Merhaba arkadaşlar, ben 156 boylarında minik bebek gibi bir kızım 'dış görünüş' olarak kaslı uzun erkekleri beğeniyorum aralıklarla birkaç kez yazdım beğendiğim erkeklere fakat hiçbiri pas vermedi - dış görünüşü böyle istememin sebebi içimde istek uyandırması.. fiziği düzgün biriyle ilişki yaşamak istiyorum aşka fazla inanmıyorum tutkudan ibaret bence ve tensel çekim önemli benim için-ben de güzel bir kızım ama asla istediğim türden bir erkekle sağlıklı bir iletişim kuramıyorum
(güzel olmamın yanı sıra başarılı biriyim, kendimi her geçen gün daha çok geliştiriyorum kaliteli aktivitelere katılıyorum diksiyonum düzgün iletişim kurmakta sıkıntı çekmem kaliteli kitaplar okurum filmler izlerim müzikler dinlerim ve her biri hakkında yorum yapabilecek kapasitem var olgun ve çekici biriyim ne istediğimi bilen realist bir insanım ingilizce biliyorum 2. dil olarak italyanca öğrenmeye başladım mesleğim elimde ayrıca mizah anlayışım çok iyi... yani bir sürü şey var böyle söyleyebileceğim ama yine de yeterli olmuyor sebebi nedir? erkekler sürekli böyle bir kadını istediklerini söylüyor fakat benimle konuşurken tıkanır gibi oluyorlar soğuyorlar anlayamadım devamı gelmiyor sorun nedir
(güzel olmamın yanı sıra başarılı biriyim, kendimi her geçen gün daha çok geliştiriyorum kaliteli aktivitelere katılıyorum diksiyonum düzgün iletişim kurmakta sıkıntı çekmem kaliteli kitaplar okurum filmler izlerim müzikler dinlerim ve her biri hakkında yorum yapabilecek kapasitem var olgun ve çekici biriyim ne istediğimi bilen realist bir insanım ingilizce biliyorum 2. dil olarak italyanca öğrenmeye başladım mesleğim elimde ayrıca mizah anlayışım çok iyi... yani bir sürü şey var böyle söyleyebileceğim ama yine de yeterli olmuyor sebebi nedir? erkekler sürekli böyle bir kadını istediklerini söylüyor fakat benimle konuşurken tıkanır gibi oluyorlar soğuyorlar anlayamadım devamı gelmiyor sorun nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir kadin olarak arayan degil aranan olmaya calisin.
iletişim kurarken hevesli görünmüyorum arkadaşça yaklaşıyorum önce ama arkadaşlığımdan kaçan bile oluyor sebebini anlayamıyorum istenen olup karşılık verdiğimde de aynı şeyi yaşıyorum
Hayatinizda nasil biriyle mutlu olacaginizi biliyor musunuz? Bu konuda net degilseniz bu karsiya yansir ayrica kendini sevmek (ukalalik degil kendini oldugun sekliyle kabullenmek) ve dogal olmak da onemli.
Minyon kızlar aşırı tatlı bence. Fiziğin iyiyse erkek bulman çok kolay
fiziğim iyi ve gerçekten baştan çıkarma konusunda iyiyim sadece bunları gösterme konusunda aceleci davranmıyorum
Nerede yaşıyorsun
İstanbul'da
Ben de İstanbul'dayım
Ya bu kızı niye üzüyorsunuz arkadaş ya. Böylesine minnoş biri üzülür mü?
Çoğu Erkek Egomanya hüküm suremeyecegi güçlü kadını taşıyamaz.
O yüzden işiniz zor
yazdığın destantan mizah anlayşının yüksek olduğu anlaşılıyor zaten.
2 mizah sayfam oldu ve çevremdeki herkes mizah anlayışımı över benden özellikle bir konu hakkında espri, ironi isteyen bile olmuştu
ama sende çok şey istiyosun yahu.. tamam özellikli kızsında.. sipariş verir gibi..🤷♂️
anlıyorum, yani seni kucaklasın, hoplatsın istiyosun ama.. böyle tam nitelik ararsan bulamazsın
bu nitelikte olan çok insan var fakat hepsi egolu
orasını bilelem ama sana denk gelen şanslı olur.
teşekkür ederim
rica ederim.
Neden gizli yazıyorsun peki. Öyleyse senin kendine özgüvenin yok?
özgüvenim var yalnızca bu uygulamada kullanmak istemiyorum
Bence kendine öz güvenin yok senin
abla senin yaninda kendilerini yetersiz bulduklarını düşünüyorlardin daha sıcak samimi davran onlara karşı hislerini daha cok hissettir devamı gelicektir
teşekkür ederimm. sıcak, samimi ve cilveli biriyim aksine karşımdaki insan çok egolu oluyor sürekli o egoyu tatmin etme isteği oluyor
rica ederim o zmn karşındaki kişiyi değiştire bilirsin abla sonuçta istedigin kriterlerde sadece 1 kişi yok onlarca yüzlerce kişi var eğer gerçekten cilveli ve sıcak samimi davranıyorsan emin ol seni reddedicek kimse yok şımarma he hemen djdjd
teşekkür ederim ahahsgausg iyi geceler diliyorum umarım sen de istediğin kişiyi bulursun
öyle biri yok yakında intihar edicem ztn 1 haber bekliyorm size iyi geceler
intihar yaşamımız nasıl olursa olsun tercih edebileceğimiz bir seçenek değil iyi düşün canım
bir çıkış yolu yok abla ya 30 yıl ceza evi ya kacak bir hayat ya da intihar ben kısa yolu seçtim
Şans :D
Buldum şimdi nolcsk
Mesleğin ne
production engineering
Off şu an o kadar soğudum ki aşırı itici geldin ya
sebebi nedir peki
boş ver iyi geceler
tanıştığım erkekler gibisin ahahsgahs
Neyse ki onlardan biri değilim
tuhafsın
İticisin
Hıhı