Bu notum o kişiye?

Mümkünse aşık olmadığın insanın duyguları ile oynama olur mu? Sen bu kadar rahatken, başkaları ile flört ederken ben ne haldeyim merak ettin mi, üzüldün mü? Vicdanın nasıl rahat bu kadar? Ben seni sadece sevdim, ne yaptıysam da sevdiğimden yaptım. Sen ise bahanelere sığındın, yazık değil mi bana ya? Madem sevmiyordun, istemiyordun, aylarca bir hiç uğruna mı konuştuk, hayallerimizi paylaştık? Ya hiç mi için sızlamıyor, ne yaptım ben sana, ne yaptım? Sen benim için ne yaptın ben bunları yaparken? Korkak gibi kaçmak yakışıyor mu? Sen çabuk pes eden birisin, bir insan sevdiğine ne olursa olsun bunu yapmaz, elinden geleni yapar. Sen ne yaptın? Hiçbir şey. Sonra kendini haklı çıkarmaya çalıştın hep, cidden yazıklar olsun. Emeğimi, sevgimi görmezden gelip beni olmadığım kalıba soktun, şimdi de her şey normalmiş gibi hayatına devam ediyorsun. Umarım bir gün yaptığını anlarsın, umarım beni mumla ararsın, umarım bana yaşattığını yaşarsın. Ben senin için bu kadar gözyaşı dökerken, bu kadar çabalarken sen hiçbir şey yapmadın. Ben bunları hiç hak etmedim 😭
Güncellemeler
18 gü
😭😭😭
Bu notum o kişiye?