Aynı şehirde 2 yıldır yüz yüze görüşmediğim sanal sevgiliye körü körüne güvenilir mi?

Selamlar, anonim olarak fikirlerinizi almak istiyorum. İstanbul Ataşehir’de yaşıyorum, sanal sevgilim de İstanbul Kartal arada 30 km var yani. Yaşımın aynı olduğu bir kızla 2 sene önce TikTok edit hesabım üzerinden tanıştık. İlk arkadaştık, sonra sevgili olduk. Şu an WhatsApp’tan günde 5-6 saat konuşuyoruz. Fotoğraf, ses kaydı, sesli arama her şey var ama 2 senedir aynı şehirde olmamıza rağmen hiç yan yana gelmedik.

​Kız Pendik/Kartal civarında oturuyor. Benim için ciddi kıskançlık krizlerine giriyor, sorduğumda çok sevdiğini söylüyor ama benim kafamda çok büyük soru işaretleri var:

​Beni sadece vakit geçirmelik bir arkadaş olarak görüp duygularımla oynuyor olabilir mi?
​Asıl korkum: Gerçek hayatta benden nefret eden bir düşmanım, zamanım gitsin diye ilk başta benim hesabımı bu kıza vermiş olabilir mi? Yani bu kız bir düşmanımın gizli köstebeği olabilir mi, yoksa gerçekten rastgele mi buldu? Körü körüne güvenmeli miyim?
​Aynı şehirdeyiz, günde 5-6 saat konuşuyoruz ama 2 yıldır sıfır yüz yüze görüşme. Sizce bu ilişki ne kadar güvenilir, bu duruma ne diyorsunuz?

Aynı şehirde 2 yıldır yüz yüze görüşmediğim sanal sevgiliye körü körüne güvenilir mi?