın karşıma çıkıp kafamı bozma, kafana sıkarım.
Kendini sev seni birakmam benim dogrularim yüzünden
Hak ettiğinin karşılığını öteki dünyada bulsun. Mahşerde görüşmek dileğiyle
en iyisi
Hicbirsey kalmadı içimde. Sadece teşekkür ediyorum aşk olaylarini bende bitirdi 😄
Ona aşık olmayı ben seçmedim zaten. Ki zaten şu an çok güzel bir aşk yaşıyorum. Eskiyi salla gitsin.
sevindim senin adına umarim daha mutlu olursun
Tek amacı cinsellik olan yalan hayatına yerleşmiş yalandan vazgeçemeyen hatta yalanı hayatının merkezine koymuş biri.
Zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tırmalar
Bitmiş gitmiş bir ilişkinin arkasından söylenecek pek bir şey yok.
Hiç bişey benim için bitmiştir her şey hayatımda artık başkası var
Netlik için teşekkür ederim hocam, demek isterim
göz doktoruna giderim hayatım sen kusura bakma derim
Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah iyi olursun mutlu olursun güzel hayatın olur
güzel bitti herhalde
rabbim sana öyle bir dert versin ki dermanı sadece bende olsun
"Beni senden gitmek zorunda bırakışını asla unutmayacağım"
Sevda bitti oldu yalan
Canım dedim oldu yılan
Ondan ağlamam ondan 🌹
vaaay çok iyi
O kadın bana kapalı kadınların açık kadınlara göre daha istekli ve daha karaktersiz olduğunu gösterdi
Aşık olmaktan kurtulduğum kişi için adını demektense bacım*u demek daha hoşuma gidiyor çünkü kendisi böyle. Diyeceklerimi yüzüne dedim mevzu kapandı
Ben elini tutmaya kiyamazken eller hayatına kıydı
Seni fazla önemsemişim ben sana bayağı fazlaymışım 😊
Ben seni gerçekten sevdiğim için vazgeçtim bebeğim
gercekten seven insan vazgecmez
Sevenin derin ve gerçek sevgisi ne gerekiyorsa onu yapar
Vazgeçmek dahil...
Bana ne yaptıysan çekmeden ölme
ayni şekil düşünüyorum
Bitmis gitmis daha bir sey demem
hayatımdan çıktın, artık aklımdan da çıkarmısınnn.
Soyleyecegim her şeyi zaten söyledim ☺️
Hiç aşık olmadım ki aşka inanmıyorum
Umarım mutlu olur ne diyeyim
Hiçbir şey yok içimde kalan
“Seni Özledim” demek isterdim herhalde
Zalımın gızı derdim 🤷🏻♂️
Güncellemene cevaben: Valla hanım kızlarımızın da kalpsizi tam kalpsiz, İrem Hanım 🤷🏻♂️
🙂🙂🙂 dicek bir şey yook
Sen hep olduğun noktadaydın ben ise leylaydım
her şey gönlünce olsun.
Dur dur daha gelmedim... :)))
Allah uzun ömür versin sksnjsjs
Umarım yerin dibindesinizdir
6 yaşımda aşık oldum daha da olmadım.
İyi ki beraber olmamışım derim 😂
benden selam söyleyin
Ne kadar da canım mışım
hiç olmadım aşık kimseye
galiba hiçbir şey kalmadı ya
Seni sevecek kadar mal olduğumu geç anladım derdim
Yok ki
İyi ki yoksun diyim sjsksds
Hiçbir şey
Herkesi benim kadar çok sevecek sanma...
Selam merhaba derdim😂
çok sevdim be
Senden çok var ohooo
Hiç bir şey
"Allah kahretsin seni"
Hiç bir şey
Yaktın beni
Canın cehenneme
Ananskm
hdhshshshhs
Mutlu ol hep