Neden istediğim erkeği bulamıyorum?

Merhaba arkadaşlar, ben 156 boylarında minik bebek gibi bir kızım 'dış görünüş' olarak kaslı uzun erkekleri beğeniyorum aralıklarla birkaç kez yazdım beğendiğim erkeklere fakat hiçbiri pas vermedi - dış görünüşü böyle istememin sebebi içimde istek uyandırması.. fiziği düzgün biriyle ilişki yaşamak istiyorum aşka fazla inanmıyorum tutkudan ibaret bence ve tensel çekim önemli benim için-ben de güzel bir kızım ama asla istediğim türden bir erkekle sağlıklı bir iletişim kuramıyorum
(güzel olmamın yanı sıra başarılı biriyim, kendimi her geçen gün daha çok geliştiriyorum kaliteli aktivitelere katılıyorum diksiyonum düzgün iletişim kurmakta sıkıntı çekmem kaliteli kitaplar okurum filmler izlerim müzikler dinlerim ve her biri hakkında yorum yapabilecek kapasitem var olgun ve çekici biriyim ne istediğimi bilen realist bir insanım ingilizce biliyorum 2. dil olarak italyanca öğrenmeye başladım mesleğim elimde ayrıca mizah anlayışım çok iyi... yani bir sürü şey var böyle söyleyebileceğim ama yine de yeterli olmuyor sebebi nedir? erkekler sürekli böyle bir kadını istediklerini söylüyor fakat benimle konuşurken tıkanır gibi oluyorlar soğuyorlar anlayamadım devamı gelmiyor sorun nedir
Neden istediğim erkeği bulamıyorum?