Sevgilimden ayrıldım suçlu ben oldum, bu toksik ilişkide geri döner mi sizce?

Bu zaman boyunca bir kez bana seni aldattım diye şaka yaptı, o zamanlar yeniydik, nabzımı ölçmüş, ölen kız kardeşinin üstüne yemin etti aldatmadım diye, inandım. Bir kez dört eş muhabbeti yaptı, kuma muhabbeti yaptı, bir şekilde affettim. Dün de para lazım dedi, neden dedim, eskorta gideceğim dedi, lazım işte tövbe falan yaptı, bende kayış koptu, saydırdım, hadsiz dedim, pislik, iğrenç, midemi bulandırıyorsun, soğutuyorsun dedim, saydırdım küfürler bilmem neler, benim değerim bu mu falanlar, böyle mi seviyorsunlar. Sonra dedi ki yanlış anlama da, bana öyle geliyor ki biz ayrılırız, ben de tamam lan ayrılalım dedim, en ufak sorunda ayrılık muhabbeti yapıyor, ayrılırız diyor hep, kapıya yakın ya da tehdit ediyor, ben de ayrıldım bir mesajla. Dedi ki bu mesajını sakın unutma tamam mı, ben ayrılalım demedim sen ayrılalım dedin, mesaj içeriği şöyle: ben beni sevdiğini düşünmüyorum, bana ilgin olduğunu düşünmüyorum, kaybetme korkun yok, değer vermiyorsun, seni çok sevmeme rağmen bitiriyorum, eğer ki bu ilişkinin sorumluluğunu ve beni ciddi şekilde taşımaya, kendini affettirmeye açık olursan buradayım dedim. Direkt gelmem dedi, kısa bir veda mesajı yazdı. Sonuç ne olur, ilk kez ben ayrıldım, her şeyde o ayrılıyordu, aldatma, yalan, söz dinlememe değildi mevzu hiç bir zaman, saçma sapan şeylerden bu hareketin bana uymaz deyip ayrılıyordu. En son ilk defa ben ayrıldım böyle oldu, sizce geri döner mi.

Güncellemeler
17 gü
Ve biliyomusunuz ne bir özür diledi ne bir gitme sensiz olmam demedi. Bu adam yeri geldiğinde benim ayaklarımı yerden kesen sırf mutlu olim diye herşeyi yapan kişiydi her gittiğinde peşinden koştum. Ama ben dedimki bu sefer eğer bana değer vermeye hazirsan burdayım seviyorum diye sürekli ezilen değersiz olmaktansa, bir ömür olamayışımıza bir başıma ağlarım
Sevgilimden ayrıldım suçlu ben oldum, bu toksik ilişkide geri döner mi sizce?