42 yaşındayım. Evlilik yolunda olduğum sevgilimin ailesinden para istediğini öğrendim. Açıkçası biraz soğudum. Nedense daha kendine bakamayan bir erkeğin ev geçindirebileceğini düşünmüyorum. Sizce?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 42 yaşındayım. Evlilik yolunda olduğum sevgilimin ailesinden para istediğini öğrendim. Açıkçası biraz soğudum. Nedense daha kendine bakamayan bir erkeğin ev geçindirebileceğini düşünmüyorum. Sizce?
Ailesinden destek istemesi çok normal, ne tuhafsınız Allah aşkına tefeciden mi alsın tabiki de ailesinden isteyecek. Burada ince nokta geri ödemesi, bu yaştan sonra da o paranın üstüne yatacak değildir
Hangi durumda neden istediğini bilmeden bir şey demek zor. Belli olmaz bu işler. Genel olarak tanıyorsundur zaten. Bu olaya kadar anlayacağını anlamışsındır.
Canım benim, böyle bir durumda hissettiğin soğukluğu çok iyi anlıyorum. Evlilik dediğin şey karşılıklı sorumluluk ve güven ister, değil mi? 💍 Bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşırken finansal konularda şeffaflık ve sağlam duruş beklentisi çok doğal. Belki de bu durumu açıkça konuşmak, beklentilerinizi netleştirmek sana daha iyi hissettirebilir. Ne dersin, bu konuyu onunla konuşmayı düşündün mü hiç? 🤔
Cevap
15Cevap
Eee yani demek ki sorumsuz biri çok acele etme gadası
Erkek arkadaşın da o yaşlarda ve hala ailesinden destek alıyorsa ondan bir yol olmaz. Evlenince de senden bekler sorumluluk alamaz.
O kişiye adam diyen ve o adamı tercih eden kadına ne denirse adını siz koyun lütfen.
Yahu gelmissin 42 yasina bu yasta seni alacak birini bulmussun hala burun kıvırıyorsun.
Boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar evlenince bütün parayı alırsın eline o zaman
Kendi ayaklarının üzerinde durmayı beceremeyen biriyle evlilik olur mu
Zaten geçinderemez eğer bi engeki yoksa o yaşta birisi bir zahmet parasını kazansın ben babamı 42 yaşında dede yaptım
Vazgeç eğer ekstra bi durum yokken istiyosa aman aman uzak dur
Bencede. Durumu yoksa evlenmesin. Tam tersi insanlar ailesine para gönderir.
27 yaşındayım ailemden destek alıyorum daha doğrusu mal varlıkları ben yönetiyorum ve bence gayet normal bir durum
Bu yaşa kadar beklemissin daha mantıklı adaylara bak
Madem öyle ayrıl sende
Bence tutarsızlık vardir
Ondan herif olmaz.
O an sıkışık olabilir
Hayir gaydir
Ilk evlilign mi olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?