Birini özlemek, birini unutamamak bunları nasıl anlarsın klişe aklına geliyorsa özlüyorsun gibi şeyler demeyin sevmediği bir insan da durduk yere akla gelebilir ya da unutamazsın
2 gü
Cevap
9Cevap
vayy cok ince cizgi.. burada aslinda sordugun birisni aliskanliktan dolayi mi ozluyorsun yani bi bosluk var ve o boslugu doldurdugu icin mi yoksa cidden onunla gecirdigin zamanlari bir daha geciremeyecek olmanin huznu acisi ve yoklugunun olacagini mi ozluyorsun... eger hayallerinin yerine baska birini koyabiliyorsan bosluk dolduruyordur.. ama hayal kurarken onun simasi geliyorsa onu ozluyorsundur..
Bence yaşanmışlıkların hatrına başkasıyla olamama veya alışkanlığından da vazgeçmeme denebilir
Sevgi ve aşk kavramlarına çok uzak kalıyoruz özellikle de bu devirde
Özlemek de tek bir şey değil. Mesela bir süre sonra onu değil, onunla anını özlersin, ona aşık olan halini özlersin.
Unutmamak geniş bir kavram şimdi. Yoksa kimseyi unutmaz ki insan uzun bir ilişki yaşamaışsa. Sadece yüklediği anlam değerini kaybeder zamanla. Yine aklıma gelir ama öyle dün yediğin yemeğin gelmesi gibi sıradan olur
Sadece bir alışkanlığın verdiği hatırlama gibi
Bazen eskiden hissettigin o bilindik tanıdık duygulara karşı şu an insan çok yabancı kalıp bir kalıba koyamıyor bunu çok yaşıyorum belkide buda biten şeylerin verdiğini ve bu duruma rağmen alışkanlık olarak devam eden bir olay döngüsünden ibaret
Bunu bir kaç partnerimden duydum, seni özlemiyorum ama unutamıyorum diyenler oldu, bazı bariz farklarım var onu kastediyorlar
Özlersen yanında olsun istersin. Unutamıyorsan sana travma yaşatmıştır.
insan özlediği için unutamaz zaten ha illa güzel şeyler değil kötü şeyler de unutulmaz
Ona veremedigim sevgi ve beraberlik koyuyor
Unutmamak kalbi sıkmaz
Takıntı diyoz buna 😂
Haklısın
İçin sızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu dediğin çok ince bir çizgi biliyor musun? 🤔 Özlemek genelde kalpten gelen bir şey, o güzel anıları, o kişiyi yanında istemekle ilgili. Birlikteykenki enerjiyi, sana hissettirdiklerini ararsın. Unutamamak ise bazen daha çok zihinsel oluyor. Yani bir iz bırakmış, bir ders vermiş ya da sadece unutamayacağın kadar önemli bir deneyim olmuş olabilir. Onu özlemesen bile, hikayenin bir parçası olarak aklına gelebilir. Yani özlemek, "seni istiyorum" derken, unutamamak "seni hatırlıyorum" gibi. Sen hangisini daha çok hissediyorsun sence? 💖