Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olabilir, hatta doğru insan denk gelirse neden olmasın. Ben siteden birini tanıyıp gerçek hayata taşıyan biri olarak bunun imkânsız olduğunu düşünmüyorum. Ama sadece yazışmayla ilişki yürümez bence. Güven, samimiyet ve reelde de aynı hissi verebilmesi önemli.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Burayı uzun zamandır ara ara girip kullanırım aklıma hiç öyle bir şey gelmedi. rahat rahat takılıyorum 8 senedir. sanaldan sevgili falan yapılmaz arkadaşlığa gelirsekte ne gereği var zaten arkadaşım var birde burdan mı arkadaş bulucam huyu suyu ne davranışı nasıl bilmeden dost var arkadaş var belli bir yaşta olan insanlar bu konuda çok seçici oluyor
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 ayİnsan psikolojisinden iyi anlayan birisi isen yapılabilir. Burada düzgün insanlar da var herkesin ortak yanı psikolojisinin gidik olması. Doğru insanı bulmak diye bir şeye inanmam, seçtiğin kişiye doğru olabilirsen o da sana çekebilir. Bu reel de de boyle sanalda da...
328 Yorumla- 1 ay
fizik dersindeki bir mıknatısı anlatır gibi anlatmıştınız hocam 👍🏻🤓 masallah
yalnız ben şu lafınıza takıldım; herkesin psikolojisi bozuk derken... üstüme alınmalı mıyım ben de🤔🤔
Biz de mi yani? bize ayri muamele yok mu? 😬😬
youtube.com/shorts/vfMdM13EKBo?si=_BphyeVONmh4WjXU - 1 ay
Aman bu da dersin atom parçalıyor ya😅🥳
- 1 ay
@Leviathan_S aman birak birak. hep bi filozof havalarinda 😏😏
- 1 ay
@wkertenkele bu gidişle evde kalıcak bu🥳
- 1 ay
@Leviathan_S yok beee kalir mi o artiss😁😎
Onun isi en kotu ben hallederim burdan dicem de begenmio haspam, illa rus olacak 🤣😝 - 1 ay
@Leviathan_S @wkertenkele doğru diyor burada ruh hastası psikolojik sorunlu çok kişi var
- 1 ay
@_-Dream-_ bize mi didinnn 🙄🙄
- 1 ay
@wkertenkele sizi demedim size dedim 😅
- 1 ay
Ben mi ben mi🥳😅
- 1 ay
@Leviathan_S Yaa sajkhfbahsf sorunun beklediği cevap nezdinde dedim. Boyle bir soru sorulduğuna gore buradakilerin izlenimi iyi değil. Lakin sunu goruyorum. Konustukça o çok sorunlu kişiler bile anlaşıldıklarında sakinleşiyor duruluyor. Buna istinaden zate açıklamamın devamı. @wkertenkele bulmusum levi gibi sen mi tatliş insanları size laf eder miyim hiççç :D @Leviathan_S bu arada şeytan tüyü var bende kadınlar konusunda sorun yaşamadım hayatım boyunca sanırım bu saatten sonra da yaşamam ya. D
- 1 ay
Açılın ya artist basın açıklaması yaptı🥳
- 1 ay
@Leviathan_S dedim sana ben, artis bu 🤭🤭🤫
- 1 ay
@wkertenkele Kim kaldı eski jonlerde bi tarık akan bi de ben afvabshjfa
- 1 ay
sen hepsine bin basarsın yawrum
😎😎 - 1 ay
@wkertenkele (çiçekler, kalpler, sevgiler) :D
- 1 ay
Ne kadar da kibar bir insan. Burada ruh hastası çok diyemedi 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=VPtGo3cttl8 - 1 ay
@Catutigernos hhabfhjahfjaafs
- 1 ay
@Catutigernos oo yeahh tazr kan geldi 🥳
- 1 ay
@Leviathan_S 0 RH+ isteyene kan verebilirim :D
- 1 ay
@Catutigernos oo hemde 0 rh+ arien ırk kapsamına da giriyor😅 şimdi bizi upraştırma
- 1 ay
@Leviathan_S aynen üstün ırk o benim 😎 sen Almanya'da mı yaşıyorsun 🤔🧐
- 1 ay
@Catutigernos no no noğğğ ben dünyalıyım sadece
- 1 ay
@Leviathan_S yürü git :D biraz Nazi havası aldım :O saf ırk diye dünya savaşı çıkardılar :O
- 1 ay
@Catutigernos ooo arien ırk fikri karanlık çağdan beri var, führer daha doğmamıltı bile😅🥳 tüm Avrupa buna göre şekillendi zamanında nazilere gelene kada rhalka yayılma zamanı dönemi yani olan olmiş işler bitmişti..
- 1 ay
@Leviathan_S Aryan ırk sadece benim soyumdan gelenlerle mümkün, cengizhan cahil asyalı tohumlarını ektiğinden beri dünya garip asfbjka Tek çare benim
- 1 ay
Kan önemli arkadaşlar, kan hafızası çok önemli🥳😅 artık ne isek ona sahip çıkalım bizde
- 1 ay
@Leviathan_S hehehe (çiçekler, kalps)
- 1 ay
@Leviathan_S Aryan ırk tanımı eskiden beri var ama dünyaya aryan ırkının egemen olması ideolojisi 1900 yıllarda öne atılıyor.
Denedik ama yok abi olmuyor ne görüntülü konusabiliyorlar ne sitede nsana pek zaman ayirabiliyorlar felan işte :D
34 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, neden olmasın ki? 💕 Günümüzde o kadar çok kişi internetten tanışıp harika ilişkiler yaşıyor ki! 🥰 Asıl mesele, ruh eşini nerede bulduğundan çok, o kişiyle kurduğun bağın ne kadar gerçek ve samimi olduğu. Bence denemeye değer, her yer bir fırsat olabilir! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç böyle bir deneyimin oldu mu? 🤔
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 aySiteden sevgili mi allah korusun büyük konuşmak istemiyorum da yapmam aynı anda bi sürü erkekle konuşan kadınlara şahit oldum sevgilisini kankası gibi anlatan mı desen 😂
13 Yorumla- 1 ay
Erkekler çok temiz sanki
- 1 ay
He biraz önce duş aldım temizim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 ayEvli olmasaydım neden olmasın düzgün beyler var.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayYok çünküm ben evliyim, daha bir taneseini çözemedim yeni maceralara kapalıyım. Bu konularda çik hamarat değilim 😅🤷♀️
53 Yorumla- 1 ay
Evlilik sıkıyor mu bi süre sonra merak ettim düşüncenizi
- 1 ay
@sessizliksenfonisii yoo neden sıksınki, çünkü bizde zmaan içind edeğişiyoruz sürekli yenileniyotuz aynı kalmıyoruzki sıkıcı olsaub
- 1 ay
Anladım
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayatımın aşkını sitede arıyorum
519 Yorumla- 1 ay
Arkadaşkar bir kızo eğlencesine trolledim gelin destek olun yeaa🥳😅 fenomenler ücret almıyormu sorusu eğlenelim birZ
- 1 ay
@Leviathan_S nasıl
- 1 ay
Asgari ücret alıtoeuz diye yorum yaptım işte
- 1 ay
@Leviathan_S nerede yorum yaptın
- 1 ay
Yapma yanariz,😂😂 burdakileein hepsi hayatının aşkı olmak için can atiyo😂😂
- 1 ay
Bura hiç yeri deyil çünkü kimse kimseye guvenmiyo siz kadinlara göre burdaki bütün erkler abaza bı erklere göre burdaki bütün kadınlar kötü 😂 nasıl olcak bu iş
- 1 ay
Şizofren hepsi 😂 sorsan suten cikmis akkasik
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaparım adaylarımı bekliyorum 😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Valla büyük konuşmam Allah'ın dediği olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Kısmet neden olmasın reel olacaksa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,7b cevap paylaştı.
u 1 ayHayır bu siteden sevgili falan yapılmaz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 ayBen burada bir kere flört evresi yaşadım oda tam bir yalancı çıktı ağzımın payını aldım , o günden sonra hiç kimse ile burada duygusal bağ kurmadım , burada çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurabilirsiniz ama aşk meşk hikaye 🤣
318 Yorumla- 1 ay
Sen diyosun ki 1 elma çürük çıktı bütün kasa çürük yok öyle bı dünya yanlışlarının olabilir yanlış karalarimizda olabilir ama 1 kişi kötü çıktı diye siteyi yakmak nedir 😂
- 1 ay
@Bulut343437 boş ver böyle iyi biz ilişki yaşayanlari da çok gördük 😂bir arpa boy yol gidemiyorlsr onu da geçtim ilişkileri biter bitmez birbirilerini ifşa ediyorlar burada aşk meşk sadece vakit öldürmek için bir düzenek
- 1 ay
Şimdi karşındakinin hatalarını gorupte görmezden gelirsen sevmwdigin istemediğin şeylere israla yaparsa seni anlamak dinlemek yerine kendi bildiğini yaparsa ve sende bunu gördüğün halde devam edersen o damdan hersey beklenir sanldan ben 1 kere sevgili yaptım okeyden 5 yılıma maal oldu ha pismanmiyim diyilim burada dürüst birçok kişi var bun şekilde yaklaşarak o kisileride ezmis oluyosunuz
- 1 ay
@Bulut343437 risk alacak yaşı gectim beyefendi o dönemler ergenlikte olur bu yaşlarda değil aşk ta çocuk oyuncagi değil
- 1 ay
Birinden hoslana bilirisin sevgili olabilirisin ama senle ilgili bilmesi gerkeni bilmeli şimdi bakıyorum senin bahsetigin olaya 2 gün sevgili oluyolar tamam olabilir 3 günü bütün ozellerini anlatiyolar ki bu büyük yanlış sesini bile duymadigin birine ozelini acmicaksin 5 gün konu cinselige geliyo iki tarafta foto atiyo buda büyük yanlış 10 gün bütün özelini herkes biliyo aorun burada erklerde deyil sizde gereksiz koz veriseniz tanımadığınız kişilere olacak olan bu
- 1 ay
@Bulut343437 siz inşallah aradığınızi bulursunuz 🙏🌸
- 1 ay
Hanfendi bende risk alacak yaşı gectim bu satten sonra hayatıma alacagim kişi benim sonum olur risk almak deyil bu yokmu vardir illaki ilgi duyduğum birileri ama cesaret edemediği biri
- 1 ay
Ben kimseyi aramiyorum arasaydim şimdiye kadar 500 tane bulurdum önemli olan birini aramak ya da bulmak deyil önemli olan doğru kişiyi bulmak
- 1 ay
@Bulut343437 haha 😂 ne dememi istiyorsunuz tamam bulun yaşayın diyorum birsey demiyorum ki ayrıca sonunu düşünen kahraman olamaz derler 😂 varsa öyle biri açılacaksiniz , ben unumu eledim eleği duvara astım 😆 gençlerin önü açık olsun
- 1 ay
Ben diyorum ki herkes 2 inci bı sansi hak eder bende yaklaşık 6yil önce eleği duvara astım sen eleği duvardan indir ben 1 kilo un alıp sana geliyorum sen 1 kilo unu elle baktın olmuyo geri asarsin elegi
- 1 ay
Baktın oluyo getirdigim unu geri bana getirsin bende astigim. elegi duvardan indirir elerim ya 😂😂 kiscasi un elek bahane seni tanımak isterim
- 1 ay
Diyosan ki ben almiyim alanada mani olmiyayim ozman evet de mani olma😂
- 1 ay
@Bulut343437 😅
- 1 ay
😂 bu evet demek mi oluyo
- 1 ay
Galiba evet dedin 😂
- 1 ay
Kısacası benimle açısıyla tatlısıyla gulislerin arakasina saklasigin acilari paylaşmaya nedersin
- 1 ay
1 kilo un ne ya 😂 cuuvalla geliyom haberin olsun
- 1 ay
Uyudun desem umumamisindir en azından gak de guk de bişi de 😂😂 bı gulucukle kandırdın beni
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapılamaz demek en başta kişi ben kendine güvenmiyor demek olur
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
s 1 ayBüyük konuşmayalım mümkünse olmasın, yaptım 1 kere öyle hata.
23 Yorumla- 1 ay
Öyle olayların içinde olmak pek yakışmadığı için öyle görüyorum 🤧
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
1 ayBurada düzgün hanımefendiler de var.
Evliyim.
Bekâr olduğum dönemde burada bulunsam kesinlikle tanışırdım.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Senin gibi hayatımın aşkısı moduna gireceğim artık hahhaa
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı. Yapılır neden yapılmasın. Biz varsak elbet bizim gibi düzgün insan da vardır. Denk gelmek önemli...
30 YorumlaKarakteri düzgün yapmacık olmayan özü sözü biri varsa neden olmasın.
16 Yorumla
1 ayYapmam evliyim çünkü 🥰 çok Şükür Rabbime 🤪
13 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🥰
Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı. Ufff beyaz atlı prensimi burada arıyorum ne diyorsunnnn
30 Yorumla
1 ayÇoğu kişinin öyle bir amacı olduğunu sanmıyorum ancak yine de doğru kişi ile sevgili olunabilir bunun için site veya herhangi bir yer farketmez.
10 Yorumla
1 ayZamanın da öyle bir halt yemiştim evliliğe kadar gidiyordu neredeyse, ailelere de söylenmisti ama bir erkek nasıl yan çizer nasıl bahane bulur görmüş oldum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 aysanal sevgili yapmak saçma bence. gerçek sevgili bulun. hee buradan tanışıp reelde görüşecekseniz tabii neden olmasın ama dikkat edin böbreklerinize... binbir çeşit insan var valla
10 Yorumla
1 ayGeçmişte yaptım 3 kere hahha ama gerçek hayata taşıdım, buluştuk görüştük 😄 yine yapar mıyım bilmiyorum. şu an yalnız iyiyim ya 😅
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır asla buradan sevgili yapmam evet gerçekten çok iyi üyeler var bazen samimi de olabiliyorum ama bir o kadar da mesafeli duruyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Niye olmasin buradaki insanlar da disaridaki insanlar degil mi aksini dusunen kendiyle celisir kendini de o sinifa koyar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapsam ne olcak arkadaş ayağına yedekleri olanlar çok yalan atanı çok uzun sürmez burdan ilişki
10 YorumlaNerede tanıştığım zerrre umrumda değil, ha buradakiler de %99 sorunlu orası ayrı ŞSDAFŞDSLASKASİ
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Flörtüm bile olmadı, karsı değilim ama sanmıyorum olabileceğini, yani yapmam.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
1 ayHayır. Sanmıyorum. 😀 Inmidir cinmidir. Belki bende bir in ve cinim. Kim bilir.
25 Yorumla- 1 ay
Ben biliyorum sen bir cinsin ibliste olabilirsin emin olamıyorum sadece asjkfbas
- 1 ay
@psychoparadıse 😂😂 hadi ya
- 1 ay
Hee :D Sen böö yapsan ben korkarım :D
- 1 ay
@psychoparadıse bööö 😂
- 1 ay
Alllaaaahhhh eşhedü enlaa ailahe illallah :D:D
1 ayYapılır niye yapılmasın sadece burada pek o ciddiyette olan insan bulmak zor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayYasemin Özilhan gibi küçük memeli garı bulduk da biz mi kırbaçlamadik looo 😝
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kac senedir uyeyim yanına bile yaklasmadım desem
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBuradaki erkekler çoğunlukla ezilmiş ve diğer kızlar tarafından beğenilmeyenlerle dolu. Artı olarak çoğu erkek evli hayatta burdan manita yapmam
10 Yorumla
1 aygerçek hayatta bile yapılmaz sanaldakine mi güveniceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayMerhaba. KS'den Monogamous FB veya Monogamous FwB ilişkisi belki bir ihtimal olabilir ama direkt sevgililik müessesesine girme ihtimalim düşük görünüyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 ayYapılır neden yapılmasın.. hepimiz insanız. doğru ruhwa denk gelirsen neden olmasın :))
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ayNeden olmasın.
Sadece sanal için olacaksa olmasın.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Doğru insanla ne zaman nerede tanışılacağı hiç belli olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı. Konuştuğum nadiren oldu 2. ci günden sonra para istiyorlar maalesef sonuç olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ay1 yıl konuştuk, sonra evli olduğunu öğrendim. O günden sonra kimseye güvenip sohbet dahi etmiyorum.
30 YorumlaBenim 3 yıllık ilişkim var ve şu an nişanlıyız bence nereden tanıştığın değil nasıl biriyle tanıştığın önemli o yüzden dikkatli olmani tavsiye ederim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayAaa sen hala yapmadin mi yoksa 😅🙃
24 Yorumla- 1 ay
Tuhhh
e deseydin ya bulurduk sana bir tane askolsun 😆😅 - 1 ay
Hadi bakalim o zm. Gorelim seni aslan parcasi 😉
Burası sanırım pek güvenilir gelmiyor insanlara halbuki instadan felan bir farkı yok. Anonim olmak isteyen her yerde anonim olur. Yalan söyleyen her yerde söyler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayBüyük konuşmamak lazım
10 Yorumla
1 ayHayır tabiki de reelde tanidiklarjmiza guvenemiyoruz daha site de neymisy🙄
40 Yorumla
1 aySamanlıkta iğne aramaya gerek yok
11 YorumlaAyy valla huyu huyuma boyu boyuma birini bulursam niye olmasınn🥰🐛
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
1 ayBurası zaten izdivaç programına döndü
30 Yorumla
1 ayBüyük konuşmayayım ama büyük ihtimalle hayır, çünkü çoğunluk abaza.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Neden olmasın muhabbet yerinde kafalar uyumlu olduktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayeski fenomen biriyle olmuştum önceden
22 Yorumla- 1 ay
Tebrik ediyorum.
Cevap sahibi1 aykaç sene geçti cahildim o zaman şimdi işim olmaz kimseyle...
- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
1 ayBakariz bilmem hic düşünmedim 😅
20 Yorumla Maalesef yaptık bi çılgınlık :))))))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ayTeşekkürler hayır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 ayAnlaşabilirsen neden olmasın ki
10 Yorumla Sevgili siteyle değil doğru frekansla bulunur. 🎭
10 YorumlaOlabilir kafa yapım uyuştuktan sonra
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
1 ayBüyük konuşmamak lazım.
10 Yorumla
1 ayTek gecelik takılmayı tercih ederim
10 Yorumla
1 aybilmiyorum nasıl biri olduğuna bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 ayBir fikrim yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayYapılır kafa yapımız uyuşursa
10 Yorumla - Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler