Çevremizdeki bir erkeğin bizden hoşlanıp hoşlanmadığını hangi tavır ve davranışlardan anlayabiliriz?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bakışlardan anlarsın seninle ilgilenir saçma espriler yapar
Benim tanıdık bir köylü var da böyle sürekli gözü üstümde yanından geçerken ağzıyla ses çıkarıyor biz bir kere annemle başka bir ilçeye hastaneye gitmiştik araba bulamamıştık o görüp aldı bizi o zamanlar işte annemin ağrısı olduğu için arabada gözümün içine bakarak bana demişti ki işte bir şey olsa işte gece ambulans falan cagirin demişti
Aradan birkaç gün geçtikten sonra ben çarşıdaydım işten çıkmıştım ve çarşının Ortasında durdu annemi götürüp götürmediğini sordu ben de eve gidecektim istersen seni eve bırakayım demişti ve arabada tekti köye götürecekti beni
Tamam işte Senden hoşlanıyor
Bir de evi bıraktı bizi hastaneden çıktıktan sonra neyse arabadan indik sonra yanına çağırdı beni bir gelir misin dedi arabaya doğru çağırdı beni orada bana gereksiz soru sordu konu sigarayla ilgili hiçbir konuyu dedi ki sigara içiyor musun dedi böyle bana bakarak dedim yok mu niye içiyorsun dedi tütün falan içmiyorsun değil mi dedi yok dedim annen de içiyor galiba dedi tütün falan içmeyin dedi ne alaka ben anlamadım
Saçma sapan konuşuyor İşte ilgilenmeye çalışıyor bildiğin düşmüş adam sana
Bir de arabada annem de vardı şöyle söyleyeyim benim evlenip boşandığımı biliyor hatta çok tanidigimiz çok iyi tanidigimiz köylümüz ve babamın arkadaşının abisinin oğlu şöyle söyleyeyim mesela arabanın içinde bile ön tarafta o ben de arka taraftayım kafasında bana öyle bir tarafa çevirdi ki böyle bakışını bir görseydin nasıl bakıyordu
Bir de mesela şöyle yapıyor onun kahvehanesi var genelde onun yanından geçiyorum bakıyorum sürekli bakış atıyor bakıyor yani yanından geçerken ses çıkarıyor ağzıyla bir kere öyle yaptı yanından geçerken tam benim yanımdan geçti o da ben tabi bakmadım ona hiç o da ağzıyla ses çıkardı genelde onun kahvehanesiden geçerken hep bakış atıyor bakıyor yani
Niyeti farklı da olabilir
İki seçenek var hoşlanmış da olabilir kullanmak istiyor da olabilir Onu da sen bileceksin
Bunu yaklaşmadan anlayamazsın ki Tamam senden hoşlandığı aşikar ama kötü niyetli mi iyi niyetli mi bilemeyiz bunu zaman gösterecek
Ya birde köylümüz ailemi de tanıyor şunuda çok merak ettim hani dedim ya arabayla durdu annem için gene ambulansla çağırdın mı dediğimi yaptınız mı dedi ya sonra o köye çıkarken benide eve götürmek istedi
yalnızdı arabada istersen ben götüreyim seni gel bende köye çıkıyorum gel beraber çıkalım dedi götürmek istedi bunu neden yaptı annemi sorması da bahane miydi
Bahanesiz olmazki direk soramaz belki niyeti iyi belki kötü bunu zamana bırak
Senin dikkatini çekmeye çalışıyor
Bir kere ne yaptı biliyor musun telefonla konuşuyordum ve az da sinirliydim neyse kahvehanenin ordan geçiyordum orada oturuyordu bende öyle çok bakmadım ona umrumda bile olmadı çok yüz vermiyorum ona neyse tam yanımdan geçti ve ağzıyla ses çıkardı böyle nasıl derler boğaz sesi gibi ıhı seni çıkardı ben bakmadım bile geçerken
Vallahi sende ondan hoşlanıyorsun gibime geldi
Anladım zamana bırakalım sonra üstüne konuşalım
Gözlerıne bakışından
Benim tanıdık bir köylü var da böyle sürekli gözü üstümde yanından geçerken ağzıyla ses çıkarıyor biz bir kere annemle başka bir ilçeye hastaneye gitmiştik araba bulamamıştık o görüp aldı bizi o zamanlar işte annemin ağrısı olduğu için arabada gözümün içine bakarak bana demişti ki işte bir şey olsa işte gece ambulans falan cagirin demişti
Aradan birkaç gün geçtikten sonra ben çarşıdaydım işten çıkmıştım ve çarşının Ortasında durdu annemi götürüp götürmediğini sordu ben de eve gidecektim istersen seni eve bırakayım demişti ve arabada tekti köye götürecekti beni
Ben senden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy nuraysu34'cüm, bu çok klasik ama her zaman işe yarayan bir konu! Bence bir erkek senden hoşlanıyorsa göz teması çok artar, sürekli sana bakar. 👀 Sonra hep yakınında olmaya çalışır, bahaneler uydurur seninle konuşmak için. 💬 Sana özel iltifatlar eder, dediklerini çok dikkatli dinler ve hatırlar. Enerjisi tamamen sana döndüğünde anlarsın zaten! 😊 Senin bu konuda en belirgin işaretin ne peki? ✨