- Şiddet uygulayan kadın🙃
- hamile kalan erkek 😂
- trip atan erkek 😯
- Bi tanesi varki onu söyleyemem 😂😂

Regl olan ve hamile kalabilen erkek olsaydı gerçekten çok değişik olurdu acaba o zaman erkekler halimizden anlayabilir miydi Çünkü kadınları anlamak zor derler öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum anlamak istemeyen erkek karşısındaki kadını anlamıyor
Çılgınlık 🙃
Düşünsenize kıl, kadının makyajıdır diyorlarmış sjsjs, erkekler ağda yapıyor. Sitede şöyle sorular soruyor erkekler “İlişki yaşamayacağım ama kollarımdaki tüylerden utanıyorum” 😂😂😂 Sonra erkekler “dudak şişirtmek istiyorum, nasıl olur?” veya “kız arkadaşım çok istekli napıcam” gibi sorular soruyorlarmış sjsjs
Değişik olurdu 🙃🤪
Bu yazdıkların hepsi oluyor zaten şu an. Fakat daha fazlası olsaydı hiç de iyi olmazdı.
Şendul Şaban filmi gibi olurdu. Erkekler ev hanımı olurdu. Akşam karısına yemek yapardı, çamaşır yıkardı, evi silip süpürürdü. Kadınlar akşam eve gelince erkeğinden kumandayı getir, suyumu getir, döşeğimi getir derdi. Erkekler olarak bütün kızlar bize çıkma teklifi ederlerdi. 😄😄😄😄
Üstelik bu sitenin adı da değişirdi. ErkeklerSoruyor olurdu.
Cevap
7Cevap
İstemezdim.
İstediğim her şey olur istemediklerim benden uzak olurdu :)
Nasıl ya 🤔 anlamadım ben 🙃
Ters olunca her şey benim cümlem oluyor işte 😂
Nasıl yanş 🙃🤪
İstediğim hiçbir şey olmuyor şimdi
Öyle diyorsun 😯🥺
Evet çünkü öyle ne yazık ki
Of ya ben zaten hep diyorum bunuuu kadınlar doğum yapıyorsa gögüslerde erkeklerde olmalıydı onlarda fillen bi işe yaramalıydılar baba olmak demek sadece bu olmamalıydı ama napalım olan olmuş bi kere 🤷♀️😅
😂😂
Eğer öyle olsaydı , bu kadar şiddet vs cinayeti olmazdı. çünkü kadınlar ayrıldıktan sonra eşlerini vurmaya ya da yemeğe tuz atılmadığı için kıyafet vs yüzünden eşini dövmezdi
Bu Sefer döven kadınlar olurdu 🙃
Sen erkeklerle karıştırma
Öyle mi diyorsun 🙃
tamam tamam
🤷🏻♀️
trip atan erkek cümlesini okuduktan sonra bayılmışım
Sana kolonya su verirdim ama parasını sen verirsen 🙃🤪 bi kolonya 20 TL su 3 TL
bayılmış kalmayı tercih ederim o kadar para vereceğime 😂😂😂😂
Seni gerçekten merak ettim şimdi 😂
ahahahha gülerken kanepeden düşecektim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
su ne zaman 3₺ oldu ya 🥺 en son 2₺ ye almıştım
Ben sana 1,5 TL den istediğin kadar vereyim 🤪 ama sen para vermemek için çeşmeden içersin 😂😂
su mu satıyorsun aa beleş ürün bayılırım 😂
içerim ama sular kokuyor 🥺
Beleş değil sana uyguna 🤪 cimrinin yA 🙃
Trip atan erkekle şu anda da uğraşıyorum zaten
😱😱😱 düşman başına 🥴
Bir türlü büyüyemeyen erkekler.. büyürdü
Zaten her şey tersine döndü gibi eskiden erkekler hanım hanımcık kızların peşinden koşuyordu şimdi asi ruhlu kızlar katil ruhku erkeklerin peşinden koşuyor. 😊
Regl olan erkek. Pala bıyık kadın. Reis, ağa ve ağır ablalar etrafta gezerdi. Erkeklerin kısa etekleri, kadınların koca ceketleri. Ha bir de yemeğin salçası erkeğin kalçası derdik.
Şiddet atan kadın cok kocasini ölduren hatta biri oldurmus kanini icecekken yakapanmış
Nasıl ya 😱
cok var ki bir tane degil bak eski programlar var biri kesmis legenle tasimis el arabasiyla belgeseli var youtubede biride uykusunda kesmis kizin biride nisanlisini bogazindan kesmis dugun kavgasi daha yeni sokak ortasind abir kadin adami 6 7kere vurdu sevgilisiymis ama sevgilisi kadinin kocasinq resmini atmis kadinda sevgilisini vurmus ya cok haber biri ozel harekat polisi kocasini öldurmus uyurken
Kadinlar da psikopatmış desene 😂
Erkeklerden daha cok aslında sevgilisine kendi oz evladini esini oldurten kadin var
Erkek düşmanı kadın çok
Sorun çok saçma olmuş gorusler daha sacma yani hassas konular bunlar kadin erkek diye gulunecek seyler degil iyiligin kotulugun cinsiyeti olmaz sil bu soruyu çok saçma olmus
Saçma mı 🙃
Evet çok saçma hemde bu yorumlar ne yok tecavuz eden kadinlar vs gulunecek seyler mi bunlar ve onu yapan kadınlarda var kucuk erkek cocuklarina tacizde tecavuzde bulunanlar var
Yok yA onu yapan kadın yoktur 🙃
Var haberlere cıktı sen nerde yasiyorsun
Mars’ta 🙃
Hiçbir şey olmazdı
Herkes karşı cinse aynı davranıyorsa tek değişen erkeğin kadın, kadının erkek olması olurdu. O hayatta muhtemelen erkek olurdum
Zaten her şey oldukça tersine gidiyor hayırlısı bakalım kxkxkxk
Ben yemek yapanını temizlik yapanını bulmuştum. Bir de hamile kalsaydı net evleneceğim erkek olurdu. ama nasip işte.
Deli 😂
Çok değişik şeyler olurdu diye düşünüyorum 😃
Genelevde çalışan erkekler
Tecavüz eden kadınlar 😂
Dusunsene lan 20 tane kiz mesaj atiyor akckckvkv cevap vermiyoruz cinsel organinin resmini falan atip taciz ediliyoruz wndkfkv
Hahhah haftada 1 kez ters işlese keskeee:))
Neden ki 🙃
😂 sen söyle bende söyleyeyim 🙃
Benimki de ayıptı zaten 😂
Normalde bende linç eden birisiyim ama seni görmezden geliyorum 🤪😂
Gördüm 🙃
Yok ben fakir olurdum ozmn🤣🤣
😱 o zaman iyi olurdu 🤪🤪
Sanki trip atan erkek yok
Onlar sizi kandırmak için trip numarası yapıyor 🤪
Tamm 🙃
Katil mi oldum 🥴😂
İntihara sürükledim seni 🥴