Sevgilim her gece sabaha kadar disarida, soz verip degismiyorsa bu iliskiyi nasil surdurebilirim?

10 aydır süren ciddi bir ilişkim var. Birbirimizi seviyoruz ve yakında ailelerimizin tanışmasını planlıyoruz. Ancak beni uzun zamandır yıpratan bir sorun var.

Erkek arkadaşım neredeyse her gece sabaha kadar dışarıda kalıyor ve eve çoğu zaman saat 04.00, 05.00 hatta 06.00 gibi geliyor. Bu durum beni çok rahatsız ettiği için daha önce ondan ayrıldım. Sonra tekrar barıştık. Defalarca konuştuk, bana söz verdi, hatta yemin etti. Bir süre gerçekten düzeldi ama maalesef yine eski haline döndü.

Dün gece de aynı şeyi yaşadık. Eve saat 04.00’te geldi ve telefonu yaklaşık 4 saat boyunca kapalıydı ya da şarjı bitmişti. Bu süreçte ona ulaşamadım ve sabaha kadar endişeden uyuyamadım.

Ben elimden gelen her şeyi yaptığımı düşünüyorum. Onun bir dediğini iki etmedim, maddi ve manevi olarak hep yanında oldum. İstemediği yerlere 10 aydır gitmedim, ilişkimiz için birçok fedakârlık yaptım. Buna rağmen ben her gece onu beklemekten uykusuz kalıyorum. Çoğu zaman sadece 1-2 saat uyuyup işe gitmek zorunda kalıyorum. Bu durum artık hem psikolojimi hem de sağlığımı etkiliyor.

Onu gerçekten çok seviyorum. Bu yüzden de bırakmak benim için çok zor. Üstelik onunla ilgili geri dönüşü olmayan büyük bir hata da yaptım ve bu da beni daha fazla bağlı hissettiriyor, ona mecburum.

Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Dün gece yaşananlardan sonra telefonumu kapattım. O eve geldikten sonra da hâlâ açmadım. Sizce telefonumu kapalı tutmaya devam mı etmeliyim, yoksa onunla konuşmalı mıyım? Sürekli konuşuyoruz, söz veriyor ama hiçbir şey değişmiyor. Bu noktada siz olsanız ne yapardınız? Gerçekten aklım çok karışık ve bir yol gösterilmesine ihtiyacım var.

Çok da seviyorum onu
Sevgilim her gece sabaha kadar disarida, soz verip degismiyorsa bu iliskiyi nasil surdurebilirim?