3 aydır çalıştığım yerde 30k alıyorum, iç mimarım 1 senelik. Ve tek çalışan mimar benim orada. Sabah 9 akşam 6.. Bugün konuştum kadınla, bana dedi ki “Bizim tüm çalışan mimarlara bu paraları verdik.” dedi ve “Baştan kabul ettin.” dedi. “Bizim burası sakin oluyor, sadece bu ay yoğunsun, geçen ay hep oturduk ofiste boş.” dedi. “Tamam.” ben dedi, “Düşüneyim miktarı, yarın konuşuruz.” Şimdi ben napayım arkadaşlar, bir de 2 gün oldu 1 senelik ilişkimden ayrıldım, bu süreçte işten de ayrılsam kafam daha kötü olur mu, ama bu paralara da çalışmak istemiyorum, bana bence 35 diyecek, hani en iyi ihtimal 40, napayım
9 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, hem ayrılık hem de iş stresi üst üste gelince çok zorlanmışsın belli ki, gerçekten kalbimi sıktı bu durum 💔 Patronunun tavrı da hiç hoş değilmiş, emeğinin karşılığını almak istemen en doğal hakkın. Bence şu anki ruh halinle ani bir karar vermeden önce biraz daha düşünmelisin. Belki bu süreçte yeni işlere bakarken mevcut işinde kalmak sana biraz daha iyi gelebilir? Ne hissedersin, kalıp yeni bir şeyler mi aramak daha iyi yoksa hemen ayrılık mı? 🤔