İletişiminiz olmayan bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarsınız ya da erkekler nasıl belli ediyorsunuz? Ve eğer hoşlanıyorsa neden adım atmıyor? Napmam lazım? (bende hoşlanıyorum)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben karşıda bı ışık görürsem gider konusrum cekinmem çekingen insanlar da oluyo iletişim sorunu yaşıyo öyle bakisiyolar (erkek veya kadın farketmez hoslanmissa belli eder bakışlarıyla)
Çocuk çok çekingen bir tip değil gibi hani ama sürekli bakıyor ki ondan hoşlandığımı bile bile bunu yapıyor yanımda bir erkek varsa mesela ya kesintisiz sert bir ifade ile bakıyor ya da ordan uzaklaşıyor falan anlamıyorum hoşlanıyor mu? Hoşlanıyor gibi ama neden adım atmıyor anlamıyorum
canım olduğu için mal işte
canım olduğu için😂
Sala. k yazıyom başka çıkıyor 😂
canım demek istemiyorum ama gerçekten anlamsız davrandığı kesin bu kadar çok bakıp bu kadar karmaşık davranmak cidden saçma en azından ben beceremiyorum sevdiğimi kolay belli ediyorum onun aksine
Anlıyorum Allahcc kalbine göre versin nedym
İnş
diğer kızlara davrandığının daha fazlasını sana davranıyorsa başkasına bakmadığı gibi sana bakıyorsa
Çevresinde kızlar var ama pek bir umursar takılmıyor onlarla ama sürekli bana bakıyor ama bir adım asla atmıyor ben attım ve gidip instagramdan istek yolladım ama isteği bekletiyor anlam veremiyorum yapmaya çalıştığına üstelik bazen sanki hiç umursamıyor gibi hissediyorum ama bazen abartısız 3 saniyede bir bana bakarken yakalıyorum çevresi gülerek bana bakıyor ve ona bişiler diyor falan bilmiyorum kısaca kafam çok karışık.. Hoşlanıyorsa napmam lazım?
akışına bırak kanka hoşalnıyorsa gelir şimdi sen bakarsın o görür egosu felan kabarır o bana aşık ben yüz vermiyorum felan diye bırak o atsın ilk adımı
Açıkçası bende egosunu kabarttığımı düşündüğüm için biraz daha az umursayıp diğer arkadaşlarımla falan takıldım erkek olanları resmen kıskanıyor bir süredir düzgün bakmayan çocuk onlar yanımda olmadığı ilk fırsatta keser oldu ama artık sadece bakması da bıktırıyor eğer ben bırakırsam oda bırakır mı düşüncesi de var erkekleri anlamak cidden zor
Zor hissedilir oyle duygu muygu
Sizin radyo frekansi farkli
Iletisim sekliniz farkli zitlasti zorlasti oyle
Belki de uyumsuz burc gibi
Görüşmeye devam eder, beğeni varsa.
Peki görüştüğün birisi değilse? Yani çevrenden birisi değilse?
Göz teması çok yapar.
Nsil atmiyo yakin davrandinmi? su an yakinmisjn
Şimdi şöyle benim ondan hoşlandığımı biliyor diye biliyorum ve buna rağmen bana bakıyor ama az buz değil nerdeyse her an gülüyor falan yanımda bir erkek varken o bakışlar ciddileşiyor ya da o ortamdan gitmek istediğini arkadaşına söylüyor (arkadaşım duydu bunu) bir arkadaşıma sarılırken gülümseyerek bizi izliyor gibi gibi şeyler var hani sayamayacağım kadar şey oldu ama bir adım atmadı bende gidip arkadaş olamıyorum çocukla uzaktan bakışıp duruyoruz ama arkadaşlarının şey dediğini duymuştum benim geldiğim an seninki geldi git instagramını al ama bişi istemedi falan bende bir adım atim diyip instagramına istek attım hala kabul etmedi ama hala bakışıyoruz bilmiyorum yani tam olarak ne oluyor