İleride eşim ilgisiz olursa 5 6 kişi ile aldatırım onu, onun kahrını hiç çekemem yani, neden toplum kadına oha diyor, erkek elinin kiri diyor ki özellikle zengin adamlara diyorlar
1 gü
Cevap
35Cevap
İkisi de çok yanlış aslında fakat şöyle bir fark var erkeğin aldatması genel olarak fiziksel çekim üzerinedir. Ama kadın kolay kolay duygusal bir şey hissetmediği biriyle fiziksel temasta bulunmaz Yani kadın daha çok duygu içeriyor
5-6 kişi mi yuh sen onu 7 yap en azından yedi kocalı hürmüze rakip olursun.
Yalnız o kişilerin de sevgilisi ve karısı olacağı için yüne erko milleti kazanacak.
Yahu abarttım pardon 2 3 kişi diyecektim
1 kişi olsun kız fazlası çeteye girer pardon gruba 🤪
Cunku erkek kadindan daha ust ve daha baskin taraf olmamasi gereken bisey aslinda dedigin erkekte aldatmamali ama erkek baskin ve yaratilisimdan dolayi (erleklerin seyx hormanlari kadinlardan 7 kat daha fazladir). Erkek adam guzellik para icin vs aldatmaz sadece cinsellik icin aldir bu da yaratilisindan gelen biseydir
boşanma davası açmak varken aldatan insan en hafif tabirle aşağılıktır
Aşkım ilgisiz bir erkek kesinlikle oda aldatıyordur ya da nasılsa elde ettim o yüzden geri cekileyim kafasında iletmiş şöyle kac tane arkadaşım aldatildi sevgilim 6 aydır aşırı ilgisiz diyordu yani bilemiyorum boşanma diyorsun boşanma heleki çekişmeli boşanma 3 5 sene bile sürüyor belki düzelir hadi yuvam bozulmasın diyorsa kadın?
aldatınca ya da aldatılınca yuva bozulmuyor mı? her erkek bir değil hiçbirine gram güvenim yok ama biriyle evleniyorsan aldatmamalısın ya
Evet ama cidden bak ben hep altıncı hislerimden hep korkmusumdur yani içime mi doğuyor nedir mesela bu adam pek hoşuma gitmedi hayırlısı diyorim buluskiyorum mutlaka kötü birseyi çıkar yani eğer erkek ilk ilgili sonrada da ilgisiz se emin ol oda aldatihoeur eğer gece ise gitmiyor ise
negatif aşılama bacımmm sen yine de aldatma 🥺
Askim ne yapayım şimdi onveden bir erkeğe ilgi vermiştim vermez olaydım keşke soru sorup durma diyip başından saldı başka şeyler istedi e ilgi verincede pek birsey değişmiyor yani
İnşallah ilgisiz olur da bize de ekmek çıkar 😂
Ay tobe de Allah koru biraz sevgiye açım ya vallahi dur öyle deme
Çünkü kadın doğurgandır. Ve başka erkekle birlikte olursa çocuğun babası hiç bir zaman net olmaz
Cinsel ilişkiye girmez ise aldattigi adam ile çocuk nasıl olacak ki hdhebwbeve
DNA testi diye birsey var zaten yaptırsın baba kim ortaya çıkar zaten
Cinsellik yaşanmasa bile hep bi şaibe kalma ihtimali vardır. Birde toplumların yapısı olarakta asırlardır bu böyle gelmiştir. Benim fikrimce erkek aldamasıyla kadın aldatması arasında hiç bir fark yoktur.
Yok ya cinsel ilisye ne gireceğim gerke yok ki habire erkekler cinsel ilişkiye girmek istiyor e hoslandigim çocukta istemişti ama istemedim yani sadece gorusurum
Yani görüşe bilirsin tabi ama evliysen ilişki olmasada sıkıntı olabilir
Herkes kendine yakışanı yapar. O r o s p u n u n erkeği kadını olmaz.
Aldatan kim olursa olsun sorun var Kendi kendinize olayı normalleştirmeyin
Yav zaten midem boş sabah sabah midemi bulandırmayın bi kere be
Yani iki taraf içinde sorun bence kendini bilen aşkını silen yapmaz yapanlar ancak cahil olanlardir
Evlenme 5 6 kişiyle olacaksan neden evleniyorsun
Aldatmak erkek kadın meselesi değil karakter meselesi
Yapılması doğru değil aslında kimin olduğunun önemi yok asla
eşinn seksste de yetersiz olursa aldatılmaya mahkum olur
Allahaskina neden bu erkekler cinsellik odaklis8niz hayır cinsellik yaşayan erkeklere Dubaiden 5 6 tane ev yazlık mi veriliyor gen normal hayattan bahsediyorum mesela birseu soruyorum of puf yapıyor soru sorma be küfür etmesi ayıp yani dimi
Kadın erkek farketmez aldatmak karaktersizlik
Aldatmaya gücüm Yok sevglim nerde
Saçmalama bebeğin pc mi olsn babası belli. Olmasnmı
Bizim toplumun genetiği ve zengin aldatırsa çapkınlık oluyor
İlgisizlikten aldatan çok kadın var ama inat edip kocalarının gözüne soktuklarını sanmıyorum
bende anlamış değilim ama her halükarda aldatmak çok yanlış kesinlikle ben direkt bunu karaktersizlikle ilişkilendiririm
Nasıl bir ilgi istiyorsun?
Çok zor birsey değil aslında mesela işten gelip beni öpsün hah hadi çok yorulmuştur sadece yemeğini yesin yeterli bana yazan erkekler soru sorup durma yok iltifat etmeye gerek yok diyor şimdi istediğini vermedim ya normal tabi de neyse yani anlatabildim mi yoksa neden aldatayim eğer böyle olursa zaten aldatmam
Zaten öyle işten geldiğinde önce duş sonra yanına gelir hatta banyoya girerken bile seni oraya çeker
Yani biz erkekler odun değiliz değil mi
Sarılıp severiz insanız sonuçta
Söz konusu eşi olunca ona hizmetliyiz
Tamam da bana bir erkek bile demedi bunu hayır birde dersiniz ki fakir erkekwe bu arada yanlış anlama kesinlikle genellikle öyle söylüyorlar fakir erkek sadık olur diyorlar ay arkadaş kesinlikle yanlış düşünce yani bir tane bile görmedin ya hayır yani havuzlu villa al tapuyuda benim üstüme yap diye çok büyük birseu istemiyorum ay aşırı istiyorum ama öyle ne bileyim
Bunun zengin fakirle alakası yok
Kişilikle alakalı bişey bu
Mesela ben eşim olsa
Gece gündüz sürekli ilgeilenirim bir işi yoksa
Hayır genellikle öyle diyorlar genellikle fakir erkek aldatmaz zengin çok seçeneği var diyor karakter yapısı aynen ha mesela işi uzundur üstüne çok gitmem yani bende mesela 1 gün çalıştım köpek gibi yorulmuştum o akşamlar hafif sinirliyimdir hayır o gün hadi ama normal hayatta da ilgisiz kalmasın
İnsan eşine karşı ilgisiz kalamaz
Kana kan dişe diş 😂
Sen üreme de ne yaparsan yap
Kşarlık iyi geliyor sanırım
Evlenmeden hemen olumsuzluk sen evlenme
Aldatan insan benim gözümde sapıktır.
Aldatmak iki taraf içinde rezil bişey
Başıma geldi aynisi yeminle djjssj
İlgili bir adamla evlenirsen böyle dertlerin olmaz
İşte onu zar zor bulursun ama
Bulduğumu düşünüyorum ya
Sanslisin
Bakımsızlaşırsa görürüm ben onu
Sen şimdiden aklına koymuşsun
5-6 az değil mi🤣
Ay pardon ya 2 3 kişi ile işte fazla abartmışım evet
Umarım hiç olmaz🤣
İkisi de sorun aslında
ayrılmayıp devam etmek sorunlu değil mi
Nasıl sorun yok
kadınlar daha cok aldatıyor
Her şekilde aldatcan gibi dhhee
Yok ya niye aldatayim hem benim hislerim çok kuvvetli eğer adam ilk seneler çok ilgili sonra ilgisiz ve uzun süreli ilgisiz ise o erkekte aldatiyordur
Bilmiyorum yasak ilişki fantezin var sanki dhdhd
kadinlarda bu nsll
aldatan çok mu
Hayır yok kesinlikle çevremde bir çok arkadaşım sevgilik beni aldatyi diyordu
sewvgilin mi kotu
Döl tutup, gen aldığın, ten hafızan olduğu için…
Geleceğin...
Adam bana soru sorup durma sus pus deme hakkı yoo ona bakarsan aldatırsam anca düzelir yani
Sen şimdiden kafaya koymuş görünüyorsun
şu an yapıyor musun
Yok ya niye yapayım ki sey ama hangi erkekle karsilassam ilk ilgili sonra ilgisiz hayır anlamıyorum çirkin bir kız değilim tatlı bir suratım var gerçi ben ne diyoeixum Victoria Secret modelleri bile aldatild
sen evlenme o zaman
Nedenmiş
Cok kötüyüm
Aldatma. Boşan
Aldat aferim kşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda hissettiğin öfkeyi ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Maalesef toplumda böyle saçma bir çifte standart var, bu gerçekten can sıkıcı! 🙄 İlişkilerde ilgi görmek ve değerli hissetmek hepimizin hakkı. Ama bir sorun olduğunda aldatmak yerine, o duyguları açıkça konuşarak çözmeye çalışmak çok daha iyi değil mi sence? 🤔 Kalbini korumak en önemlisi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? ✨