• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Oğlak erkekleri ilişkide nasıldır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
28
Yapay Zekaya Sor

4 yıldır oğlak erkeği ile beraberim ayrıldım geçenlerde

Oğlak erkekleri ilişkide nasıldır?
İlişki Soruları Ayrılık Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Falsepeti
Falsepeti Takip Et
Fal
  • Değerli KızlarSoruyor takipçileri, bu soruyu yorumcumuz Akın Kurt sizler için yanıtladı 🤗

https://www.dailymotion.com/video/x97y6va
    1
    1 Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      Oğlak
      1 yıl

Aynı beni anlatmışsınız hocam 😂 Teşekkür ederim 😂

Yorumla
Çok Süper Cevap
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl

En son görüştüğüm kişi oğlak burcuydu. Daha ilk görüşmeden sanki ben sormuşum gibi çalışmış olduğu yerden bir kadını eleştirip durdu. Kadını tanısam yorum yaparım da tanımamış olduğum biri hakkında nasıl görüş bildireyim? Ben de bir şeyleri eleştirdim sonradan. Ne kadar eleştiriyorsun oldu. E sen eleştirince oluyor da ben yanında başkasını eleştirince mi olmadı? Sen, önce kendine baksana.

Başka bir zaman alkollü kafayla eski sevgilerini arayan insanların konusu oldu. Bu durum bana birini hatırlatıyor dedim. O kişi sen misin dedi. Değilim diyorum. İnanmadı. Ben de madem inanmıyorsun bu son görüşmemiz olsun. Bana güvenmeyen biriyle görüşmeye gerek de yok dedim. O zaman tamam tamam oldu.
    Ben geçen yıla kadar azimli ve kararlı bir şekilde KPSS çalıştım ama geçen yıl moralimi bozan bir şeyler oldu ve o durumdan etkilenip bir kafamı toparlama ihtiyacı duydum. Kafamı verip odaklanamadım. O da ben Ales’te matematiği full yaptım , istersen yardım ederim dedi ama etmedi. Bir de üstüme ders çalışma konusunda çok geldi ve ben de en son sana ne benim çalışmamdan veya çalışmamamdan. Ben, bilmiyor muyum sanki çalışıp çalışmamam gerekmiş olduğunu dedim. Senin psikolojin bozuk oldu. Ben de daha görüşmedim. Sen git de madem kendine psikolojisi normal birini bul yazdım ve engelledim. Ben , bununla sosyal medyadan tanıştım. O ilçedendi. Matematik konusunda yardım ederim demese ve ben sevgili istemiyorum dediğimde zamana bırakalım demese görüşmezdim. Hatta ilk seferde görüşmedim de yani.
    Buradan yola çıkarsam ilk paragrafa göre kendine bakmayı bilmeyen kişiler olduğu , ikinci paragrafa göre kafasından kurmuş olduklarına inandıkları, baskıcı, saygısız tipler olduğu sonucuna varıyorum.

Yani burçlar kız ve erkeğine göre değişiyor ama benim üniversitedeki oda arkadaşımın biri de oğlak burcuydu. Kafasından kurma durumu onda da vardı. Hatta bana o kim oluyor da annemi ağzına alıyorsa annemin ölüsü üstüne yemin ettirmişti. Hadsiz ! Konu da oda temizliğiydi. Kendi de temizlemiş olduğu an benim ayağıma bir şey batmıştı. Bana annemi ağzına alan aptal şey odada olsaydın da görseydin dedi. Sen de odada olsaydın madem. Sadece o da değil. Sesi devamlı bağırarak konuşmuş olduğu için üst kata çıkıyormuş. Üst katta bizim ikinci öğretimden biri duruyordu ve ertesi sene oda arkadaşın sinirli birine benziyor. Çok bağırıp durmuş olduğu için sesi bizim odaya geliyordu dedi. Yani yurtta hırsızlık olmuştu. Benim eşyalarım çalındı. Onun eşyalarına bir şey olmadı. Sadece bilgisayarının şifresi denenmiş. Onu da benim üstüme atmıştı. Kapalı ve namaz kılan biri bir de. İnsanların günahına girmekten korkmuyor. 😅😊Resmen onun yüzünden kapalı kızlardan soğudum.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence hepsinin ortak özelliği içinde narsistik özellikleri taşıyor olmaları

• _gunes__00
      _gunes__00
      Yengeç
      1 yıl

Bunu diyen ilk sen değilsin, olabilir.

• Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok tanıdık geliyor çünkü

En İyi Cevaplar

• Duyguuu7u11
    Duyguuu7u11 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 99%
    Yengeç
    1 yıl

Aman Aman Allah korusun.

Soğuk nevale, buzdolabı, tehditkar, işine geldiği gibi konuşur, manipülatif, sadece kendi isteklerini düşünür, senin düşüncelerini önem vermez, seviyorum senin için her şeyi yaparım der ama sana zarar verir.

2
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaşadıklarımı yazıya döken tek mesaj bu olabilir

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      Yengeç
      1 yıl

Üzüldüm benimle aynı şeyleri yaşamana.😔

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      Yengeç
      1 yıl

Bir de yeni sevgilim olduğunda da benimle uğraşmaya devam etti zor kurtuldum. Bayağı uzun sürdü bu süreç o yüzden çok yoruldum o zamanlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nekadar uzun sürdü peki ilişkin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne sebeple ayrıldın?

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      Yengeç
      1 yıl

1 ay

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      Yengeç
      1 yıl

Yukarıda bahsettiğim şeyler yüzünden ayrıldım çünkü mutlu değildim.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      Yengeç
      1 yıl

Eic için teşekkür ederim.🙏☺🌸💐

Yorumla
    • Karanlığın_kölesi
      Karanlığın_kölesi
      Oğlak
      1 yıl

Ney senin burcun duygu?

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      Yengeç
      1 yıl

Yengeç

Yorumla
  • z3eaq
    z3eaq Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    Terazi
    1 yıl

hiç sevmem burunları yere düşse egilip almazlar egolarından

2
    0 Yorumla
  • Gizemmmmmli
    Gizemmmmmli Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    Oğlak
    1 yıl

Umursamazdır

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Mistik Biri
Mistik Biri Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba canım, dört yıllık bir ilişkinin ardından ayrılmış olman kolay bir durum olmadığını tahmin ediyorum. Oğlak erkekleri, genellikle ciddi, sorumluluk sahibi ve istikrarlı bir yapıya sahiptir. İlişkilerde güven ve sadakat onlar için oldukça önemli. Muhtemelen ilişki sürecinde kendisini hayata ve kariyerine adayan bir tavrı olmuştur. Ancak bazen duygusal olarak mesafeli ya da aşırı kontrollü olabilirler.

Ayrılık sonrası duyguların karmaşık olabilir ve bu normal. Kendine zaman ver ve içsel dengeni bulmaya çalış. Belki birkaç ritüel 🌿 ya da meditasyon sana iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar ve kapanışlar her zaman bir öğrenme fırsatıdır. Eğer rüyalarında ya da içsel dünyanda onunla ilgili şeyler yaşıyorsan, bunları yorumlamak da sana bir perspektif kazandırabilir. Kendine iyi bak, sevgiler 💫.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet rüyamda ve içsel dünyamda yaşıyorum. Peki nasıl perspektif kazanabilirim?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

60

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    Koç
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.

kişiliğe göre değişir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Oğlak erkeğiyim. Sadakatli bağlıyımdır ama hedeflerim en önemlisi. Hedeflerimi gerçekleştirirsem bir kadını sevebilirim. Hedeflerimi gerçekleştirmeden hayatıma birini alamıyorum. Huzursuz oluyorum. İlişki konusunda gerçekten sevdiğim kişiyle ciddi düşünürüm ve bebek gibi hanımcı olarak severim. Ayrılınca da bir ya da iki kez nabız yoklarım ve istenmiyorsam asla orada durmam bitiririm. Sonradan aramalar taciz etmeler kapıya gitmeler benlik değil

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sadık değildi maalesef nekadar öyle olduğunu iddia etsende…

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İşte bu işler kişiliğe bağlı. Burçlara göre olmuyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Oğlak erkeği zordur. Anca koç ikizler boğa ya da kendi burcu olan oğlak kadınıyla çok iyi beraberlikler kurar etrafımda en çok gözlemlediğim bu ve balık kadınıylada bir ihtimal iyi ilişki yaşama ihtimalleri var.. Başak kadınıyla ise başak kadınının çabasıyla ayakta kalan ilişkileri olur.. Ama oğlak erkeği gerçekten en iyi koç ikizler boğa veya oğlakla oluyor demedi demeyin.. Anneanemle 11 çocuk yapmazlardı yoksa oğlak boğa uyumu çok başka.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Oğlak erkeği ve boğa kadını çok duyuyorum Oğlaklar genelde boğalarla çok iyi anlaşırlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Oğlak erkeği zordur.. Onu boğmaman pozitif konuşkan olman ve birazda düşünceli bir anne psikolojisi ile yaklaşman gerekir kıvamında.. Ve üretken kadınları seviyorlar.. Çocukları sever oğlak erkeği.. Çok çalışkanda olur ve bir şekilde para kazanmanın yolunu eninde sonunda bulur.. Çok örnekleri var etrafımda.. Adam zengin ama gidip oxford üniversitesinde matematik çalışıyor sevgilisiyle hala bulmuş kendine yabancı sevgili babasının kaç tane kuyumcusu var gidip sevgilisiyle sabah akşam matematik çözüyor ciddiyim bak birde arkadaşımın küçük yeğeni var gitti okul birincisi oldu 🤣 sonra gitmiş oyundan para kazanmış kendine iphone pro almış herkes şok oldu 🤣 Birde yine arkadasımın dayısı var çok zenginde değiller ama parayı bulmanın bir yolunu yine buluyor böyle çok örnek var kendi baslarına öyle takılıyorlar bir şey yapmana gerek yok arkadasımda okul birincisi olmus odasına gitmis arkadasımın resmini koymus liseli birde bu arkadasımız gitmis soru çözerken motive olmak için o resme bakıyormuş oğlak erkekleri değişik harbi 🤣

Yorumla
  • dişilenerji21
    dişilenerji21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 97%
    Koç
    1 yıl

berbat tecrube ettigim için yorum yapacagım aileci ama kendi ailesini tutar eşini değil tam aile babası aile kölesi inatçı kibirli böbürlü herşeyi ben bilirim birde benimki narsisti ondan kaynaklı kendi üstün görme gibi gibi çok şey vardı

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benzer bir durum yaşıyorum. En çok hangi özellikleri Narsist olduğunu düşündürdü?

Yorumla
    • dişilenerji21
      dişilenerji21
      Koç
      1 yıl

çok bencildi bir kişi daha aynı yorumu yapmış bencilikl cimriliktir afedersin cimri erkek spremini bile vermez kendi isterse her şey onun istediği gibi ilerler onun istemddiği bişey oldugunda yengeçler gibi kapanır ya da aylarca tavır birde o asistan doktordu mesleğinden de ötürü egoist ve herşeyi bilmiş tavrı vardı onu övdüğüm zamanlar iyiydik ama o hep yererdi ve sürekli ezer arkadaşlarının içinde hakaretler hor görme ezik görme onun arkdaş çevresi de hep doktordu eşleri hemşire onlarda aynıydı aslında kendilerini üstün görürler. ben bıraktım hiç pişmanda değilim gitsin köy tavuğu bulsun

Yorumla
    • dişilenerji21
      dişilenerji21
      Koç
      1 yıl

narsistlik nerden anlarsın mesela bana hakaretler eder eder sonra ama bunlara rağmen seni seviyorumm derdi bende beni sevmediğine inanmak isteyince söylediği diğer herşeye de inanmış oluyordum bu onların biz özelliği ya önce iyi biley söyler mesela güzelsin ama canım gibi veya zekisin ama çirkinsin veya canım anladın mı tabi bunlar ya uzun süreli ilişkide ya da evliliklte çıkar ilk seni kazanmak için herşeyi yapar ve çok sahiplenici davranır...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yazdıklarından neler hissettiğini çıkarabiliyorum. Ama çok güçlüsün ki farkındalık kazanıp ona göre yolunu çizmişsin. En acısı zaten ilişki bittikten sonra yaşanıyor. Yaşanılan herşeyi kendi kafanda içinde tartışıp sorularına cevap bulmakla geçiriyorsun farkında olmadan. Bilmiyorum belkide ben de öyle oldu

Yorumla
    • dişilenerji21
      dişilenerji21
      Koç
      1 yıl

benim 3 yıl önceydi o dönem esra ezmeci kitaplarını okuyup kendime bir yol çizdim o kitaplar çok etkili oldu hayır demeyi öğrenmem onun narsist olduğunu kabullenmem ve sonra bağımlı hale getiriyolar seni ya onu bırakabilmem vs zordu ama yaptım en zoruda seni duygularının ve psikolojinin katilini sevmem bırakman çok zor ama yaptım sadece evet bıraktıktan sonra tahribatı anladım aslnda o ilişkide sen farkında olmadan bilinç savaşıyor mücadele ediyor aslında ama bitirkten sonra en kazdan çıkmış gibi oluyorsun hayata kalmaya çalışırken toprak altında çıktıktan sonra görebiliyorsun ne kadar zarar aldıgını ama atlattım şimdi haystmda kimse yok hala ondan önce sebdgm biri vardı ilk aşık oldugum adamla konuşuyorum ama o bile anlamasız bir erkeğe olan duygular veya belki sevme duygusunu kaybetim bilmiyorum yeniden sevicem ama öyle biri henüz yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Umarım gönlünce olur her şey

Yorumla
    • dişilenerji21
      dişilenerji21
      Koç
      1 yıl

seninde umarım ☺️🌸🌸

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Merhaba, başıma çok kötü bir olay geçti. Ayrıldığım eski narsist sevgilimle alakalı ve şu an iyi değilim. Size mesaj atamadım, yazma imkananınz varsa, tecrübelerinizi dinlemek isterim

Yorumla
    • dişilenerji21
      dişilenerji21
      Koç
      1 yıl

tamam ekleyin beni

Yorumla
    • dişilenerji21
      dişilenerji21
      Koç
      1 yıl

ben istek atamıyorum size

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Attım teşekkür ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

4 yıldır oğlak erkeği ile olan sensin, senin daha iyi bilmen gerekir 😀. Benim bildiğim kadarı ile hiç ilişki insanı değiller. Soğuk, agresif, değişikler.

2
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet doğru, öyleler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

4 yıl nasıl sürdürmüşsün tebrik ederim :) zor bir burç. Senin burcun ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok zor sürdü ama. Aslan benimde senin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Akrep.. uzun süreli olmasa da oğlak burcu tanıdıklarım oldu benim de, 1 aydan uzun konuşamadım. Şaka bile yapıp eğlenemezsin yürüyen buzdolabı resmen

Yorumla
    • tamitamina34
      tamitamina34
      Yengeç
      1 yıl

buz dolabı mı :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Soğuklar yani 😀

Yorumla
    • tamitamina34
      tamitamina34
      Yengeç
      1 yıl

hadi oradan :D sensin soğuk :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim de çok sıcak olduğum söylenemez ama oğlaklar kadar değil 😂

Yorumla
    • tamitamina34
      tamitamina34
      Yengeç
      1 yıl

hı hı tabi tabi :D benim kadar sıcağını görmemişsindir eminim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayatımda hiç sıcak oğlak görmedim sen sıcak isen burcun yanlıştır belki de 😀

Yorumla
    • tamitamina34
      tamitamina34
      Yengeç
      1 yıl

haha :D Ocak ayının başında doğdum sence ne? :D sıcaklığımı hissetsen böyle konuşmazdın :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben evlendim bir oğlak erkeğiyle cimri, ilgisiz, yemek yemeyi çok sever , yatakta çok kötü, işine düşkün , umursamaz canı isterse yaklaşan değişik bir tipe dönüştü belki bana böylesi denk gelmstr bilmiyorum tabii

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yatakta kötüden kastınız nedir? Bencil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet sadece kendini düşünen biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Senin burcun ne peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benimde oğlak ama onun gibi değilim

Yorumla
  • omer04500
    omer04500 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 73%
    Boğa
    1 yıl

burclara göre insan seçme derim yani biri sırf ocak değil de Haziran ayında doğdu diye evlenilmeyecek insan mı oluyor?

0
    0 Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    Başak
    1 yıl

Benim tecrübem,
    ilişkide çok baglılar ama bitirdikleri zaman bir daha dönmezler
    Yeni birine baglanırlar

0
    0 Yorumla
  • ayarsizayar94
    ayarsizayar94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Zor olur ya inatçı olur onlar.

Duygularını da belli etmezler pek.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet uzun süren bir ilişkim var oğlak burcu ile ve istediğinde bile zor belli eder

Yorumla
    • ayarsizayar94
      ayarsizayar94
      Aslan
      1 yıl

Aynen sevgisini göstermede de eli sıkı oluyorlar 🫤

Yorumla
  • İçiBoşDefterim
    İçiBoşDefterim Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    Kova
    1 yıl

🤣🤣🤣 ya bu kadar güzel anlatılamazdı harbi buz gibiyim ben sjsjs ondan sevgilim olmuyor demek ki 🤣🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    Oğlak
    1 yıl

Zordur.4 yıl dayandıysan tebrikler. benim ki 9 yıl oldu, ama çökertti beni :) ben de karşı koymuyom artık. (Oğlak benim)

0
    0 Yorumla
  • bilalcimbom
    bilalcimbom Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    Yay
    1 yıl

Bi oğlak erkeği olarak bence ilişki insanı değiliz ama onun dışında her şeyde mükemmeliz

0
    0 Yorumla
  • Fearless10
    Fearless10 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    Oğlak
    1 yıl

Kadınlardan bir kişide olumlu yorum yapmamış. Böyle olmadığımı bilmeme rağmen kendimden soğudum 😅

0
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    Oğlak
    1 yıl

Çok tutucuyuzdur ve değer veririz sahipleniriz diğer şeydede iddalıyız diyorum sadece saatlerce

1
    0 Yorumla
  • Footloverman
    Footloverman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 89%
    Terazi
    1 yıl

Başak erkeğini tercih edin pişman olmazsınız 😉😉😉

0
    0 Yorumla
  • Atarlikizzz00
    Atarlikizzz00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    İkizler
    1 yıl

İyi erkekler ama çok iskolikler ilgi veremeyebilirler

0
    0 Yorumla
  • BarışDeli
    BarışDeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    Balık
    1 yıl

4 yıldır oğlakla olan sensin sonra nasıllardır diye bize soruyorsun. hı hııı olmadı:)

0
    0 Yorumla
  • noperva1975
    noperva1975 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    Oğlak
    1 yıl

ayrıldıysan neden soruyorsun... yehi birini bul onu sor bence :)

0
    0 Yorumla
  • ladycurio
    ladycurio Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 96%
    Boğa
    1 yıl

Bi deyime göre cimri ve inatçı olduklari söylenir 😅

0
    0 Yorumla
  • cyllell26
    cyllell26 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    Balık
    1 yıl

Bunu 4 yıl sonra ayrıldıktan sonra mı soruyorsun:)) çok ilginç 4 yıldır aklın neredeydi

0
    0 Yorumla
  • EemreE34
    EemreE34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl

İyiymiş demekki şu an evlilikler bile Dört yil sürmüyor mk

0
    0 Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    Yay
    1 yıl

4 yıldır taniyamadiysan şimdi söylesekte anlamazsın boş ver 😂

0
    0 Yorumla
  • Meloss0
    Meloss0 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    Boğa
    1 yıl

Çok egolu insanlar arkadaşımın erkek arkadaşından biliyorum dünyaları kendi etraflarında döner hep bencilerdir ayrıldıysan bi süre sonra yoklar seni cepte olduğunu bilmek görmek istemek onların egolarını tatmin ediyor

0
    0 Yorumla
  • lilsisse
    lilsisse Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    Akrep
    1 yıl

İleri derecede narsist, manipülatif, her şeyi ben bilirimci, karşısındaki kişinin fikrine asla saygı duymayan, nankör ve yaşı geçmiş bunaklar gibi evde pinekleyen eğlenceyi sevmeyen tipler!!

0
    3 Yorumla
    • nröykü
      nröykü
      Terazi
      1 yıl

Kesinlikle eşimi tarif etmişsiniz. Oğlak ve bencil manipülatif birisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynı şeyi şu an yaşıyorum çok zor manüple mi ediyor etmiyor mu artık anlayamıyorum

Yorumla
    • lilsisse
      lilsisse
      Akrep
      1 yıl

@nröykü çok üzgünüm sizin adınıza umarım hayatınızı heba etmezsiniz güzel günlerinize❤️🫂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Burçlara pek aldırıs etmem ama Oğlak iki insan tanıdım ilişkilerde çok sinirler. Veren ederler insanı uzak durmak en iyisi

0
    0 Yorumla
  • hihazal
    hihazal Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    Akrep
    1 yıl

Kötü. Egoist, patavatsız ben bilirim doğrusunu havaları. Fazla zor iyisine gidersen iyi zıttına gidersen can sıkan bir tip. Tavsiye edilmez. Oğlak burcu erkeği kendinden bile uzak dursun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Israrcı oluyorlar ama bi yerden sonra vazgeçiyorlar

benim de 4 tane oğlak sevgilim oldu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

İnsanları burçlarına göre sınıflandıramazsınız. Bu akıl dışı, bir inanış olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bu soruya senin cevap vermen lazımmış 😂 4 senede anlayamadıysan sıkıntı büyük

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Genelde ilgilenirler ilişkileriyle diye biliyorum

0
    0 Yorumla
  • şirinesiiiyimbe
    şirinesiiiyimbe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    Koç
    1 yıl

soğuk görünür kolay kolay asık olmaz oldumuda
    bırakmaz hicbirseyi kolay kabul ettiremezsin sevdimi
    sonuna kadar sever sadıktır ve inatcı)

1
    1 Yorumla
    • setanalsever
      setanalsever
      Oğlak
      1 yıl

ne kadar iyi tanimissin valla tebrikler

Yorumla
  • ayseekc
    ayseekc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    Yengeç
    1 yıl

Ya o kadar kötü ki özellikle yengeç kadınıyla çok şeyler ya aşko bebişim ya da bana denk gelenler öyle

0
    1 Yorumla
    • Karanlığın_kölesi
      Karanlığın_kölesi
      Oğlak
      1 yıl

Ne diyon aw ne alaka

Yorumla
  • Canveren14
    Canveren14 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    Terazi
    1 yıl

Sen bu burc olayını bırak insana bakmaya çalış burc la murcla olacak işler değil bu işler yanlış yerlerde yanlış şeylerle uğraşıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Emrew_1
    Emrew_1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    Aslan
    1 yıl

Burçlarla ne alakası var ya saçma bence burç olayi insanın kişiliği falan doğduğu aya göre yargilaniyo. d

0
    0 Yorumla
  • selnzth1
    selnzth1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    Terazi
    1 yıl

oğlak erkeğiyle ciddi ilişki olur ama dayanabilene ödül veririm

1
    0 Yorumla
  • aydanızxxx
    aydanızxxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    Yengeç
    1 yıl

Oğlak insanları gayet sakin ve rahat oluyor o yüzden bir şey olacağını sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • elifff27n
    elifff27n Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    Başak
    1 yıl

4 yıldir berabersen bu soruyu senin cevaplaman lazim😀

0
    0 Yorumla
  • nurdiyelimgeçelim
    nurdiyelimgeçelim Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    Aslan
    1 yıl

Oğlak erkeğinden olmaz ilişkiyi sever atar diyelim direkt olarak

0
    3 Yorumla
    • Mücahityanılmaz18
      Mücahityanılmaz18
      Başak
      1 yıl

@nurdiyelimgeçelim genelleme yapma

Yorumla
    • nurdiyelimgeçelim
      nurdiyelimgeçelim
      Aslan
      1 yıl

Babamdan biliyorum ne anlatıon alla alla

Yorumla
    • Mücahityanılmaz18
      Mücahityanılmaz18
      Başak
      1 yıl

Anladım kusura bakma

Yorumla
  • Gamzee__00
    Gamzee__00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    Yengeç
    1 yıl

Aşırı güven problemleri oluyor. İlişki başlamadan bile her şeyi sorguluyorlar.

0
    0 Yorumla
  • saare_07
    saare_07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    Başak
    1 yıl

Bunu en iyi sen bilirsin dört yıldır yanyana olduğuna göre

0
    0 Yorumla
  • ademx34
    ademx34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    Yay
    1 yıl

Oglak candır, iliski bittiyse oglağın karşısındaki kadında sıkıntı vardır.

0
    0 Yorumla
  • Seroooo06
    Seroooo06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    Yay
    1 yıl

1 oglak olarak cok sevrrrr cok saftir ve sevdigini mutlu etmek icin her fedakarligi yapar

0
    1 Yorumla
    • Geiltoy
      Geiltoy
      Başak
      1 yıl

Saf degiller içten planlılar

Yorumla
  • Huzunlupincik
    Huzunlupincik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    Terazi
    1 yıl

Sogukturlar hep işi önceliktir seni 2.. Plana koyar

0
    0 Yorumla
  • Meteivednc
    Meteivednc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    Yengeç
    1 yıl

Siz bir bayansınız ve konu dışında bir sorum var kızlar neden pas vermiyo?,

0
    0 Yorumla
  • PrensVahşiKelebek
    PrensVahşiKelebek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    Koç
    1 yıl

4 yıldır tanıyamadın mı oğlak erkeğini bize soruyosun yav bütün aveller buraua toplanıyor bazen

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

tanidigim tum oglaklar birbirinden farkliydi ama bir sogukluk var ilgili de degiller ki ben ilgisiz yapamam pek isinamiyorum o yuzden

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlgisizler evet

Yorumla
    • Kadir578
      Kadir578
      Kova
      1 yıl

Ben ilgiliyim gel senlede ilgilenim

Yorumla
  • kubraaaaao
    kubraaaaao Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    Aslan
    1 yıl

Severek ayrildiysa cok aglar ama sevmiyorsa kılı kipirdamaz

0
    0 Yorumla
  • benncakırr22
    benncakırr22 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    Aslan
    1 yıl

Erkeğini bilmem kadını narsist Piskopat biridir ama aldatmazlar

0
    0 Yorumla
  • icedearth45
    icedearth45 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48
    Oğlak
    1 yıl

yorumlara baktım da hiç alakası yok benimle :)

0
    0 Yorumla
  • Ant07b
    Ant07b Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    Başak
    1 yıl

Oğlak burcu erkeği olarak cevapliyorum, gayet iyiyim.

0
    0 Yorumla
  • akrebimsii
    akrebimsii Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    Terazi
    1 yıl

Hiç oğlaklarla anlaşamam

2
    0 Yorumla
  • Aristokratımsı
    Aristokratımsı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    Koç
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Oğlak erkekleri kapatılsın, koçlar geliyor.

1
    1 Yorumla
    • AsyaSedaaa
      AsyaSedaaa
      Boğa
      1 yıl

Koçlar daha fena

Yorumla
  • Gizemnurr9
    Gizemnurr9 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 96%
    Terazi
    1 yıl

Dominanttır hassas isen uzak dur

0
    0 Yorumla
  • GiardanoBruno
    GiardanoBruno Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    Kova
    1 yıl

Depoda oğlak kadını var mı?

0
    2 Yorumla
    • yeliz68742
      yeliz68742
      Yay
      1 yıl

Variety

Yorumla
    • yeliz68742
      yeliz68742
      Yay
      1 yıl

Var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Valla oğlak erkeğiyimim bilmiyorum hiç sevgilim olmadı

0
    0 Yorumla
  • GirişimBilişim
    GirişimBilişim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Erkek aşık olsun çok önemi yok çek ipini dolaştır

0
    0 Yorumla
  • LeylaÖzsoy
    LeylaÖzsoy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 98%
    Oğlak
    1 yıl

Ben balıklar burcundan çok çektim

0
    0 Yorumla
  • lalapanda
    lalapanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    Terazi
    1 yıl

Biraz toxic dediğim dedik

0
    0 Yorumla
  • Hullanza
    Hullanza Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Ben oğlağım , gel

0
    0 Yorumla
  • Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    Aslan
    1 yıl

Aslana aslan gerek bende aslanım.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Oğlak erkekleri ilişkide nasıldır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Oğlak erkeği ilişkilerde nasıldır? 3 cevap verildi
Oğlak erkeği ilişkide nasıl? 9 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği ilişkide nasıl? 11 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği ve ilişkisi nasıl olur? 16 cevap verildi
Oğlak burcu olan erkekler özel hayatlarında nasildirlar? 7 cevap verildi
Oğlak erkekleri nasıldır? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨