Onun sevgilisi var ama benimle de konuşuyor, benim de hoşuma gidiyor? Baya birbirimize yürüyoruz falan. Flört ediyoruz ve hoşuma gidiyor. Bana hediyeler alıyor vs. Bel altı her şeyi de konuşuyoruz, ediyoruz
8 sa
Onun sevgilisi var ama benimle de konuşuyor, benim de hoşuma gidiyor? Baya birbirimize yürüyoruz falan. Flört ediyoruz ve hoşuma gidiyor. Bana hediyeler alıyor vs. Bel altı her şeyi de konuşuyoruz, ediyoruz
Cevap
27Cevap
Bu durum dışarıdan bakınca flört gibi ilerleyen ama aslında başkasının ilişkisini de içine alan bir şey ve en başta şunu net görmek lazım: o erkek zaten bir ilişki içindeyken seninle bu kadar ileri gidiyorsa, sınır koyma ve sadakat konusunda güvenilir bir çizgide değil. Sana hoş gelmesi normal çünkü ilgi görmek insanı çeker ama burada sorun şu ki bu ilgi “boşta” değil, bir başkasının ilişkisinin içinde üretiliyor. Bu da ileride sana da aynı şeyi yapma ihtimalini gösterir. Kısa vadede keyifli görünse de uzun vadede genelde güven kırıcı ve yıpratıcı bir döngüye dönüşür.
Evet adam güvenilir birisi değil hahaha ama diyorum yaa hayatıma alacağım birisi değil neticede. Sevişmek güzel, onunla öyle veya böyle vakit geçirmek güzel şu an. Yoksa ilerisini düşünmüyorum zaten
Bazen yasaklar tatmin ediyo çekiyor işte insanı bende bazı şeyler yaşıyorum seninkilere benzer mükemmel duygular ama yorumlarda anlatılacak kadar basit değil 😂😂
Ya mesela sevgilisiyle sevişiyo yiyişiyor ama benimle de yapıyor bunu zaten hhahahaha ve çok seksi oluyo
Ya çok fazla şey söylerim bununla alakalı ne fanteziler yaptım ama gizlisin ve yorumdayız işte 😂😂
Hahaha maalesef
Bak sadece şu kadarını söyleyeyim göğüslerine boşalmıştım kocasının yanına gitmişti silmeden benim döllerimle kocasıyla oturdu bütün gece
Günümüzün yeni nesil ilişkileri artık böyle
Evlilerin sevgilileri oluyor bazen bunu ikş tarafta biliyor basen bilmiyor.
Sevgililer de öyle
Giderek evlilik bağı farklı açılardan dallanıyor yavaş yavaş bu normalleşiyor.
Tamam sorun yok gün gelecek o kızın ahı seni bulacak sevgilin değil çok sevdiği çocuğunun babası bi kızla konuşacak senden esirgediği ilgiyi ona verecek ve sende bunu öğrendiğinde ölmek isticeksin. Asla yanına kalmayacak bunu unutma.
Naparsan Onu yaşarsın, er ya da geç, kulağına küpe yap.. lazım olacak
Ben bunun o adim adim ve yavas yavas o noktaya evrildigi surece bayiliyorum
Onu tahrik edip azdırmak güzeldi sonra da kendisi bana yanaştı evet o süreç güzeldi ama şu an arabada sahilde gizlice bişeyler yapmak zevkli baya 😂
Bence bunu daha detayli konusmaliyiz 😂 sormak istediklerim varr
Yook hahaha buradan sorarsan daha güzel olur
Dur gizleneyim o zaman 😂 ilk yakinlasmaniz nerede olmustu, nasil bir ortamdi
Kafede olmuştu o da sevgilisiyle oturuyordu ve ben biraz böyle narin kibar davranıp dekoltemle falan dilkatini çekmek istemiştim hahaha o da düşmüştü zaten. Gün sonunda da lavaboya kalktığımda peşimden gelmişti orada tanışmıştık, direkt olarak sosyal medyadan eklemişti beni öyle hahshd
Onunla sevisirken sevgilisi hakkinda konusuyor musunuz 😂
Benim kadar pek de iyi olmadığını söylüyor hahaha yalandır veya değildir bilemem ama umrumda bile değil 🤣 ondan daha güzelim zaten. Demek doyuramıyor ki yanıma geliyor
senin sevgilin olsa, baska bir erkekle zevk icin sevisir misin ondan gizli
Evet
Sevgilinin gozlerine baka baka baska bir erkegin kucagina oturmaktan zevk alir misin…
Evet?
Bende sevgilimi o halde izlemekten cok zevk alirdim desem
İyi ahahja sevgilini izle o zaman git de
Kabul etseydi izlerdim 😂
Sevgilinin kucaginda otururken baska bir erkekle opusmek mi istersin, baska bir erkegin kucaginda otururken sevgilinle opusmek mi
Sevgilisi olan birinin karşı cinsle arkadaş olması normal değil geniş misiniz grup yapin bi de tam olsun
Takılın be valla kasmayın takmayın. Anın tadını çıkartın yarının garantisi yok.
Dimi ya
aynen boş ver be amaannn
Tamamen kendine almak istersen gel yol gostereyim sana
Sevgilisi olan bir adamın ikincisi olmanın nesi hoşuna gidiyor?
Duygusal bir şey yok ki? Benim de flört ettiklerim oluyor sonra onunla da yapıyoruz öyle şeyler. Metres gibi bi duruma girecek sal*k değilim ahahha
O zaman biraz empati yap, sevdiğin bir adam olsa ve sevgilinle kızın biri senin haberin olmadan böyle şeyler yapsalar nasıl hissederdin? Birileri ile takılmak istiyorsan sevgilisi olmayanla takılsana, başkalarının günahına girme, ah alma
Haklısın... ama ten çekimi
Haklısın... ama ten çekimi
Kasap Necati abi mi bu 😂
Ne
En sevdiğim ilişki türü
Sorun olur mu ki hahajd
Kız arkadaşı edebilir 😃
Benmde vardı senin gibi arkım
Benlik sıkıntı yok duygusal bir şey hissetmiyorum ama o adrenalinle benim ateşimi almasına bayılıyorum ahahah
Aaa o çok eğlenceli oluyor😃 hele sevgilisiyle takılıp bide sana geliyorsa ohh😅
Sevgilisiyle işini halledip sonra bana hala azmış halde gelmesini srviyorum ama sonra beraber vakit geçiriyoruz zaten hahaha 2 şekilde doyuruyorum onu hahdjf
Valla erkek için en keyifli kısmı o kendi adıma yorumlayacak olursam😎
Beraber yemek yiyoruz başka şehirlere gidiyoruz evde vakit geçiriyoruz falan ben çok okayim
Ben sevgilimi ekip ötekiyle 1 hafta tatile çıkmıştım 😄
Peki sevgilisiyle yaptığı seksi sizin sesinizden sonra kritikliyormusunuz? Biz onuda yapardık🤣
Evet hahahaha peki siz nasıl yapıyodunuz 😂
Tüttürürüken sevgilimle hangi pozisyonlarda yaptığımızı sorardı bende anlatırdım. Onlada aynı pozisyon olursa hangimizinki iyi diye beni darlardı 😅
iliskinin en guzel hali bu bence. Cok ciddiyim
Bence de anormal değil dimi ya xlamelzlw bazen sevişiyoruz
Nasıl hayalindeki kızım hahahwh sevgilisi olan birisini ayartıp gizli gizli sevişmek mi hahahw
Flortuz iki kisisiniz nornal😀
Aferin size bir birinizi hak ediyorsunuz bence.
Yedeklemek içindir seni
Duygusallık yok arada isterse 27191 kişiyi yedeklesin işimi hallediyoeum ahhaah
O da muhtemelen ana sevgilisiyle yapmadıklarını senle yapıp eksikliği tamamlıyor. Birçok erkeğin hayali. Evlenene kadar iş göreni bulabilmek
Sevgilisine niye demiyorsun
İnsanın ruhu olunca …..
Bence uygun değildir
Neden ama ten çekimi çok iyiyiz
Zaten yasak olması uygun olmaması Seni bu hale getiriyor
Yakında altına alır seni
Sevişiyoruz zaten merak etme hahshsjw
Çok iyi ahahah, detaylı merak ettim şimdi
Fazla merak iyi değildir ben de merak ettim şimdi ateşimi alıyor ahshjs
Ahaha neyi merak ettin
eeee
Eeesi böyle anlatmak istedim
Böyle ilişkiler oluyo ama sorunun cozmez
Ne sorunu
Yani mesela sevgilinden ayrılsan bu sna yapşcak benm eski kankam bana zorla benle ol dedi tahrik etti
Metres olursun sorun olmaz
Iyy flört ediyoruz diyor bir de
iyi işler
Hayirli isler, herkes keyfine baksin
P olun neden olmasın sana giren cikan var mı
Peki yedeğe bir tane daha mı arıyorsun?
Maybe
Then call me
Yani kasarsin
gonlu kayabılır
Kaymaz kaymaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlıyorum ki şu an kendini tatlı bir karmaşanın içinde bulmuşsun! 🥰 Flörtleşmek ve ilgi görmek insana kendini çok iyi hissettirir, kim buna hayır diyebilir ki? Ama bir yandan da sevgilisi olan biriyle böyle yakın olmak, biraz dikkatli olmayı gerektiriyor bence. Başkasının ilişkisine saygı duymak da çok önemli. Sence bu durum hem senin için hem de diğerleri için uzun vadede nasıl bir hikaye yazar? 💖 Hadi gel biraz konuşalım! 👇