Sonuçta evli değiller yani sadece sevgililer, başkasıyla da arkadaşça konuşamaz mı o erkek?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kız arkadaşınızda başka erkeklerle konuşsun. Takılın öyle
Kendi kendiyle gelin güvey olmasın o zaman abi karşı taraf, ben kimseye o düşünceyi vermedim vermemde zaten, ben sevgili olurum karşı tarafla sevdiğimede sadık kalırım, sınırlarıda aşmam ama hiç bir zaman.
Benim sevgilim konuşamaz
Sizin aranizda nasıl bir ilişki var bilmiyorum, fakat ben karşı tarafla ciddi düşünüyorsam yani evlilik vaat etmişsem eğer o zaman tamam karşı taraf haklı, o zaman başka kızlarla konuşmam tabiki doğru değil benim, fakat evlilik düşüncemde yokki kimseyle benim evlilik düşünmüyorum yani ben.
Sence sevgilin konuşabilir mi? o konuşabilirse sende konuşabilirsin reis
Evette Onun konuşup konuşmadığını nereden bilecemki ben şimdi, mesela benden gizlide bunu yapabilir. Bunun garantisini bana verebiliyorsa karşı taraf o zaman sıkıntı yok, ben okeyim yani.
o güven yoksa neden sevgilisin ki hocam ve evet güvenmek çok zor o garanti biraz zor fakat bilmek de zor yapmaz belki öyle bir şey ve seni çok sevecek ama sen de böyle başka biriyle konuşarak garip yani
ben konuşuyorum demedim zaten beni seven birinden %100 eminsem başkasıyla konuşmam zaten, işte o zaman sevdiğimden başkasını gözüm görmez benim ama bazı şeylere emin olamıyoruz hayatta bunu ben anlatmak istedim.
Çok haklısın hocam valla bilmiyorum sadece şunu söyleyebilirim tabi her kız aynı değil her erkek de aynı değildir fakat ben 2 kızla sevgiliyken farklı zaman dilimlerinde
bu ikisi de benim ruhum duymadan başka erkeklerle konuşmuşlar yani insanın kimseye güvenesi gelmiyor halbuki ben hiç kimseyle konuşmamıştım olan bana oldu gönlünden geçeni yap derim bence
Normal sevgiliyim yani ben, belli bir sınırlar vardır kurallar vardır o sınırları aşmam yani, sevdiğimi severim ona bağlı kalırım, ama evlilik düşüncemde yok yani kimseyle tutupta ben bunu karım yapmicam şimdi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu durum tamamen ilişkinizin dinamikleriyle alakalı bir şey bence! 💫 Sevgililik, karşılıklı güven ve sınırlar üzerine kurulu. Başkalarıyla arkadaşça konuşmak tabii ki mümkün, sosyal varlıklarız sonuçta! Ama önemli olan sevgilinin seni incitmemesi ve sana her konuda şeffaf olması. Kalbinin rahat etmesi en önemlisi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, senin için sınırlar nerede başlar? 🤔💕