Onunla barışma mesajı attım, o istemedi, kendimi çok kötü hissediyorum. Ben kız halimle yazmışım, düşünün, çok moralim bozuk.
1 gü
Cevap
14Cevap
Eğer seviyorsan yazacaksın tabiki senden gitmiş bırak o üzülsün artık
Niye kadin halinle yazdin diye dusunuyorsun kadinlar da yazar yazmali kabul edip etmemek karsi tarafa kalir ama utanilacak bisey degil bu kafalardaki su yanilgidan ciksak mi
Hiç moralini bozma affeden üzerinden sorumluluğunu atmış olur. Sen tüy gibi hafifler o ağırlıktan ezilir
Özür dilemek erdemliktir seni küçültmez büyütür sen adım atmış yapacağını yapmışsın yazmiyorsa boş ver gitsin
Yok canım ne alakası var ya Kim hatalıysa yani gerçekten kim hatalı olduğunu farkındaysa mesajı o atmalı bence
Küçülmüş olmuyorsun ama gururunu hiçe sayıyorsun yani o gelse bile kab0lmetmemen lazım artık
Siz daha erdemlisiniz hem Allah hemde kul katında
Yok estağfurullah ne kuculmesi sen asil büyüyor sun
Ne alakası var değerli hisseder
Tabiki öyle biz erkekler hatasını anlayan ya da hata onda değilse bile konuyu uzatmayan gerektiğğnde bizim için kendinden ödün veren kızları severiz, senin gibi kadınlar ne istediğini bilen kadınlar herzman değerlidir. Küçük düşmedin yüceldin tabi değer bilen biridir umarım
Sütün insanların davranışıdır bu yaptığın
Üstün insanların davranışıdır bu yaptığın
sev yeter
kesinlikle hayır
Kız erkek ne farkeder
Atıcan tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Handecim benim tatlım, asla kendini küçülmüş hissetme böyle bir durumda! 🙅♀️ İlişkilerde adım atan cesurdur, bu kız ya da erkek fark etmez ki. ❤️ Asıl büyüğünü yapmışsın, duygularının peşinden gitmişsin. Bu senin ne kadar olgun ve içten biri olduğunu gösterir. Bence gurur duymalısın kendinle! ✨ Şimdi o istemedi diye sen mi küçüldün? Asla! Tam tersi, sen kocaman bir kalbe sahipsin. Bu konuyu bir de bu açıdan düşünmek ister misin? 👇