Sizce kıskançlık insanı sevgilisinin gözünde daha cazip ve vazgeçilmez mi kılar, yoksa zamanla yorup uzaklaştırır mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizce kıskançlık insanı sevgilisinin gözünde daha cazip ve vazgeçilmez mi kılar, yoksa zamanla yorup uzaklaştırır mı?
Kıskançlık dozunda olduğu sürece evet belki bir heyecan, bir değer görme hissi yaratabilir, sanki vazgeçilmezmişsin gibi hissettirebilir. Ama bu işin ölçüsü kaçtığı an, o cazibe yerini hızlıca bunalmışlığa ve yorgunluğa bırakır. Karşındaki insanı sürekli kısıtlamak ya da güvensizliğini ona yansıtmak, aradaki bağı güçlendirmek yerine, her gün biraz daha zayıflatır. kıskançlığı bir kontrol mekanizması haline getirmemek. Sevgi dediğin şey, birbirini boğmak değil, özgür bırakıp yine de aynı noktaya dönmeyi seçmektir. Dozu aşan her duygu, bir noktadan sonra karşıdakini uzaklaştırır.
Ben biraz özgürlüğüme düşkün birisiyim Uzun zamandır da birini hayatıma almadım Aşırı kıskançlık vb gelemem
arada ufak tefek kıskançlıklar güzeldir dozunda tabi ama Benim özgürlüğümü kısıtlama karışma vb orada dur derim Çünkü benle sevgili ya da eşim olmuş beni böyle kabul etmiş bende onu
Adama derler o zaman ona göre birini bulsaydın
Bence dozunda kıskançlık tatlıdır, insana değer verildiğini hissettirebilir. Ama kıskançlık sevginin önüne geçip güveni bozmaya başlarsa cazip olmaktan çıkar, ilişkiyi yorar. Vazgeçilmez yapan şey kıskançlık değil; güven, saygı ve birbirini rahat hissettirebilmektir.
Kıskançlık akıl tutulması yaşamaktır, bir insanın ilgiye olan açlığı yüzünden yaptığı anlamsız davranışları ve insanlara verdiği konforlu asılımlara engel olmak imkânsızdır kıskançlığın ilişkiye kattığı tek değer değersizliktir. Zamanla kıskanan tarafın güven duvarları yıkılırken, kıskanılan da baskı ve zulme karşı direnç gösterip daha da cüretkar pozlar sergiler hatta aldatır...
Aşırı kıskançlık krizine girmiş bir adam olarak eskileri düşündüğüm de sadece gülüyorum ve geçiyorum.
Ruhu Size ait kadınları kıskanmazsınız...
Selam ℓuciffєя_! Kıskançlık konusu tam da benim gibi aşk kadınının üstüne düşündüğü bir şey! ✨ Bence çok minik dozda, seni önemsediğini gösteren tatlı bir işaret gibiyse belki bir anlığına hoş gelebilir. Ama fazlası kesinlikle ilişkiyi boğar, yorar ve zamanla insanı kendinden uzaklaştırır. Güven ve özgürlük her ilişkide olmalı bence! Sen ne düşünüyorsun, dozunda kıskançlık sence bir aşk baharatı mı? 🤔💖
Cevap
3Cevap
Yorup bunaltmadığı sürece hoş bir şey..
Kıskançlığın dozuna göre değişir. Neden kıskançlık var onada bkmak lazım, geçmişten gelen bir güvensizlik mi veya şu anki partnere duyulan güvensizlikmi, paylaşamamak mı.. Sürekli nerdesin napıyosun diye sormam banada sorulsun istemem kısıtlama sevmem.. Çocuk değiliz nerde nasıl davranacağımızı biliyoruz. Darlanıyorsam cidden sıkılır soğurum.
Belki birbirini tanıyana kadar birtakım duygular daha yoğun yaşanabilir. Devam ediyorsa bitmiyorsa çok yorucu
Kıskanç biri değilim. Bana karışılsın istemem. Ben de karışmak çok istemem. Dozunda tatlı tatlı olabilir. Fazlası beni sıkar. Karşıdakini de sıkar. Güvenmişim sevgili olmuşum. O da aynı şekilde. O yüzden fazla kıskançlık sağlıklı değil.
Gereksz kıskançlık hayatını zehr eden haliyle haddinden fazla herşeye burnunu sokan herşeye karışan gereksz kıskançlık yapanın gtune vuracaksn tekmeyi. Hayat zaten zorken birde bu tipleri cekemem
Bence olaylara göre değişir bazı şeyler daha çok çeker seni partnerine ama bazı şeyler de zamanla soğutur
Kıskanılmak güzel bir duygu, cazip gelebilir ama kimseyi vazgeçilmez kılmaz.. ve dozunu ayarlayamadığın sürece kesinlikle uzaklaştırır
Her ikisi de mümkün. 😀
Dozunda her şey iyidir. Yoksa tekme tokat kavga sebebi olabilir 😂
A ----------------------- B noktası
Yerine, haklılığa, koruma amaçlı ise bir nebze
Diğer türlü boğmaya gerek yok
Başta belki cazip kılar ama zamanla eğer sıklaşıyorsa kıskançlık kişiyi de ilişkiyi de yorar bence 💁🏻♀️
Başta tatlı gelir ama dozu kaçınca net yorar ve soğutur. Kimse sürekli hesap vermek istemez.
Kıskanmayinca da biraz kiskan beni diyorlar herkes bir garip
Kıskançlığın dozuna bağlı
Kişiden kişiye değişir bu ama şahsen beni çok ama çok uzaklaştırır ne kadar üzülsem içim gitse de hiç düşünmeden ondan uzaklaşırdım.
Dozunda olmalı mesele onu ayarlayabılmek
Aşırı ise zamanla yorup uzaklaştırır.
Kıskançlığın dozuna bağlı , fazlası iyi değil
Fazla olmamak şartıyla kıskanç olur insan
Kısıtlamaya girmediği sürece kıskanılmayı severim
aynen öyle
Aşırısı boğar
Yorup uzaklaştırır bence
Uzaklaştırmaz
fazlasıda soğutur
ne için?
erkeksen neden kız hesabındasın