Bir erkeğin sevgilisi olmasına rağmen neden kendinden hoşlanan başka bir kızla konuşur?

Şimdi bu olay benim ergenlik zamanlarımda yaşadığım bir şeydi ndjdj olaya geleyim. Ben bu kişiyi fake açıp isletiyordum sürekli sonradan bir gun fake hesaptan söyledim ondan hoşlandığımi o da o zamanlar kız arkadaşı ile takipten çıkmıştı ben onunla konuşurken. Neyse daha sonra sohbet ilerledi aradan birkaç gün geçti baktım ki bu kız arkadaşı ile tekrardan takiplesiyor. Sonradan benim kim olduğumu öğrendi her defasında ilk ben yazardım bu sefer hiç yazmadım instagrama ne zaman girse girer girmez benim storylerimi izlerdi ( aktifligini takip ediyordum kdndjs) diğer yandan da storylerimi begenirdi ama mesaj atmazdi neyse bir gün ben yine mesaj attım ona o da benimle sanki hicbirsey olmamış gibi normak bir şekilde sohbet etti o günden sonra yine konuşmadık dixnisdj aradan bir süre geçti ve o takiplestigi kızla sevgili olduğunu öğrendim. Bir insan neden bunu yapar yaa
Dipnot: o kızla takiplestigi zamanlar ikisinin sevgili olduğunu bilmiyordum
Bir erkeğin sevgilisi olmasına rağmen neden kendinden hoşlanan başka bir kızla konuşur?