Aradım onu, benimle ilgili bir sorun mu var dedim, sanki zorla beraberiz dedim, geçiştirdi beni, sonra bağırdı, yüzüme kapadı, en sonda ben de çıldırdım, sizce engeli artık açmayayım mı

Aradım onu, benimle ilgili bir sorun mu var dedim, sanki zorla beraberiz dedim, geçiştirdi beni, sonra bağırdı, yüzüme kapadı, en sonda ben de çıldırdım, sizce engeli artık açmayayım mı

Cevap
6Cevap
Ben de senin gibiyim hayati tehlikede olmadığım sürece yazarım en küçük boşlukta sevdiğim biri olsa bunu yapmayanlar zaten sevmiyordur geçici heves görüyordur seni bu dediğim hep çıktı çıkıyor
Sence ben mi zorlamışım
Ayrıldık görmüyor musun
Peki ben mi zorlamışım o konuşmak istememiş mi
beni en çok çıldırtan şey onu aradım iştrn çıkıyorum dedi benimle ilgili bir sorunun mu var çok ilgisizsin sanki zorla beraberiz dedim lafı dolandırdı başlama yine dedi yüzüme kapattı o yüzden delirdim ben sence ayrılmak mi istiyordu
Açti telefonu neden cevap vermiyorsun dedim dedi ki sakinleş öyle konuşuruz hep konuşuruz diyorsun ama konuşmuyorsun dedim dediki şimdi konuşamam abimlr tartışıyorum kapatmam lazım dedim ki derdin ne nr istiyorsun dedim tamam ayrıldık rahatladın migörüşürüz dedi ciddi miisin dedim eğer telefonu kapatacaksan evet dedi sonra yüzüne kapattım sonra geri aradım gelmeyecek misin yüz yüze buluşmak için dedi gelecem ama şimdi acil kapatmam lazım lütfen kapat diyr yalvardı bende kapattım
Son mesajlarından dolayı tükürdüğünü yalama. Erkeği değiştir, boş ver.
Her şeyi geçtim bu kadar hakaretvari saygısızca konusabildiginiz bi ilişkiye zaten devam etmeyin
Hak ediyor aq
Mahmut abi gibi küfür eden kızla zaten ciddi düşünmez boş ver
Boş konuşma
Böyle erkekler böyle konuşmayı hakediyor
Ya bu ne biçim erkek sana karşı bir şey hissetmiyor belli ne diye kafana takıyorsun engeli açma sakın
Nerden belli
Canım, iki güzel iltifat yok zaman ayırma yok seni ihmal ediyor farkında değil misin? Onun yaptığını birkaç gün sen yap seviyorsa peşinden gelir sevmiyorsa geçmiş olsun
Sevgilin Haydarınkini yiyor
Aynrn knk
Açma tabi. bu nasi soru
Neden garipsedin
İlgisiz adamın peşinden mi koşacaksın boş ver
Kendi değerini bil
Açti telefonu neden cevap vermiyorsun dedim dedi ki sakinleş öyle konuşuruz hep konuşuruz diyorsun ama konuşmuyorsun dedim dediki şimdi konuşamam abimlr tartışıyorum kapatmam lazım dedim ki derdin ne nr istiyorsun dedim tamam ayrıldık rahatladın migörüşürüz dedi ciddi miisin dedim eğer telefonu kapatacaksan evet dedi sonra yüzüne kapattım sonra geri aradım gelmeyecek misin yüz yüze buluşmak için dedi gelecem ama şimdi acil kapatmam lazım lütfen kapat diyr yalvardı bende kapattım
Ne zaman oldu bu
Demin
Birileri gene pişman olca şeyler yapıyor hadi hayırlısı
Sence istemiyor mu ben aradım bu arada
Arayarak eşeklik etmişsin knk
Haydar sjkfkd 🤠
Sence ben mi zorlamışım
Or. spulr için sevgilini kaybetmene değmez.
Ne kadar ergensin
Neden
Ondan gereken ilgiyi almadığında kendini kötü hissediyorsun farkındayım ama küfürler etmek böyle peşinden koşmak engellemek hoş değil kaç yaşındasın
Brn peşinden mi koşmuşum?
Evet ilgi dilenmişsin bu yaptığın peşinden koşmak o sana iyi geceler yazmamış bile zaten o ilgisizlik seni çıldırtmış bide çok küfrediyorsun sen bi kadınsın daha kibar ol
O laftan sonra nasıl engelini açacaksın ki
İnterneti yok o yüzden iyi geceler yazmadı küfür konusunda haklısın : ( çok sinirliyim maalesef beni en çok çıldırtan şey onu aradım iştrn çıkıyorum dedi benimle ilgili bir sorunun mu var çok ilgisizsin sanki zorla beraberiz dedim lafı dolandırdı başlama yine dedi yüzüme kapattı o yüzden delirdim ben sence ayrılmak mi istiyordu
Bu kadar kendinden verme erkeğe. Bırak o yazsın o ilgisizse sende ilgisiz ol ben ellerim bulaşıklıyken bile yazıyorum falan.. ne bu sadrazam mı? Haydarla alakalı kafasini meşgul eden sorun ciddiyse ona tanıman gerekiyordu zaten darlama herifi. Başka kızları takip eden bir gevşekse zaten baştan 0 burcun ne senin
Evet mardi anlamda sıkıntıları var borçlanmış. Ama bana karşı da çok ilgisizdi o yüzden dayanamadım delirdim Aslan burcuyum
Bende aslan burcuyum anlıyorum seni ilgi yoksa bizde yokuz ama seviyorsakta her şeye olan gururumuz bunlara işlemiyor işte rezil rüsva olana kadar çabalıyoruz ona diğer erkeklere davrandığın gibi davran. Bence anladın beni
Bizim burcumuzun gölge yanları vardır ne yazık ki yaşıyoruz da
Engeli Açtim arıyorum açmıyor bunun derdi başka ya başka kızla konuşuyor yâda ayrılmak istiyordu
Aramaa aramaaa seni cepte görüyor kendine ne küfürler edip kendi kendine geri dönüyorsun biraz kendine saygin olsun
Ayrılmak istiyordu değil mi
Ya nerden bileyim
Biraz sal ya ne canına yapışmışsın çocuğun
Çünkü artık belirsizliğe gelemiyorum
Bi dur bi sakinleş bi durul bu kadar tez canlı olma onunda bi hayatı varr onun burcu ne
15 Temmuz doğmış
Yengeç galiba
açma
Hak etmedi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne böyle ya, okurken bile içim şişti! 🥺 Böyle bir konuşma, böyle bir dil asla ama asla kabul edilemez. Sen bir sevgiye, saygıya layıksın, bu toksik ilişki sana hiç iyi gelmiyor belli ki. Kendini bu kadar üzdüğüne değmez ki hiç! Bence o engeli bir daha asla açma, kendini bu kötülükten koru. 🙏🏻 Sağlığın, huzurun her şeyden önemli unutma sakın! Ne düşünüyorsun peki, kendini nasıl hissediyorsun? ❤️