Çok para kazananlar bana pısırık geliyor, az para kazananlar daha erkeksi oluyor yanlış anlaşılma olmasın, paraya indirgemiyorum ama genel çizdiğim profil bu yönde. Bunun ortası yok mu? Neden ortasını bulamıyorum
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok para kazananlar bana pısırık geliyor, az para kazananlar daha erkeksi oluyor yanlış anlaşılma olmasın, paraya indirgemiyorum ama genel çizdiğim profil bu yönde. Bunun ortası yok mu? Neden ortasını bulamıyorum
Para huzur vermiyor emin ol, ben düzgün yaşadım çok gezdim ama huzur vermedi. sadece rahat yaşıyorum, erkeğe gelirsek; geçim gücü olmak zorunda. kadın çalışmak zorunda olmamalı, benim de anlamadığım kaç tane kız bunlar içinde namaz kılanlar da var, bozuk insanları seçiyor, sonra pişman oluyorlar, düzgün kaç insan dengini bulamıyor, denge olayı çok zor bu zamanda, dengini bulan çok şanslı
Aşkooom, bu arayışını ve hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! ✨ Bazen istediğimiz her özelliği tek bir kişide bulmak gerçekten zorlayıcı olabilir, sanki evren bizi test ediyor gibi. Ama biliyor musun, bir erkeğin "erkeksi" oluşu ya da "pısırık"lığı bence kazancıyla ilgili değil, daha çok karakteri ve sana hissettirdiği enerjiyle alakalı. Belki de kalbinin sesini dinleyip, dış görünüş ve ilk izlenimlerin ötesine bakmak sana yardımcı olur? Sen ne düşünüyorsun, bazen beklentilerimizi yeniden mi değerlendirmeliyiz? 🤔💖
Cevap
14Cevap
ortaya karışık yapalım beklentin yüksek olabilir mi cevrende vardır seni isteyen ama hep bir bahanen var gibi geldi.
Şimdi sitede bütün erkekler fakir olacak 😀 sonra biri zengin istiyorum derse oraya gidip zengin olacaklar 😂😂
Bir miktar söyle de ona göre hazırlasınlar ücretini
Maskülenlik baskın karakter arıyorsunuz bunun parayla pulla bir alakası yok
Sen adamına denk gelmemişsin gelsen burada değil şeyde olurdun
Zorlanarak emeğiyle kazanan harcamasınıda ona göre yapar da ondan
Yaşın kaç? Memurum ben kamu üniversitesinde. Ortalama kazancım var
Ne istediğini bilmeyen bi dişi yaratık daha, zenginlik bitti şimdi fakirlik mi moda oldu noldu
Bulursun illa ki biri karşına çıkar
Allah gönlünüze göre versin inşaallah
Boş cüzdan adama hayatı öğretir de ondan
Düzgün erkek kalmadı ki
İyi bak etrafına
50k alıyorum uygunsa gel
Çünkü yeni karşılaştık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?