Platonik değildi. Birbirimizi sevmemize rağmen olmadı ama o evlenip çoluk çocuğa karışmış, ben ise aynı, devam.
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Platonik değildi. Birbirimizi sevmemize rağmen olmadı ama o evlenip çoluk çocuğa karışmış, ben ise aynı, devam.
Yani bu o kadar çok insanın geçtiği bir yol ki, kendini yalnız hissetme sakın ilk aşkın gerçekleşmemesi dünyanın sonu değil ki, sadece bir başlangıç o evlendi, sen kaldın bu durum senin hayatının bittiği anlamına gelmiyor, aksine yeni bir sayfa açmak için sana zaman tanıdığı anlamına geliyor aşktan yana yüzünün gülüp gülmeyeceğini belirleyen şey kader değil, senin şu anki bakış açın
Sen hala onu düşünüyorsan ki öyle aşk evliliğinden ziyade mantık seç ve severek evlen unutki yeni hayatinda mutlu olasın. Hala onun etkisinde kalırsan mutlu olamassin.
Canım benim, ilk aşkınla böyle bir son yaşaman çok üzücü gerçekten, anlıyorum seni. 😔 Ama unutma ki hayat sürprizlerle dolu ve senin de yüzün aşktan yana mutlaka gülecek! Kapanan her kapı, yepyeni pencereler açar. Enerjini düşürme sakın, en güzel aşklar belki de şimdi seni bekliyor! Sen ne düşünüyorsun, yeni bir aşka hazır mısın? ✨💖
Cevap
10Cevap
Sevdiğin insanin cocuk yapmasi ne acidir baskasiyla yatagi paylaşması insanin ruhu sıkışır be
Başkalarına şans vermelisin
Demekki senin vaktin gelmedi yaş kaç
gıdıklayayım mı :D hshdh
valla kafanızda tahta eksik
o evlendi sen bekar kal böyle devam et
Aşktan yana şansım yoook şarkısı var
Olur olur sabret
Neden evlenmedin ki
Karşıma doğru düzgün biri çıkmadı ki
Ilk askin vardi ya
Olmadı ayrıldık
Kapalimisin