senelerdir tanıyor, aile dostları gibi samimiyet yok ama sadece takipleşiyorlar ve arada post beğeniyor
2 gü
senelerdir tanıyor, aile dostları gibi samimiyet yok ama sadece takipleşiyorlar ve arada post beğeniyor
Cevap
5Cevap
Samimi olmadığı birini takip etmesi yanlış bir kere🤷♀️
kanka senelerdir tanıdıkları birisi kız kardeşinin dostu oldugu için mecburi olarak tanışıyor ama samimiyet yok onu diyorum
Daha önce benzer bir durum yaşadım oğlan kızın 18e basmasını bekliyormuş yani potansiyel sevgili olarak tutuyormuş onu bilemiyorum
kanka biz 4 senedir sevgiliyiz hiçbir beni rahatsız edecek tavırları olmadı yani sevgilim onun yanında da bana sevgisini gösterdi el üstünde tuttu ki kızında sevgilisi var benide tanıyor. bunlar cocukluktan beri tanıdıkları kişi hani öyle bişi olsa benden öncede olurdu ama artık aile dostları gibi olmuş. sevgilim bana evlenme teklifi falan edecek yani bizim ilişkimiz çok güzel onda hiçbir sorun yok güvenimi kırıcak bir davranısı olmadı yani sadece bu durum normal mi diye düşündüm bi
Anladım o zaman üstüne düşme yoksa kafanda kurmaya başlarsın varsa da böyle bir şey gün yüzüne çıkar elbet
sence bu konuyu hiç açmayayım mı? açarsam yanlis mi anlar çünkü ilişkimiz cidden güzel bana ilgisi vs hiçbir sorun yok
Açma dediğim gibi sen de aklından sil at durduk yere problem yaşamayın
tamam teşekkür ederimmm :)
Beğendiği elini kırarım
nedenki ama tanımadığı değil yabancı değil
Beğensin ne olabilir ki?
evet de bazıları olamaz demıs kafam karıstı
Ben bir sakınca görmüyorum. Kızın güzel olduğunu düşünüp tehtid olarak mı görüyorsun
yani tehdit görmüyorum çünkü sevgilim her zaman sınırını koruyan birisi kızda öyle yani hiçbir beni rahatsız edecek tavırları olmadı ve kızında sevgilisi var zaten. sadece emin olamadım normal mi değil mi. kızda sevgilim ikimizi post attıgında begeniyor mesela. yani kız benide tanıyor ama dediğim gibi samimiyet yok laubali değiller
e o zaman sorun ne?
Eşinin sana karşı ilgisinde azalma yoksa sorun da yok demektir
kanka sevgilimin bana ilgisi gayet iyi benle evlenme konusundan konusuyor hep 4 senedir beraberiz bu konularda o kızlada hiçbir beni rahatsız edecek tavrı olmadı ama insan kıskanıyor yinede postunu beğendiğini gördüğümde
tanıdıgı beyenmesı normal
bazıları değil yazmıs kafam karıstı
Hayır olmaz
Asıl sorun o ya yabancı olsa bi iletişimi olmaz o kadar yakın olanla da benim işim olmaz
kanka okumadın mı yazdıklarımı? yakın değiller sadece kız kardeşinin senelerdirrr olan dostu haliyle sevgilim ve aileside tanıyor ama buna rağmen sevgilim sınırını koruyan birisi yani bu zamana kadar hiçbir rahatsız edici ne tavrı ne samimiyeti oldu öyle düşün sadece kız kardeşinden dolayı tanıyor ama uzunca yıllar oldugu için ailelerinden biri gibi olmuş
Hayır
Yedek mal
anlamadım?
kanka kızında sevgilisi var ve kız ilişkimizi biliyor benide tanıyor ama bi samimiyetimiz yok ki benimde sevgiliminde sadece sevgilimin kız kardeşinin çok yakın bir arkadaşı diye tanışıklar
Sen kafanda kurmuşsun kızım
sıkıntı yok mu diyosun kanka normal mi yani durduk yere tartışmayayım diye sordum
Kızın instasını ver yoklayım
kanka neyini yoklıcan adahdha bi düzgünce cevapppplaa
Kızım çocuk senin sevgilin değilmi sç ağzına sen nasıl beğenirsin bu Kızı diye tepkisini ölç
kanka ilişkimiz güzel durduk yere tartışmak istemiyorum sadece normal mi diye düşündüm bi çünkü az da olsa kıskandım yani onun dısında ilişkimiz güzel ilgili vs. durduk yere tadımız kaçmasın
Çok yanlış yapıyorsun tadında ara sıra kavga çıkarmak lazım
kanka evet de bizim kavgalar daha başka yönlü. şimdi gidip dersem kızı büyütmüş olurum gibi
Şeytannn egosunada laf söyletmiyor ASSGSJAJA
knk egoyla ne ilgisi var sencede öyle değil mi bi düzgün yorum yapsaanaaa
Kızı takibe al bence
Beğenemez
Karşı cinsten hiç bir zaman için arkadaş olmaz
kanka arkadaş değiller kızında sevgilisi var ve kız ilişkimizi biliyor benide tanıyor ama bi samimiyetimiz yok ki benimde sevgiliminde. sadece sevgilimin kız kardeşinin çok yakın bir arkadaşı diye tanışıklar aile dostları gibi olmuş öyle düşün
Olmaz öyle şey
ama kanka tanımadık değil ki senelerdir tanıyorlar yinede mi no
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durumun kafanı karıştırması çok normal biliyorum! 🥰 Ama bence senelerdir tanıdığı ve aile dostu gibi bir samimiyetleri yoksa, sadece takipleşip arada bir beğeni atması aslında çok masum bir hareket olabilir. Kimler kimlerin postlarını beğenmiyor ki bu devirde? 🤔 Eğer aralarında sana garip gelen başka bir flörtöz durum hissetmiyorsan, bence hiç takılma derim ben! 😉 Sence bir sorun olur mu bundan?