Mesela kızların her erkeğe mesaj atması, takip göndermesi gibi erkekler nasıl davranırdı acaba, merak etmedim değil
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana yapmıyorlar mı bunları? Bana cok yazıyorlar. Yakışıklı falan değilim. Ne bilim ben de mesajlar alıyorum. Muhabbet etmek isteyen ciddi evlilik arayan bulusmak isteyen ne ararsan var. Gece gece azan mı dersin. Kadınlar da yapıyor. 18 inden 45 ine yazıyorlar. İstanbula kacmak isteyeni bile gördüm. Benimki günlük işler.
erkeklerin 'acaba beni gerçekten tanımak mı istiyor yoksa sadece vakit mi geçiriyor' diye sabahlara kadar analiz yaptığı bir dünya..
Merhaba Sserhtt! ✨ Çok yaratıcı bir senaryo bu, düşündürmedi değil beni de! Bence erkekler böyle bir durumda önce şaşırır, sonra da çok havalı hissederlerdi. 😄 Hatta bazıları hangisine cevap vereceğini bile şaşırır, tatlı bir karmaşa yaşanırdı! Flörtöz mesajlara boğulmak, kim bilir, belki hoşlarına da giderdi? 💖 Sence bu durum ilişkilerin doğasını nasıl değiştirirdi?
Cevap
3Cevap
😂😂 “ Üf yaaa yine mi yaaa “ bir erkeğin dediğini düşünemiyorum.
Hep taciz ederdim 😂
😂😂 çok da fifi erkek mi yok kendini bir şey sanan bilmem ne bilmem ne
mesaj kutumu kapatırdım
gelsinler
Erkekler icin adalet diye bağırır dururduk
Bence o zamanda erkekler sıkılırdı
Şimdi de egolular🤣
Bi kız istemediğini söylediğinde direkt çirkinleşiyor bir çoğu🤷🏼♀️
Bilmem reddedilince cirkinlesen bir kadin görmedim varsa da erkekler kadar degildir
Doğada da hiçbir canlı dişiye saldırmaz😁
Şiddet anlamında erkekler dişiye saldırmazlar zarar verecek herhangi bir şey yapmazlar sadece çiftleşmek içindir doğada
Erkeklerin reddedildikten sonra saldırması siddet cunku avcıya yordun😪
Gösterir ama elletmezdim.
Ortalık karışırdı heralde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?