Oğlak Burcu erkeği ilişkide nasıldır?

Tavrı, davranışları vs. nasıldır? Ben aslan burcuyum. Aslında tanıdığım biri iş bağlantılı ama yeni yeni ısınmaya başladım konuştukça ve çekici gelmeye başladı. Düzgün biri, hali tavrı davranışları, fikirleri de hoş. Bana nazaran biraz daha dışarıdan soğuk ve mesafeli görünüyor ama benimle konuşması gayet sıcak. Biraz da kıskanç sanırım ilişkilerden filan bahsederken eski sevgilim dediğimi hatırlıyorum baya bozulmuştu. Kuralları, prensipleri olan biri gibi. İlk o ilgiliydi sonra ben ilgimi belli ettikçe o biraz kendini çekmeye başladı, biraz da ego yaptı sanırım ben adım atınca. Bu durumdan hoşlanmadım. Baktım bir yere davet ettiği yok ben onu şurada mantıcı var yer miyiz bir gün dedim, tepkisi normalde olur olur dedi fakat beklerdim ki hani mantı yiyorduk ‘noldu? Galiba adım vs. atmayacak. Ben en iyisi kapatayım bu mevzuyu. Belki de hiçbir şey düşünmüyor sadece flörtöz tavırlar içinde. Oğlanlar bu kadar zor mu ya iletişim konusunda? Ben aslanım zor ilişkiye başlarım bağlanırım duygularım zor oluşur vs. bu benden de zor. Retro var zaten ağustosta açılsın açılacaksa😄

Oğlak Burcu erkeği ilişkide nasıldır?