Arkadaşlar, sevgilimle yaklaşık iki buçuk yıldır beraberdik. Bu süreçte birkaç kez ben ayrılmak istedim ama o hiçbir zaman ayrılmak istemedi. Son bir yıldır ise sürekli evlilik konusunda baskı yapıyordu. Ben de onu seviyordum ve evlenmek istiyordum. Ancak bir yandan da geleceğimiz konusunda endişelerim vardı. Çünkü sürekli iş değiştiriyordu, çalışmayı pek sevmiyordu, geç mezun olmuştu ve zaman zaman “Zaten evlenecek miyim, ne gerek var?” gibi sözler söylüyordu. En son bir iş yerinde yaklaşık bir yıl çalıştı ama maaşını az bulduğu için “Kafa tatili yapacağım.” diyerek işten ayrılmak istedi.
İlişkimizde en büyük sorunlardan biri de aileme ilişkimizi söylemememdi. Bu konu onu çok kırıyordu ve bana sürekli baskı yapıyordu. En sonunda aileme söyledim ama bu kez de bana inanmadı. “Yine yalan söylüyorsun.” diyerek bana hakaret etti. Tartışmalarımızda bana “aşağılık”, “pislik” ve “şerefsiz” gibi çok ağır sözler söylemeye başladı. Bunlar beni çok incitti. Çok ağladım ve kendimi değersiz hissettim.
Şimdi sürekli kendime “Acaba bütün suç bende miydi?” diye soruyorum. Evet, belki benim de hatalarım olmuştur ama hakaret edilmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum. Onu gerçekten seviyordum ve ilişkimizi düzeltmek istedim. Şimdi ise hem çok üzgünüm hem de bu ilişkiyi eski güzel günlerine nasıl döndürebileceğimi bilmiyorum. Çok kaygılıyım, özür dile dedim, diledi ama “Erkek adama saygısızlık yaparsan tekrarı olur.” diyor, yan yanayken çok iyiyiz, bu adam çok seviyordu ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer