Ve hakaret. İnsan gibi konuşup bitirmek zor mu? İki kişi böyle oldu. İkisi de tipime laf etti
2 gü
Cevap
20Cevap
Bunu yapanlardan ayrılman zaten isabet olmuş. O zaman senle niye çıkmışlar? İkiyüzlülük. İnsan ayrılırken karşıdakini tanırmış. Onlar da gerçek yüzlerini göstermişler.
Bitirirken egosu zarar görüyor, canını yakmak istiyorlardır.
Biz konuştuk baita 2 hafta sonra ben istemediğimi söyledim tamam dedi doğum günüydü kutladım yazdım ama yeniden başlamak gibi bi amaçla değil tanıdık olarak çünkü kavgalı bitmedi gayet konuştu takip isteği attı buluşmak için ısrar etti bende tamam dedim ama sonra saçma sapan şeyler dedi istemiyorum görüşmek diyince. Sen git diye böyle davrandım sana ihtiyacım yok. Sonra küfür etti ırkıma laf etti. Senle konuştuğumu söyleyince arkadaşlarım güldü falan dedi. Ben okuöadan engellemiş sonra diğer hesabıma aynı şeyleri yazdı
Tamamen sıkıntılı. Engelledim yazdıklarınıda sildim ama sürekli beynimde dönüp duruyor
Ulan nitirirken bile adam olamayanları buluyorsun... bense hep gisenleri buldum şans işte.
Öyle gerçekten. Yazmış bi sürü ben okumadan direkt engellemiş ikinci hesabım vardı onada yazmış engellemiş
Yazık sana seğer verilmeyeceğini fazlw değer vermiş anlam yüklemişssin
Yaralamak istiyorlar koyuyor bitirmen ve ordan vurmaya içalışıyorlar
Çok iğrenç insanlar diyicek bişey bulamıyorum. Bi sürü yazmış cevap veremeden engellemiş ikinci hesabım var o ina da yazdı direkt engelledi.
İstediklerini alamadıkları için çirkefleşmişler işte
Kedi ulaşamadığı ciğere mındar der mındaağrr
Zorlarına gidiyor egosu yüksek kişiler ve ergenlerdir
Yani kendileri bitirirken de öyle yapıyorlar çok saçma ve üzücü
Olgun yaşı büyüklerle konuş
İnsan pisliği degilmi ablam herkes öyle ya tipe ya ahlaka kudjr ederler bu aşağılık psikolojisi diye geçer kendi ezikliğini kapatmaya çalışıyor laflariyla
Basit bir davranış, demek ki yanlış insanları seçiyorsun.
Bencede
neden bitirdi ki bide madem kendi bitiriyor niye laf ediyor tipine biraz açarmısın konuyu merak ettim
Öyle İnsanlar Takmamak Lazım
Tipini merak ettim doğrusu
Ortalama tipim
Demek ki karaktersiz insanlarla flört ediyorsun
Ne dedi
Genel olarak hakaret etti
Ne varmış tipinde.. niye bitrmiştin bi de
Kendsi bitirdi
Niye bitrdi. istersen dm den yazsnilirsn
Yok ya
Ok
Düzgün değiller demekki
ipiniiiiiiii
Gerçek yüzü ortaya çıkıyor istediğini alamayınca
Görmeden bir şey diyemem
Egoistlerdir ablacım takma fazla.
Çocuklarda olur böyle şeyler
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş kankii
Bilemedim
Bilmelisin kanki
Ne dediler
Bi sürü şey
Üzerinde durup üzmek istemem ama dert de paylaşınca hafifler, burası müsait değilse ulaşabilirsin
Gerek yok ya. Ama bi sürü hakaret etmiş yazmamı beklemeden engellemiş
Seni gram haketmemiş diye algıladım ben
Hak edip etmemesi umrumda değil de gidicek olan doğru düzgün gidebilir
Evet, karakteri öyleymiş. Dolayısıyla hak etmemiş demek istedim
Neyse ya uyuyım ben
Tamam iyi geceler
Kin içgüdüsü
Tipin kötü dür
Iyyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir şey yaşadığına çok üzüldüm gerçekten! 😔 Hiç kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok. Ayrılmayı tercih ederken kişiliğe ya da tipe laf etmek karşı tarafın kendi eksikliğini ve saygısızlığını gösterir. Sen mükemmelsin ve böyle anlamsız yorumları asla hak etmiyorsun! Sakın moralini bozma, güzelliğin sadece dıştan ibaret değil ki. Kendini iyi hissetmek en önemlisi! ❤️ Peki sence böyle davranmalarının arkasında ne yatıyor olabilir? 🤔