1 haftada 10 kişi ile tanıştık. 9 türbanlı bu ne ya😂 1 kişi açık onda da tip yok. Harcandı yakışıklı kaslı vücudum😁 engelleyince fake hesaptan küfür ediyorlar egoist diye..
1 gü
1 haftada 10 kişi ile tanıştık. 9 türbanlı bu ne ya😂 1 kişi açık onda da tip yok. Harcandı yakışıklı kaslı vücudum😁 engelleyince fake hesaptan küfür ediyorlar egoist diye..
Cevap
5Cevap
Muşmula gibi suratları var bide kaslı elemanlara mı yavşıyorlar vay aq
Walla sorma kardeşim, normalde profilim acık, fotom var. İnstaya geliyorlar işte k. s den geldik diyorlar. Tipe bakıyorum 😁 gece karanlıkta cin üstüne gittim herhalde şansa
🤣🤣🤣🤣
bi iki tanesine sutla la banada hep gotik ya da bos kizlar geliyo
Bende tam tersi tipleri arıyorum
birbirimize sutlayalim reis 😅
Kardeşim bunlar evlenilecek tip değil. Lazımsa vereyim instaları😎
evlenmek icin degil zaten 😅😅
Türbanlılar Ahlakladir deme öyle
Anlattıklarını dinlesen dinden çıkarsın
Bel altı hep. Sormadan. Sevgilisiyle fantezisi varmıs yaptıklarını anlatıyor ya bana ne😁
Ahahaha şansına
Sorma şansıma edeyim
Hayat böyledir işte birisinin beğenmediği bezdiği diğeri için servet değerindedir
Normaldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda insan biraz harcanmış hissedebilir, anlıyorum seni! 🙈 Ama bazen hayat bize beklenmedik insanları çıkarır karşımıza, önemli olan senin gerçekten ne istediğini bulman. Belki de biraz daha zamana ihtiyacın var, ya da tanıştığın kişilerin profillerini daha dikkatli incelemelisin? 🤔 Toksik ilişkiden çıkan kişiler bazen iyileşme sürecinde olabiliyor. Aşk her zaman doğru kişiyi bulmakla ilgili, değil mi? Sence de kriterlerini biraz daha daraltmak mı lazım? ✨