Kimler, ne yaşandı burası, tanışma için uygun mu sizce, güvenilir kişiler var mı
2 ay
Burası sakat bir yer, üyelik açalı 3 yıl oldu. Özellikle Z kuşağı kafayı kırmış, rezil sorulardan geçilmiyor. Arada birkaç tane düzgün sorulara denk geliyoruz. Bunca zamandır hiç mi ilişkin olmadı, geç kalmışsın.
Ben mi
maalesef olmadı
Başka kimden bahsediyoruz
Neden olmuyor sence
Bilmiyorum tipim de sorun ben aradığımı bulamıyorum desem
Ne arıyorsun ki yıllardır bulamadın
Ben aradığımı tarif etsem inan öyle bir bayan yok diye düşünüyorum heralde belkide yanlış yerde arıyorum
Yani doğru bir adreste olmadığın kesin. Burası bir tanışma platformu olmasa da, tanışıp görüşen insanlar mutlaka oluyor. Hatta işi ileriye götürüp evlenenler bile varmış; ilk duyduğumda bana komik gelmişti. 🤣
Ya aslında doğru yerdeyım ama burada doğru konuma çıkan kadın yok
Düşünsene çevren soruyor, nasıl tanıştınız? “Kızlar soruyor sitesinde tanıştık evlendik”. 🤣 Bizimkiler ciddiye almaz, benim hiçbir şekilde evlenmeyeceğimi biliyorlar.
Beni alırlar ama çünkü olgun düşüncesi olan sorumluk taşıyan bir kişilğe sahip olan kadınla tanıştıysam tabıkı
Bulursan kaçırma, bunca zaman olmamış. Bu saatten sonra olur mu erkeklerin işi belli yaştan sonra zorlaşıyor.
Keşke öyle bişey olsa
Kadınlar, tecrübeli birini tercih eder. Bacak kadar kızlar bile kendi yaş grubuna bakmıyor. 😂
İşte o dediğin maalesef yaşa bakıyor ben29 yaşında olmama rağmen anlam veremıyorum
Ben hep kendi yaş grubuma yöneldim. 20'lerde 30'larda aynı değişmedi Yaş büyük olunca tecrübe yüklenmiyor, her şey insanın yaşanmışlıklarıyla alakalı.
Ben yaş olarak 35 falan üzeri tercih değilde olgun ve tecrübeli bayanları beğenip ilgi duyarım açıkçası
Evli çocuklu mu yoksa? Milf olan türden 😂
Bekar falan milf
Milf olan kadınlar bekar olmuyor. Boş ver oralar tehlikeli zaten.
Hımm peki önerin var mı
Yok, müsaadenle filtre kahve içeyim dedim
Afiyet olsun
Teşekkürler
Rica ederm madam
Buradan tanışıp sevgili olup uzun süre devam eden çok çift gördüm, imkansız değil yani 💫 Ama ortamın güvenilirliği biraz da senin dikkatine bağlı. Her yerde iyi de var garip tip de var 😅 Yavaş ilerle, hemen güvenme, sosyal medyadan, görüntülü konuşmayla tanımaya çalış. İçine sinmeyen hiçbir şeye tamam deme. Sen daha önce internetten tanıştığın biriyle ilişki yaşadın mı? 💬🧡
Cevap
5Cevap
Onu zamanla anlarsın gadası
Var belki de
buradan sevgili olunmaz
Ciddi bakmadan yaşanır güven konusu da önce iyice tani en önemlisi kız olduğuna emin ol
Vardır illa ki
Denk gelmemiştir
Olabilir özgüvenin yoktur belki bu zaten herşeyi etkiliyor
Burası tam ciddi yer yarısı gizli trolculerle dolu
Zor gibi yaa
Hayır böyle platformlarda kimsede ciddiyet yok herkes eğlence peşinde.
Güzel düşünce inşallah öyle biriyle karşılaşırsın
Umudunu kaybetme Allahtan iste
Nasıl yani
Abi dediğimiz adamın hoşlandığı kadınla takımlı oyun oynamıştık kadını arkadaş olarak oyun için eklemiştim bi baktım sabah günaydın ablacım nasılsın diye yazdım yanıtı sen bı gelsene bende bian oyun atıyordum öyle rasgele oynarken sanki trıplenıp mesaj attı ardından sılıp bıan onu benle oyun ayıran abıye sorunca herkese yürüyüp ilgi eksikliği yaşsdıgını soyleyınce ben abla dedım kadın benden sevgılı ilgisi istiyormuş istedıgını alamayınca silip gitmiş esarengiz gibi aq
İğrençç bir durum
Evet var
Doğrudur sevgili olup çok mutlu olanı da biliyorum aldatan kadını da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?