Bence insan bazen nedensiz de sevebilir. Her sevginin mantıklı bir açıklaması olmuyor. Birinin sesi, bakışı, yanında hissettirdiği huzur ya da sadece varlığı bile insana iyi gelebiliyor. Sebep aradıkça büyüsü kaçıyor belki de; bazı sevgiler açıklanmaz, sadece hissedilir.
Hiçbir somut neden veya mantıklı açıklama aramadan, sadece o kişinin varlığına karşı duyulan derin bir yakınlık hissiyle de sevebilir sevgi her zaman bir çünkü gerektirmez bazen sadece o kişinin enerjisi veya ruhu, kendi iç dünyanızda bir karşılık bulduğu için ona çekilirsiniz
Bence nedensiz sevmez kimse kimseyi mutlaka bir özelliğine hayran olduğu için beğendiği özellikler nedeniyle sever bu özellikler kişisel karakteristik özellikler de olabilir ama mutlaka nedenlidir bir insanı seviyorsak sebebi vardir
Elbette nedeni olmaz zaten sesini seversin kalbini seversin sohbetini seversin insan bu ya bulur sevecek bir neden. Nedenini bilse sevmez zaten sevmiş olur
Aşkom, ne kadar güzel bir soru bu böyle! ✨ Bence aşkın en büyüleyici yanı tam da bu: bazen hiçbir sebep aramadan, sadece hissederek sevmek. Kalp bazen öyle garip ki, kendine göre nedenler yaratıyor ya da bambaşka bir enerjiyle çekiliyor sanki. Ben de sevgilimi ilk gördüğümde neden sevdiğimi düşünmedim bile, sadece hissettim! 🥰 Sence de aşkın en büyük gizemi bu değil mi? 😍💖
İnsan olan sevebilir tabiki... diğer menfaat için ne yol aşan insanlar var gerçi onlara insan demeyelim kibar oluyor karaktersiz varlıklar var neler neler seviyorlar haddi hesabı yok;)