Soruma Hoş Geldiniz,
Shorttaki hanfendi tıpkı ben, kendimi gördüm. Ekleyecek hiçbir şeyim yok. 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Shorttaki hanfendi tıpkı ben, kendimi gördüm. Ekleyecek hiçbir şeyim yok. 😅
Eski sevgilime değil de son sevdiğim insan için bir not bırakmak istiyorum:
İç çatışmalarından dolayı ve geçmişte yaşadığın travmatik olaylardan dolayı insanlara karşı duvarların olduğunun gayet farkındayım. Fakat bunları zamanında yaşamış biri olarak sana söylüyorum ki her ne kadar herkesi kendinden uzaklaştırsan da sen sevilmeye layık bir insansın. Böyle bir yapıda olmanda da senin bir suçun yok.
Son konuşmamızda ve sonrasında yaptığın içine kapanık hareketlerinde seni seveni üzebilecek davranışlar sergilemiş olabilirsin. Hatta ve hatta özellikle son yaşanan bir olayda hala umursamıyormuş gibi davranıp sanki düşmanınmışım gibi benden bu kadar kaçmaya çalışıyor olman son derece kalp kırıcı bir davranıştı. Ama buna rağmen her ne kadar denesen de kaçamadın. O gün nasıl tüm bu şartlara rağmen ayakta kalan, özgüvenli biri olduğumla yüzleştin. Duygusal olarak yıkılmayacak biri olduğumu anladın. Neyi kaybettiğinle yüzleştin. Bununla da aslında Yaradanım beni senin karşına o fırtına olarak çıkardı. Hakikatı anla diye... Bunlar sana kendinle yüzleşmen adına rahatsız edici dersler çıkartmış olsa da gerçek şu ki tüm bunlara rağmen neyi neden yaptığını o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. Bana adım atmak zorunda değilsin, karşılık vermek zorunda da değilsin. Seni o kadar seviyorum ki sadece iyi olmanı istiyorum çünkü bugünlerde iyi değilsin ve sen her ne kadar belli etmemeye çalışsan da bunu üniversitedeki herkes arasından bir tek ben anlıyorum. Görmek istemesen bile... Bu yüzden hayatta iyi olmanı, mutlu olmanı isterim. Acılarını atlatmanı isterim. Zira bana farkında olmadan öyle şeylere vesile oldun ki sana karşı büyük bir minnettarlığım var. Tüm bunları hak ediyorsun. Gerçek sevgimi hak ediyorsun. Yaradanım, geçmişte ben de o haldeyken nasıl bana bir ışık gönderdiyse o ışığın sana da gelmesini nasip etsin.
Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerine olsun sevdiğim. Seni tekrardan O'na emanet ediyorum.
Tanışıyoruz sanırım kardeşim bu yazı sitili bu düşünceler bana birini hatırlattı...
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık kardeşim.
MaşaAllah sana.
Dilerim gönlünce olsun tüm her şey. 🌸
Kendine iyi bak abi. Tanışıyoruz. :)
Teşekkürler kardeşim sende kendine iyi bak Allah'a emanet ol güzel insan 🌸😅🌸
Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerine olsun.
Valla bu foto ve tarz bana aşk filmlerinden çıkmış gibi hissettirdi resmen! Eski sevgiline en güzel şeyleri söylemek istersen “Yaktığın kadar yan” diyerek, ona gerçekten ne kadar etkili olduğunu anlatabilirsin. Kim bilir, belki bir gün yeniden yakarız o mangalları ve eskiyi hatırlayıp güleriz, değil mi? ❤️ Bu arada, senin en güzel hatırladığın eski anın neydi?
Allah belasını versin yahu gözüm yok 😅4 senemi zehir etmişti. 😅Her gün acıtır ağlatırdı beni hiçbir sözünü tutmadı 😅lanet olası pislik😅münafık 😅
Aman tanrım gerçekten zor bir dönem geçirmişsin be! 😢Her yaşta insanın gönlü kırılır bazen ama zamanla hafifler. Kendini rahatlamış hissetmen önemli, şükür ki artık daha güçlüsün. Bir zamanlar yaşananlar seni bu kadar derinden etkilediyse, kendi kendine şefkat göster, güzel günler mutlaka gelecek. 💙 Kendini sev ve unutma, hayat devam ediyor.
Hemde nasıl hayatını alt üst etti halı fileks gibi defalarca silktti silkti bıraktı 😅
Evet çok şükür iyiyim bir yerden başladık 😅
Amin inşaAllah sağ ol 😅
Cevap
8Cevap
Eskileri hatırlamıyorum bile😂 ama iyi ki eski olmuşlar, yeniye yer açıldı.
Orası da var da 😅keşke olmasaydı derdim ben 😅çok canım acıdı da 😅
Seven insan can acıtmaz bana göre.
Vallahi tabii ki seven acıtmaz yani ezdirmez ezmez korur kollar ama böyle sevmediler yani en azından üç kız arkadaşım da acıtmıştı canımı Allah hepsinin belasını versin
Emin ol belalarını bulmuşlardır. İlahi adalet var.
Vallaha birincisi ve ikincisi buldu gördüm yani şahit oluyorum zaten birinci olan Benim oturduğum sitede oturuyor üçüncüden haberim yok
Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Haberin olmasa da yaptığı yanlış onu bulmuştur
Ben de öyle düşünüyorum sahibi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış yarına kalır ama yanına kalmaz 😅 haberim olsa daha mutlu olurum ya
Ne zaman anlayacaksın biliyor musun? Benim seni sevdiğim gibi saf duygularla sevilmedigini anladığın zaman, sana ben gibi değer gösteren birisi olmadığı zaman, belirsiz davranışlarına rağmen hep senin yanında olan, o iğrenç tipine rağmen seni yine seven birini bulamayınca anlayacaksın:)) seni çok sevmiştim ama sen bunu hak etmedin, hak etmedigin sevgiyi verdim sana ama aptallık bendeydi. Maymundan beter tipine rağmen bu devirde o kadar kasar ruhlu kızlar varken ben senin o maymundan beter tipini bile umursamadan sevdim, kendime hiç saygım yoktu. Ama sen naptın, saçma sapan şeyleri bahane ederek seninle kurduğumuz hayalleri, güzellikleri yarım bırakıp bir anda gittin. Şimdi s. ktir git seni isteyen yok Habeş maymunu, senden daha iyisini buldum bana verdiğim sevginin karsiligini veren, yakışıklı, huyları iyi olan süper biriyle beraberim. Sana zaten benden başka enayi bakmaz canim maalesef. Bozuk musluktan su gelmez benim gibisi sana denk gelmez beyefendi, hadi selametle.
Gizli olmasan anlardım da senin gibi yazan çok oldu, hep oluyor. 😅
Gönlünüzce olsun. Sizi tanımıyorum. 😅
Bana açtığın yara çok güzel bir şekilde iyileşti. Ve o yara yerine bahar çiçekleri açıldı. Sana ahım yok çünkü ben seni adil olan Allah'a havale ettim.
Sevindim gözünüz aydın olsun 🌸
Teşekkürler inşallah seninde gözün aydın olur 🌸
Ricalar ve teşekkürler amin inşaAllah 🌸
Sadece canı cehenneme diyorum çünkü çok canımı yaktı.. Sonra bana umut olacak biri geldi o da yaktı geçti..
Ben iyi birine canı cehenneme demem 😅
İyi birine değil geçmişte kötü birine diyorum zaten yaşattığını yaşamadan ölmesin...
O zaman başka 😅 gönlünce olsun
Olur mu bilmiyorum erkeklerden nefret ediyorum artık canları cehenneme..
Diyecek bir şey yok demem yani geçmişte konuşacağımız konuştuk bitti gitti o zaman dedim diyeceğimi
İyi yapmışsınız 😅Bende dedim içimde tutmam 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Teşekkürler 😅
Eski bir peçeteyi çöpe atmak gibi bir şey bu.. 😂😂
Ya aklıma geldi Instagram da gördüm yani maksat aşktan soru olsun 😅Attın mı 😅Çöpe niye atıyon niye kendini yoruyon, camdan at uçsun 😅
Sağlığın nasıl, sırtın nasıl oldu?
Düzelmedi..
Üzüldüm ama moralini yüksek tut Ben de ortopedi'ye randevu aldım benim de biraz ağrım var
Ben daha almadım..
Alsana, haftaya cumaya aldım ve benimde sırtımda ağrı var..,
Maskeye tükürmeseydin keşke. Sana oluyor yine olacak olan:D
Haahah abi ya 😅Annemle izledik anneme gösterdim annemde kadına kızdı küfür etti gülmekten öldüm ama ben kadını çok sevdim ağzına sağlık 😅
Brocum sağlam giriş yapıyor gerçekten, çok acı çekmiş belli ki ama tükürme işi bozdu. Yine çocuk yüzünden kendine zarar. Kokacak şimdi maskenin içi:D
Annem de kızı kötü sandı herhalde 😅 anne dedim kızın suçu yok İyi diyor doğru söylüyor 😅 öyle seven oldu da biz mi sevmedik be 😅 ben aşkımın tükürüğünü bile yerim
Ahahaha. Brocum bu yorumun beni ikna etti. Kesin buradan birilerinin gözünde bi ışık olacaktır sana karşı:D
EyvAllah abi senin güzelliğin. 😅
3. Kız arkadaşım buradandı abi 4 senemi hiç etti, 1 sene çalışmadım onun yüzünden işi gücü bıraktım 3 hafta oldu iş başı yapalı..
Işık gibi olanlar zifiri karanlığa soktu beni...
Hiç değildir o. Güzel anılar biriktirilmiş bir 4 senedir sonu ne kadar köü olsa da.
İhanet etti abi, ihanet varsa hiçtir o benim için...
Tüm anıların canı cehenneme..
Ben bakış açını değişmeni öneririm. Sonundan ziyade o süreçte hissettiğin duygulara takıl. Güzel duygular ki 4 seneni vermişsin. Güzel anılar biriktirmişsin, şanslısın.
Abi her gün ağlatıyordu canımı acıtıyordu telafi edeceğim diyordu söz veriyordu güzel anılar vardı Yok değil ama ihanetle hepsi kötüleşti ne yapayım ben ihanet eden birisinin anılarını kim
İnsan duyguya aşık olur, insana değil. O duygularla yaşamayı öğren. Güzel duygularını hatırlatırsan kendini acıların hafifler.
Teşekkür ederim abi sağ ol amin inşaAllah 🌸 Gönlünce olsun
Hiçbir sey demek istemem, benden uzak olsun da.
Yeni hesap mi açtın?
Geçen muhafız ile konuştum, iyi dileklerde bulundum ve iti temennilerde. 🌸
Başkasıyla karıştırdınız herhalde
İsminiz hangi harf ile başlıyor
B
GOP çocuğu musun 😅
Değilim
O zaman yanlışlık olmuş, kusura bakmayın lütfen. 😅
Sorun değil
Bu arada görüşünüze katılıyorum bende uzak ırak olsunlar isterim tabi belasını da bulsunlar 😅
Aynen ama bela okumam gelir beni bulur diye hshshj
Bana da öyle diyorlar da 😅şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış yarına kalır ama yanına kalmaz 😅
Hiç kadına el kaldırmadım Allah'a havale ettim ederim de çok canımı yaktı ömrümden ömrümü aldı yani 😅kandırdı kullandı 😅
Gönlünü ferah tut 😅 yapıştır et gitsin 😅bulmaz seni hatta bela oydu onlardı lanet olası pislikler 😅
Jsjsjsjs valla zaten belasını bulur o da ben bisey demeyim, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..🙏🏻
Amin amin inşaAllah ama sadece iyi olması yeterli mi? 😅
Son soruma beklerim 😅
Eskiye cümle harcamaya gerek yok ne hali varsa görsün
Hahaah 😅evet evet canları cehenneme 😅 lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
Ahahah sevdim bunu canları cehenneme 😅
Evet evet çokça kullanırım bu sözü 😅
İş grubunda bir kardeşim ekran kaydı almış 😅
Ne kadar çok demişsin abi diyor 😅
youtube.com/shorts/MmOYqwMfbCE?si=wjyHQZsbXG9SCPBz
Sevdim artık bunuda dicem çok severim kaba küfür sözü hakeden çok çünkü 😅
Sevmek lazım sevmek en güzel duygu sevmesini bilene 😅
Sevginin gücü sınırsızdır 😅
Ben çok severim sevdi mi dibine kadar severim ve sevdiğim için yapamayacağım şey yoktur yeterki adam olsun 😅
Zamanında neler yapmadım neler ama kıymet bilmedi şerefsiz canı cehenneme 😅
Ben sana diğer görüşte ilk kız arkadaşım için yaptıklarımı anlattım birazcık 😅
Ben de dibine kadar severim köküne kadar her türlü her şeyin canı cehenneme varsa yoksa o
3 kadın için yaptım üçü de ağzıma sıçtı üçü de kendisi adım atmıştı girmek istemişti hayatıma😅
Ben onlardan daha çok sevdim be 😅
Ya şey tamam iyi hoş da biraz da elektrik lazım yani asker arkadaşım gibi hissedeceksem olmaz 😂
Ahahah haklısın haaa ama sende onların ağzına sıçsaydın keşke ben acımadım öyle yaptım 😅
Elektrik almayınca olmaz olamaz her türlü çekim olacak görünce yanıp kavrulcan😅
Ben kıyamam sevdiğime 🌸
Yapamam 🌸
Çok güzel izah ettin tam olarak öyle olmalı 😅
Sen neler yaptın mesela 😅
Ahaha ben yol ortasında tekme attım küfür ettim ailesine mahallesine işine rezil ettim haketti çünkü..
Lan ben ne zaman başı belaya girse onla beraber kavga ettim aynı erkek gibi gece çıkar evinin önüne gider pencereye tırmanırdim ve daha neler neler
Erkek mi yapacak sadece sevdimi yaparım e
Hem de her türlü her şey 😅😎
Vay anasını 😅benim plastik borudan 3. Kata tırmanış videom var profilde tırmanmayı çok severim 😅
Yakışır sana ne güzel maşaAllah 😅
Benim kafadansin haaa😅
Yine sevsem yine yaparım şehrin anasını aglatirim sevdiğim için her türlü a
Şekle girerim yeterki yanalim beraber 😅
Ama kafamız nasıl güzel nasıl güzel 😅
youtube.com/shorts/FskY-gq3bNo?si=1VPPUFQCq6T6KFA5
Bende yaparım ve hep yaptım 😅
Yanarım yakarım şekilden şekle girerim 😅ama aşkımı yakmam kıyamam vantilatör olurum klima olurum 😅
Ahahah yanmadan olmaz ya yandıran serinletmesinide bilir kafa adamsın sardım seni 😅
Can yakmayı sevmem 😅
Yanmasın aşkımın canı 😅
Benim ki yanabilir sorun yok ama o yanmasın 😅
Canı acımasın, saçının teline zarar gelmesin akmasın gözünden tek bir damla dolmasın gözleri huzur ve mutluluk harici sevinç harici
Vayyyh beee tam adamsın adrese vereyim mi 😅
Sende çok hızlısın maşaAllah 😅 nerelisin nerede yaşıyorsun 😅
Ankara ama akarım her yere hızlıyım mesafe tanimam😅
Tövbe tövbe yahu 😂 süpersin 😅bende İstanbul Ankara 'da askerlik yapmıştım 😅 Etimesgut da ulus sincan Kızılay çokça lunaparka gitmiştim askerde iken 😅
Bende akarım her yere araba var motor var uçak Sabiha Gökçen de 😅
Ne zaman geldin KS ye ilk hesabın mı?
Az önce diğer soruya yazdım ya canım sıkıldı bugün açtım ilk senin sorunu tavsiye etti herhalde ben seni bulayım diye😅
Gel ben seni lunaparka götürürüm severim macerayı 😅
Hımm hayret ilginç tesadüfe bak 😅
Kim bilir belki de 😅
Ben eşimle gitmek istiyorum ya da aşkım ile 😅
El ele gitmek istiyorum 😅
Bende severim maceraperest hayalperest insanımdır 😅
Papatyalardan taç yapardım küçükken 😅hep aşkıma vermek için kısmet olmadı 😅
Bende eşimle aşkımla gitmek istiyorum zaten ötesi yok..
Satmışım diğerlerini..
Seversem gözüm erkek sinek bile görmez 😅
Ben tek tek sinekleri öldürürüm diyecektim ama günah 😅
Onların ki de can yaşamaya hakları var 😅
Satalım 😅
Seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır
Niyetin ciddi ise yakından tanışalım 😅
Benim her şeyim sevdiğim adam olur dibinden ayrılmam..
Olur tanışalım niyetim ciddi flörtte gözüm yok 😅😎
Benden daha iyilerine layıksın düş peşimden
Öyledir kesinlikle, gönlüce olsun 😂
Olsun tabi
Yakışır senin de gönlünce olsun 😅
Boynun devrilsin.
Amin inşaAllah abi 😂
Ne kaybettiğine dön de bi bak djdj
Hiç umrumda değil, hıh 😅
Hadi git 😅
youtube.com/shorts/5FeB2bauY_o?si=4qTu31B8RPKr9x2c
Allah layığını versin.
Bak bu da güzel oldu he 😅
Benden uzak Allah'a yakın olsun
Amin amin inşaAllah 😅
😂😂😂
Hep gül 😅her şeyin canı cehenneme 😅
Teşekkür ederim sende hep gül inşallah 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅 Amin inşaAllah ben zaten hep güler güldürürüm 😅ne kullanıyorsun diyorlar djdjd
hicbir sey acikcasi
Diyorsun 😅Canı cehenneme o zaman 😅
Olmadı kafam rahat sjsjsjjw
Ne güzel belki de güzel bilmiyorum 😅 gönlünüzce olsun 😅
eski sevgilim yok olsa da canı ceheneme :D
Evet canı cehenneme kardeşim lanet olası pislikler 😅
kesinlikle abim İnşallah 😅
Amin amin inşaAllah 😅 her türlü 😅
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=basojOady4XRmiI0
😅😅
Sjsjdjd
Eski sevgiliye bişey söylemem
Keyfiniz bilir gönlünüzce olsun 😅
Hiçbir şey. Eskiyi düşünmem, kelime sarf etmem.
Canınız sağolsun 😅 ve gönlünüzce olsun 😅
Eski yokki 😀
Yenisine ne söylemek isterdin
Çabuk gel asdfghj
Mantıklı 😅
Yenisine bence bi şarkı söylesin? Sjfjjfjjd
Hahaha dürüst olun ulan dürüst 😂
Benim eski sevgilim yok mesela 😅
Onlar kız arkadaşımdı yuva kurmak için tanıma tanışma sohbet muhabbet 😂
Bizim muhabbetlerde uzaydan gelmiyodu aynı şeyler skjgjdjg
Tamam tamam ama ben uzaya bile varım 😅Mars'a bile giderim 😅
Bizde aya gidicez skfjjd
Aya benzer yüreğim 😅götür beni aya aya aya 😅😂😅
Gönlünce olsun kısa ve net
Ben demem valla lanet olası pislik 😅 gönlünde ki hani bendim derim 😂
Gönlü guzel degil o yüzden kendi gibi biri temenni ediyorum aslında kısaca 😅
Aslında haklısın orası da var şimdi 😅seninde gönlünce olsun kanka 😅🌸😅
Hakkımı helal etmiyorum
Bende hakkımı helal etmiyorum. 🌸
Ne kadar oldu biteli?
Niye bitti?
Bi sebep yok açıklama yok sadece tahminlerim vardı 4 yıllık ilişkiydi 4 yıl oldu zaten
Benim geçen sene bitti tam evlenecekken ailesi istemedi uzak mesafe vs vs kaçarım demişti kaçır demişti de bana annesi ameliyat oldu üç kere kıyamadım ailenle konuş dedim ailesi akşam farklı sabah farklı yaptı olmadı
Kötü olmuş insan sadece gecen zamanına ve emeğine üzülüyor hayırlısı olsun
Evet evet emeğime üzülüyorum yaptıklarıma canım acıyor hâlâ
Yok ki
Sence iyi mi kötü mü hiç olmaması 😅
Çok güzel düşünüyorsun Çağla ama insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar maskeli ve karakteri makyajlı 😅
Dikkat et 😅amin inşaAllah turnayı gözünden vurursun 😅
Hayatıma hiçbir kadın girmediğinde daha mutluydum ben girenler acıttı sadece 😅 kanattı
Eski yokki😀jsfjjd
Hadi len 😅Harbi mi diyün abisi 😅aaaa sjdjd
Harbiee abi hemde haribosundan djjfdj
Hani seni rahatsız eden vardı 😂o kimdi 😂
Abi Allah seni napmasın ya😂
Ne yapmasın abisi 😂
Eski yok yok o şakoydu dkjgjdj
Diyorsun 😅 hımmm 😅
Tamam tamam inandım ulan sjsjd
youtube.com/shorts/P_4KGe4NaWU?si=Ct5v4UFmCj-IdoeL
Beter olsun😂
Amin amin inşaAllah lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar gevşuklar puştlar filan 😅
JAjsis
Eskı sevgılım yok
Yokken mutluydum, ne zaman hayatıma bir kadın aldım, o zaman canım yandı. 😅
Gönlünce olsun 😅 Dikkat et ince eleyip sık dokumalı 🌸
Ahım çıktı mı?
Amin inşaAllah çıkar 😅 darısı benimkinin de başına 😅1. Ve 2. Belasını buldu gördüm sahit oldum darısı 3. Kız arkadaşımın başına 😅
Nickini yeri gördüm benimki de Sivaslıydı üçüncü 😅en çok canımı acıtan pislik münafık 😅
1 ve 2 ne yaptı sana ve başlarına ne geldi
1. İhanet etti ayrı kaldığımız dönemde başkası ile yatmış. Bana açıkladı ben onun için fedakarca karakolluk oldum. Dimdik durdum hep mahkemelik oldum.
Semt yollusu oldu üstünden geçmeyen yok, meşhur olmuş...
2. De dokunmadım diye terk etti o da yollu oldu defalarca evlenecekti bozuldu 😅
3. den haberim yok😅
2 ye istediğini verecektin aslında :) benim yakanda sivaslı ne tesadüf
Ve haber yok 😀😀😀
Ben yuva kurmak istemiştim başlangıçta söylemiştim o da öyle demişti ama farklı çıktı 😅 Allah'ın dan bulsun hakkımı helal etmiyorum
Vay anasını 😅 Benimkinin ismi Sümeyye idi Sivaslı olan 😅
Vay anasını hikayeler aynı
Merkezde oturuyordu karşıyaka 😅
İzmirlimisin
Ben İstanbul 😅 Sümeyye olan Sivas karşıyaka mahallesindeydi merkezde 😅
İnternetten mi tanıştımız iller farklı
Buradan tanışmıştık. 😅
Benim uzaktan akrabadı
Çıksın ahımız Allah bekasını versin 😅
Şahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmazmış yarına kalır ama yanına kalmaz. 😅
İnanıyorum
Biz kaybettik sonuçta çıksa ne olur çıkmasa ne olur :(
Sende haklısın da ben en azından mutlu olurum üzülsem de hayatımı silkti sonuç olarak onunda canı yansın küpek
Sen bana sor o acıyı sorma gitsin
Bir sene işi gücü bıraktım 2.5 hafta oldu iş başı yapalı. 😅15 senedir küçüklüğümden beri çalışsan ben
Ben 2 sene pert 3 sene kadar topal gibi sonrası yaşayan ölü yine
Allah yar ve yardımcın olsun gönlünce olsun 🌸
Ben çok şükür iyiyim
İzleri senle geliyor ama sen eksi sen olamıyorsun ki
Ben hiç değişmedim üç kere hayatımı silktiler insanlar da silkti ben yine benim ama yaşama sevincim yok hayalim yok beklentim yok
Yok çekiyorsun işte problem bu
İçimden gelmeyince olmuyor
O zaman laf atma :)
Laf atma da yok 😅
Teklif var ya hani 😀😀😀
Bana var 😅ama gözüm yok
Yokki