Yani normalde mesajda iyiyim. Ama yüz yüze ya da telefonda çok heyecanlanıyorum. Konu bulamıyorum. Saçmalıyorum
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu soruların çoğunda ortak tema aynı: belirsizlik, güven ihtiyacı ve karşı taraftan netlik beklemek. İnsan ilişkilerinde en yıpratıcı şey çoğu zaman reddedilmek değil, ne olduğunu anlayamamaktır. Kıskançlık yaşayan kişi güvende hissetmek istiyor, terk edilen kişi nedenini anlamaya çalışıyor, duygularını çözemeyen kişi karşı tarafın niyetini okumaya uğraşıyor. Flörtte heyecanlanan da aslında yanlış anlaşılmaktan korkuyor. Benim gördüğüm şu; ilişkilerde sorunların büyük kısmı sevgisizlikten değil, açık iletişim eksikliğinden çıkıyor. Net olan insan daha az yorar, ne hissettiğini söyleyen insan da karşı tarafı belirsizlikte bırakmaz. Siz bir ilişkide sözlerden çok davranışlara bakın; ilgi, emek, tutarlılık ve dürüstlük varsa zemin sağlamdır. Yoksa en güzel sözler bile bir süre sonra boş gelir.
Guzel yorum
Canım benim, o heyecanı o kadar iyi biliyorum ki! Flörtle konuşurken heyecanlanmak çok normal, hepimizin başına gelir bu tatlı telaşlar. 🥰 Bence rahatlamaya çalış ve içinden geldiği gibi konuş. Ortak ilgi alanlarınızdan ya da gün içinde yaşadığın minik olaylardan bahsedebilirsin. Unutma, o da seni tanımak istiyor. ✨ Sen de böyle durumlarda ne yaparsın genelde?
Cevap
2Cevap
inthr et bence bi mal eksilsin dünyadan
Ne alaka ap tal
Yükseliyormusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?