Hani çok karakterli, düzgün, sayısına az rastlanacak kızla. Ve o kızın da sana bağımlı olduğunu, seni sevdiğini biliyorsun
1 gü
Hani çok karakterli, düzgün, sayısına az rastlanacak kızla. Ve o kızın da sana bağımlı olduğunu, seni sevdiğini biliyorsun
Cevap
11Cevap
Bencr istemezler erkelerin çoğu yüz üstü sürünmeyi seviyor, öyle biri olmalı
Bana da öyle geldi ben bu sorudaki gibiyim karşı tarafta öyle olduğumu biliyor ona rağmen o bana bağlanmadı bile hani öyle diyim. Kendimi ezik gibi hissediyorum
Tanımam lazım önce.
Arkadaş olayım ben öyle kızla çünkü arkadaşça daha çok şey yapılır evlenip kendini topluma karşı kısıtlasın istemiyorum. Yine ben dağ gibi yanında destekçi olayım ama evli olursak, iş güç derken bunu yapmak zor olur. Evde bekleyen değil benle özgürleşen çalışan hayata karışan kocam yokken de güçlüyüm varken de sert imaj çizen şefkatini de vicdanını da öldürmeden yapan örnek bir eş olsun isterim.
Hayır zaten sana ihtiyacı yok kendi mesleği var memur yani
O anlamda demedim bana ihtiyacı olsun veya çalışsın ikimiz de para biriktirelim diye değil bu gözüm arkada kalmasın ne kendini şirret kadınlara ve gözü başı ayrı oynayan erkolara karşı ezdiemesin sürekli sosyal olalım birlşkte kurslara gidelim örnek insnalar olarak cemiyet hayatına karışalım demek istedim, dağ gibi derken de benim gölgemde yaşasın anlamında değil varlığımla gurur duyan anlamında.
Hayır bak iyi kalpli deyince neden kendini ezdiren birisi geliyor aklınıza bilmiyprum. İyi niyetli şu kalpli ama kendine laf edildiğinde de gereken cevabı veren birinden bahsediyorum susup kalan değil
Ama burası Türkiye mobbingin alası görünmez kast sisteminin torpilli daniskası var. Başta aile eziyor insnaları zaten ezik demiyorum ki kimseye yaşanılan çoğunluk fazla olunca istisnalar düşük kalıyor.
Evlilik büyük sorumluluk ve şu dönemde maddiyat açısından imkansız hale geldi
Beklediğim başka şeylerde var
evlenirdim
Nerede öyle kız
Keşke ya olsada alsak
Evet kaçırmazdim
Evet şu an böyleyim
olmaz
Kesinlikle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle iyi kalpli, karakterli ve seni derinden seven biriyle birlikte olmak kim istemez ki? 🥰 Tabii ki harika bir şey bu! Bence ilişkilerde en önemli şeylerden biri de karşılıklı sevgi, güven ve birbirini besleyen bir bağ kurmak. ✨ Bağımlılık yerine, birbirine destek olan ve birlikte büyüyen bir aşk çok daha kıymetli. 💕 Sence de öyle değil mi, bir ilişkide seni en çok etkileyen ne?