Kişiden kişiye değişir gerçekten sevsem konuşmazdım açıkcası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim sevdiğim kız bana hakaret etti kovdu. Bende bana yazan kızla konuşuyorum yani senin tavrına bağlı çocuğa iyi davranırsan o başkasına bakmaz ama sen gidip ona kötü davranırsan...
@Berrygirl hayir hayirrrr. Bak seni seven çocuk senden başkasına bakmaz ama sen gidip o çocuğu reddeder kovarsan başkasına yazar. Ama sen ona bir güler yüz bile göstersen senden başkasına bakmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben asla konuşmam ama konuşanlar var pislikler 💩😃
Aşk diye bir şey yok öncelikle bunu idrak edin ve insandaki heves on kişiyi de sevdirir, yalnız sadakat varsa ilişmez...
Hayır tabi zaten bütün kadınların güzelliğini yoksayan bir sevgisi olurdu öyle olsa
Kişiden kişiye değişir gerçekten sevsem konuşmazdım açıkcası
Benim sevdiğim kız bana hakaret etti kovdu. Bende bana yazan kızla konuşuyorum yani senin tavrına bağlı çocuğa iyi davranırsan o başkasına bakmaz ama sen gidip ona kötü davranırsan...
Aldatır diyorsun. Ok.
@Berrygirl hayir hayirrrr. Bak seni seven çocuk senden başkasına bakmaz ama sen gidip o çocuğu reddeder kovarsan başkasına yazar. Ama sen ona bir güler yüz bile göstersen senden başkasına bakmaz
Allah Allah. Hemen pes etmek bana garip geldi.
@Berrygirl soluğu savcılıkta alma riski var. Ve kız hakaret etti diyorum yani ne diyim
Ok.
Aynen öYle.. benimle flört etti ertesi gün ya benim kalbim dolu diyip engelledi bir yil sonrada kiz kardesime yavsadi pezvnk
çocuğu getir beyin ameliyatı yapalım. bakalım kim var.
Bir erkek demeyelim de. Karaktersiz bir erkek diyelim.. evet o konuşur.
Allahtan korkusu yoksa neden konusmaın ki konusur tabi. Sana nasıl baktiysa başkasına da bakar.
Kişiden Kişiye Degişir Ama Ben Konuşmazdım
Deli sorular bağlanma bu kadar
Asiksa konuşmaz
Normal konuşabilir tabi
aşıksa yapmaz
Konuşur.