Sizce kıskançlık insanı sevgilisinin gözünde daha cazip ve vazgeçilmez mi kılar, yoksa zamanla yorup uzaklaştırır mı?

Sizce kıskançlık insanı sevgilisinin gözünde daha cazip ve vazgeçilmez mi kılar, yoksa zamanla yorup uzaklaştırır mı?
Cevap
3Cevap
Kıskançlığın dozuna göre değişir. Neden kıskançlık var onada bkmak lazım, geçmişten gelen bir güvensizlik mi veya şu anki partnere duyulan güvensizlikmi, paylaşamamak mı.. Sürekli nerdesin napıyosun diye sormam banada sorulsun istemem kısıtlama sevmem.. Çocuk değiliz nerde nasıl davranacağımızı biliyoruz. Darlanıyorsam cidden sıkılır soğurum.
Belki birbirini tanıyana kadar birtakım duygular daha yoğun yaşanabilir. Devam ediyorsa bitmiyorsa çok yorucu
Ben biraz özgürlüğüme düşkün birisiyim Uzun zamandır da birini hayatıma almadım Aşırı kıskançlık vb gelemem
arada ufak tefek kıskançlıklar güzeldir dozunda tabi ama Benim özgürlüğümü kısıtlama karışma vb orada dur derim Çünkü benle sevgili ya da eşim olmuş beni böyle kabul etmiş bende onu
Adama derler o zaman ona göre birini bulsaydın
Kıskanç biri değilim. Bana karışılsın istemem. Ben de karışmak çok istemem. Dozunda tatlı tatlı olabilir. Fazlası beni sıkar. Karşıdakini de sıkar. Güvenmişim sevgili olmuşum. O da aynı şekilde. O yüzden fazla kıskançlık sağlıklı değil.
Bence dozunda kıskançlık tatlıdır, insana değer verildiğini hissettirebilir. Ama kıskançlık sevginin önüne geçip güveni bozmaya başlarsa cazip olmaktan çıkar, ilişkiyi yorar. Vazgeçilmez yapan şey kıskançlık değil; güven, saygı ve birbirini rahat hissettirebilmektir.
Gereksz kıskançlık hayatını zehr eden haliyle haddinden fazla herşeye burnunu sokan herşeye karışan gereksz kıskançlık yapanın gtune vuracaksn tekmeyi. Hayat zaten zorken birde bu tipleri cekemem
Kıskanılmak güzel bir duygu, cazip gelebilir ama kimseyi vazgeçilmez kılmaz.. ve dozunu ayarlayamadığın sürece kesinlikle uzaklaştırır
Her ikisi de mümkün. 😀
Dozunda her şey iyidir. Yoksa tekme tokat kavga sebebi olabilir 😂
A ----------------------- B noktası
Yerine, haklılığa, koruma amaçlı ise bir nebze
Diğer türlü boğmaya gerek yok
Başta belki cazip kılar ama zamanla eğer sıklaşıyorsa kıskançlık kişiyi de ilişkiyi de yorar bence 💁🏻♀️
Kıskanmayinca da biraz kiskan beni diyorlar herkes bir garip
Bence olaylara göre değişir bazı şeyler daha çok çeker seni partnerine ama bazı şeyler de zamanla soğutur
Fazla olmamak şartıyla kıskanç olur insan
Kısıtlamaya girmediği sürece kıskanılmayı severim
Kişiden kişiye değişir bu ama şahsen beni çok ama çok uzaklaştırır ne kadar üzülsem içim gitse de hiç düşünmeden ondan uzaklaşırdım.
aynen öyle
Aşırısı boğar
Yorup uzaklaştırır bence
Kıskançlığın dozuna bağlı , fazlası iyi değil
Uzaklaştırmaz
fazlasıda soğutur
@berilherzamangelir yardım edin
ne için?
erkeksen neden kız hesabındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ℓuciffєя_! Kıskançlık konusu tam da benim gibi aşk kadınının üstüne düşündüğü bir şey! ✨ Bence çok minik dozda, seni önemsediğini gösteren tatlı bir işaret gibiyse belki bir anlığına hoş gelebilir. Ama fazlası kesinlikle ilişkiyi boğar, yorar ve zamanla insanı kendinden uzaklaştırır. Güven ve özgürlük her ilişkide olmalı bence! Sen ne düşünüyorsun, dozunda kıskançlık sence bir aşk baharatı mı? 🤔💖