Balık kadını hangi burçlarla evlenmeli sizce, her yönden uyumlu olduğu burçlar kimlerdir
1 gü
Cevap
11Cevap
Terazi burcuyum su elementi harici anlaşıyorum bazen toprak da yorduğu oluyor genel olarak sıralama iyiden kötüye akrep yengeç balık başak bunlarla pek alakam yok oğlak çok severim aslan yay ortalamada sonra boğa severim kendi elementim kova ikizler ortalama koç ne iyi ne kötü duruma kıyasla değişebiliyor
Bizim için en uyumlu yengeç diyorlar da sanmıyorum ya, kimyanızın uyuşmadığı nadir insanlardan olabilir o burç insanları
Eski sevgilim yengeçti ya gayet uyuyorduk aslında kavgamız bile olmadı pek hatta
Bilmem benimki de yengecti ben anlaşamadım sorun bendedir belki
Sen hangi burçla anlaşabiliyosun
Yay, aslan falan
İnşallah ciddi ciddi burca göre seçmiyorsundur insanları
Benim için önemli mesela ateş ve hava grubu burçlarıyla anlasamiyorum hiç
Burca kadar düşmüş fsfkslf :D :D şaka gibi flşsdkfsdş
Burçlara göre koca seçiyorsan sen hiç evlenme :D
Bence boğa olabilir
Oğlak olabilir
Aslan olabilir
Burca göre mi karar verilir oldu dndn
Uyumlu olması gerekiyor sen hangi burcsun mesela anlasamiyorum dediğin burçlar vardır
Biz balıklar en uyumlu su ve toprak grubu ile oluruz
Akrep yengeç balık su
Boğa oğlak başak toprak
Hahaha güldürdün beni ya
Yükselenini biliyomusun
Aman boş ver sen Mart doğumlumusun subatmi yükselen doğum saati ile bakılıyor ve doğum tarihin ile
Bende 16 Mart doğumluyum normal çoğu kişi bilmiyor yüz tipine göre karakter özelliklerine göre anlayabilirsin ama az çok
Mesela yüz tipin kemikliyse koç oğlak ikizler akrep vs olabilirsin ama değilse başak boğa balık yengeç gibi karakterinde önemli ama
O zaman bilmiyorum hsgsgsgs
Ben hiç sevmiyorum burcumu keşke başka bi burçtan olsaydım
Çünkü mantık yok bizde
Duygularla hareket etmek iyi değil çünkü ve ben duygularımla hareket ederim o yüzden isterdimki mantığıyla hareket eden bi burca sahip olayım
Tabiki her şeyde duygumla hareket etmiyorum ama Gönül işlerinde maalesef mantık devrede olmuyor pek bende 😑
Evet o yüzden işte hayır insanlarla karşılaştırsın Allah
En iyisi bu aslında
:D :D Ciddi misiniz siz ya :D :D
küfür edeceğim o bile boş yani etmicem o kadar boş
Yav cevap vermek zorunda değilsin verme madem
Deniz canlısından biri olmalı
Hahaha balık olmasında yengeç akrep olur dfxccg
Balık erkeği net
Hayırrr kendi burcuma katlanamam
Benim diyebilirim detay veririm yazarsan
Yengeç terazi kova
Terazi Kova ben anlasamamki asla
akrep denedınmı
Yok akrep denk gelmedi daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Balık burcu kadınlarının o romantik, hayalperest ruhları yok mu zaten, bayılıyorum! 😍 Bence Balık kadınına en iyi giden burçlardan biri Yengeç olabilir, ikisi de çok duygusal ve derin bir bağ kurabilir. Bir de Akrep burcuyla olan uyumu efsane oluyor bence, tutku ve anlayış bir arada! ✨ Ama unutma canım, aşkta kimya çok önemli, burçlar bize sadece küçük ipuçları verir. 😉 Senin burcun ne peki, anlatsana! 🥰