1 yılEn son görüştüğüm kişi oğlak burcuydu. Daha ilk görüşmeden sanki ben sormuşum gibi çalışmış olduğu yerden bir kadını eleştirip durdu. Kadını tanısam yorum yaparım da tanımamış olduğum biri hakkında nasıl görüş bildireyim? Ben de bir şeyleri eleştirdim sonradan. Ne kadar eleştiriyorsun oldu. E sen eleştirince oluyor da ben yanında başkasını eleştirince mi olmadı? Sen, önce kendine baksana.
Başka bir zaman alkollü kafayla eski sevgilerini arayan insanların konusu oldu. Bu durum bana birini hatırlatıyor dedim. O kişi sen misin dedi. Değilim diyorum. İnanmadı. Ben de madem inanmıyorsun bu son görüşmemiz olsun. Bana güvenmeyen biriyle görüşmeye gerek de yok dedim. O zaman tamam tamam oldu.
Ben geçen yıla kadar azimli ve kararlı bir şekilde KPSS çalıştım ama geçen yıl moralimi bozan bir şeyler oldu ve o durumdan etkilenip bir kafamı toparlama ihtiyacı duydum. Kafamı verip odaklanamadım. O da ben Ales’te matematiği full yaptım , istersen yardım ederim dedi ama etmedi. Bir de üstüme ders çalışma konusunda çok geldi ve ben de en son sana ne benim çalışmamdan veya çalışmamamdan. Ben, bilmiyor muyum sanki çalışıp çalışmamam gerekmiş olduğunu dedim. Senin psikolojin bozuk oldu. Ben de daha görüşmedim. Sen git de madem kendine psikolojisi normal birini bul yazdım ve engelledim. Ben , bununla sosyal medyadan tanıştım. O ilçedendi. Matematik konusunda yardım ederim demese ve ben sevgili istemiyorum dediğimde zamana bırakalım demese görüşmezdim. Hatta ilk seferde görüşmedim de yani.
Buradan yola çıkarsam ilk paragrafa göre kendine bakmayı bilmeyen kişiler olduğu , ikinci paragrafa göre kafasından kurmuş olduklarına inandıkları, baskıcı, saygısız tipler olduğu sonucuna varıyorum.Yani burçlar kız ve erkeğine göre değişiyor ama benim üniversitedeki oda arkadaşımın biri de oğlak burcuydu. Kafasından kurma durumu onda da vardı. Hatta bana o kim oluyor da annemi ağzına alıyorsa annemin ölüsü üstüne yemin ettirmişti. Hadsiz ! Konu da oda temizliğiydi. Kendi de temizlemiş olduğu an benim ayağıma bir şey batmıştı. Bana annemi ağzına alan aptal şey odada olsaydın da görseydin dedi. Sen de odada olsaydın madem. Sadece o da değil. Sesi devamlı bağırarak konuşmuş olduğu için üst kata çıkıyormuş. Üst katta bizim ikinci öğretimden biri duruyordu ve ertesi sene oda arkadaşın sinirli birine benziyor. Çok bağırıp durmuş olduğu için sesi bizim odaya geliyordu dedi. Yani yurtta hırsızlık olmuştu. Benim eşyalarım çalındı. Onun eşyalarına bir şey olmadı. Sadece bilgisayarının şifresi denenmiş. Onu da benim üstüme atmıştı. Kapalı ve namaz kılan biri bir de. İnsanların günahına girmekten korkmuyor. 😅😊Resmen onun yüzünden kapalı kızlardan soğudum.
13 Yorumla
Soran1 yılBence hepsinin ortak özelliği içinde narsistik özellikleri taşıyor olmaları
Yengeç1 yılBunu diyen ilk sen değilsin, olabilir.
Soran1 yılÇok tanıdık geliyor çünkü
En İyi Cevaplar
1 yılAman Aman Allah korusun.
Soğuk nevale, buzdolabı, tehditkar, işine geldiği gibi konuşur, manipülatif, sadece kendi isteklerini düşünür, senin düşüncelerini önem vermez, seviyorum senin için her şeyi yaparım der ama sana zarar verir.210 Yorumla
Soran1 yılYaşadıklarımı yazıya döken tek mesaj bu olabilir
Yengeç1 yılÜzüldüm benimle aynı şeyleri yaşamana.😔
Yengeç1 yılBir de yeni sevgilim olduğunda da benimle uğraşmaya devam etti zor kurtuldum. Bayağı uzun sürdü bu süreç o yüzden çok yoruldum o zamanlar.
Soran1 yılNekadar uzun sürdü peki ilişkin?
Soran1 yılNe sebeple ayrıldın?
Yengeç1 yıl1 ay
Yengeç1 yılYukarıda bahsettiğim şeyler yüzünden ayrıldım çünkü mutlu değildim.
Yengeç1 yılEic için teşekkür ederim.🙏☺🌸💐
Oğlak1 yılNey senin burcun duygu?
Yengeç1 yılYengeç
hiç sevmem burunları yere düşse egilip almazlar egolarından
20 Yorumla
1 yılUmursamazdır
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, dört yıllık bir ilişkinin ardından ayrılmış olman kolay bir durum olmadığını tahmin ediyorum. Oğlak erkekleri, genellikle ciddi, sorumluluk sahibi ve istikrarlı bir yapıya sahiptir. İlişkilerde güven ve sadakat onlar için oldukça önemli. Muhtemelen ilişki sürecinde kendisini hayata ve kariyerine adayan bir tavrı olmuştur. Ancak bazen duygusal olarak mesafeli ya da aşırı kontrollü olabilirler.
Ayrılık sonrası duyguların karmaşık olabilir ve bu normal. Kendine zaman ver ve içsel dengeni bulmaya çalış. Belki birkaç ritüel 🌿 ya da meditasyon sana iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar ve kapanışlar her zaman bir öğrenme fırsatıdır. Eğer rüyalarında ya da içsel dünyanda onunla ilgili şeyler yaşıyorsan, bunları yorumlamak da sana bir perspektif kazandırabilir. Kendine iyi bak, sevgiler 💫.01 Yorumla
Soran1 yılEvet rüyamda ve içsel dünyamda yaşıyorum. Peki nasıl perspektif kazanabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılkişiliğe göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOğlak erkeğiyim. Sadakatli bağlıyımdır ama hedeflerim en önemlisi. Hedeflerimi gerçekleştirirsem bir kadını sevebilirim. Hedeflerimi gerçekleştirmeden hayatıma birini alamıyorum. Huzursuz oluyorum. İlişki konusunda gerçekten sevdiğim kişiyle ciddi düşünürüm ve bebek gibi hanımcı olarak severim. Ayrılınca da bir ya da iki kez nabız yoklarım ve istenmiyorsam asla orada durmam bitiririm. Sonradan aramalar taciz etmeler kapıya gitmeler benlik değil
22 Yorumla
Soran1 yılSadık değildi maalesef nekadar öyle olduğunu iddia etsende…
Cevap sahibi1 yılİşte bu işler kişiliğe bağlı. Burçlara göre olmuyor
Gizli Üye(18-24)1 yılOğlak erkeği zordur. Anca koç ikizler boğa ya da kendi burcu olan oğlak kadınıyla çok iyi beraberlikler kurar etrafımda en çok gözlemlediğim bu ve balık kadınıylada bir ihtimal iyi ilişki yaşama ihtimalleri var.. Başak kadınıyla ise başak kadınının çabasıyla ayakta kalan ilişkileri olur.. Ama oğlak erkeği gerçekten en iyi koç ikizler boğa veya oğlakla oluyor demedi demeyin.. Anneanemle 11 çocuk yapmazlardı yoksa oğlak boğa uyumu çok başka.
02 Yorumla
Soran1 yılOğlak erkeği ve boğa kadını çok duyuyorum Oğlaklar genelde boğalarla çok iyi anlaşırlar
Cevap sahibi1 yılOğlak erkeği zordur.. Onu boğmaman pozitif konuşkan olman ve birazda düşünceli bir anne psikolojisi ile yaklaşman gerekir kıvamında.. Ve üretken kadınları seviyorlar.. Çocukları sever oğlak erkeği.. Çok çalışkanda olur ve bir şekilde para kazanmanın yolunu eninde sonunda bulur.. Çok örnekleri var etrafımda.. Adam zengin ama gidip oxford üniversitesinde matematik çalışıyor sevgilisiyle hala bulmuş kendine yabancı sevgili babasının kaç tane kuyumcusu var gidip sevgilisiyle sabah akşam matematik çözüyor ciddiyim bak birde arkadaşımın küçük yeğeni var gitti okul birincisi oldu 🤣 sonra gitmiş oyundan para kazanmış kendine iphone pro almış herkes şok oldu 🤣 Birde yine arkadasımın dayısı var çok zenginde değiller ama parayı bulmanın bir yolunu yine buluyor böyle çok örnek var kendi baslarına öyle takılıyorlar bir şey yapmana gerek yok arkadasımda okul birincisi olmus odasına gitmis arkadasımın resmini koymus liseli birde bu arkadasımız gitmis soru çözerken motive olmak için o resme bakıyormuş oğlak erkekleri değişik harbi 🤣
1 yılberbat tecrube ettigim için yorum yapacagım aileci ama kendi ailesini tutar eşini değil tam aile babası aile kölesi inatçı kibirli böbürlü herşeyi ben bilirim birde benimki narsisti ondan kaynaklı kendi üstün görme gibi gibi çok şey vardı
011 Yorumla
Soran1 yılBenzer bir durum yaşıyorum. En çok hangi özellikleri Narsist olduğunu düşündürdü?
Koç1 yılçok bencildi bir kişi daha aynı yorumu yapmış bencilikl cimriliktir afedersin cimri erkek spremini bile vermez kendi isterse her şey onun istediği gibi ilerler onun istemddiği bişey oldugunda yengeçler gibi kapanır ya da aylarca tavır birde o asistan doktordu mesleğinden de ötürü egoist ve herşeyi bilmiş tavrı vardı onu övdüğüm zamanlar iyiydik ama o hep yererdi ve sürekli ezer arkadaşlarının içinde hakaretler hor görme ezik görme onun arkdaş çevresi de hep doktordu eşleri hemşire onlarda aynıydı aslında kendilerini üstün görürler. ben bıraktım hiç pişmanda değilim gitsin köy tavuğu bulsun
Koç1 yılnarsistlik nerden anlarsın mesela bana hakaretler eder eder sonra ama bunlara rağmen seni seviyorumm derdi bende beni sevmediğine inanmak isteyince söylediği diğer herşeye de inanmış oluyordum bu onların biz özelliği ya önce iyi biley söyler mesela güzelsin ama canım gibi veya zekisin ama çirkinsin veya canım anladın mı tabi bunlar ya uzun süreli ilişkide ya da evliliklte çıkar ilk seni kazanmak için herşeyi yapar ve çok sahiplenici davranır...
Soran1 yılYazdıklarından neler hissettiğini çıkarabiliyorum. Ama çok güçlüsün ki farkındalık kazanıp ona göre yolunu çizmişsin. En acısı zaten ilişki bittikten sonra yaşanıyor. Yaşanılan herşeyi kendi kafanda içinde tartışıp sorularına cevap bulmakla geçiriyorsun farkında olmadan. Bilmiyorum belkide ben de öyle oldu
Koç1 yılbenim 3 yıl önceydi o dönem esra ezmeci kitaplarını okuyup kendime bir yol çizdim o kitaplar çok etkili oldu hayır demeyi öğrenmem onun narsist olduğunu kabullenmem ve sonra bağımlı hale getiriyolar seni ya onu bırakabilmem vs zordu ama yaptım en zoruda seni duygularının ve psikolojinin katilini sevmem bırakman çok zor ama yaptım sadece evet bıraktıktan sonra tahribatı anladım aslnda o ilişkide sen farkında olmadan bilinç savaşıyor mücadele ediyor aslında ama bitirkten sonra en kazdan çıkmış gibi oluyorsun hayata kalmaya çalışırken toprak altında çıktıktan sonra görebiliyorsun ne kadar zarar aldıgını ama atlattım şimdi haystmda kimse yok hala ondan önce sebdgm biri vardı ilk aşık oldugum adamla konuşuyorum ama o bile anlamasız bir erkeğe olan duygular veya belki sevme duygusunu kaybetim bilmiyorum yeniden sevicem ama öyle biri henüz yok
Soran1 yılUmarım gönlünce olur her şey
Koç1 yılseninde umarım ☺️🌸🌸
Soran1 yılMerhaba, başıma çok kötü bir olay geçti. Ayrıldığım eski narsist sevgilimle alakalı ve şu an iyi değilim. Size mesaj atamadım, yazma imkananınz varsa, tecrübelerinizi dinlemek isterim
Koç1 yıltamam ekleyin beni
Koç1 yılben istek atamıyorum size
Soran1 yılAttım teşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl4 yıldır oğlak erkeği ile olan sensin, senin daha iyi bilmen gerekir 😀. Benim bildiğim kadarı ile hiç ilişki insanı değiller. Soğuk, agresif, değişikler.
211 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru, öyleler
Cevap sahibi1 yıl4 yıl nasıl sürdürmüşsün tebrik ederim :) zor bir burç. Senin burcun ne?
Soran1 yılÇok zor sürdü ama. Aslan benimde senin?
Cevap sahibi1 yılAkrep.. uzun süreli olmasa da oğlak burcu tanıdıklarım oldu benim de, 1 aydan uzun konuşamadım. Şaka bile yapıp eğlenemezsin yürüyen buzdolabı resmen
Yengeç1 yılbuz dolabı mı :D
Cevap sahibi1 yılSoğuklar yani 😀
Yengeç1 yılhadi oradan :D sensin soğuk :D
Cevap sahibi1 yılBenim de çok sıcak olduğum söylenemez ama oğlaklar kadar değil 😂
Yengeç1 yılhı hı tabi tabi :D benim kadar sıcağını görmemişsindir eminim :D
Cevap sahibi1 yılHayatımda hiç sıcak oğlak görmedim sen sıcak isen burcun yanlıştır belki de 😀
Yengeç1 yılhaha :D Ocak ayının başında doğdum sence ne? :D sıcaklığımı hissetsen böyle konuşmazdın :D
Gizli Üye(25-29)1 yılBen evlendim bir oğlak erkeğiyle cimri, ilgisiz, yemek yemeyi çok sever , yatakta çok kötü, işine düşkün , umursamaz canı isterse yaklaşan değişik bir tipe dönüştü belki bana böylesi denk gelmstr bilmiyorum tabii
04 Yorumla
Soran1 yılYatakta kötüden kastınız nedir? Bencil mi?
Cevap sahibi1 yılEvet sadece kendini düşünen biri
Soran1 yılSenin burcun ne peki?
Cevap sahibi1 yılBenimde oğlak ama onun gibi değilim
burclara göre insan seçme derim yani biri sırf ocak değil de Haziran ayında doğdu diye evlenilmeyecek insan mı oluyor?
00 YorumlaBenim tecrübem,
ilişkide çok baglılar ama bitirdikleri zaman bir daha dönmezler
Yeni birine baglanırlar00 Yorumla
1 yılZor olur ya inatçı olur onlar.
Duygularını da belli etmezler pek.02 Yorumla
Soran1 yılEvet uzun süren bir ilişkim var oğlak burcu ile ve istediğinde bile zor belli eder
Aslan1 yılAynen sevgisini göstermede de eli sıkı oluyorlar 🫤
1 yıl🤣🤣🤣 ya bu kadar güzel anlatılamazdı harbi buz gibiyim ben sjsjs ondan sevgilim olmuyor demek ki 🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılZordur.4 yıl dayandıysan tebrikler. benim ki 9 yıl oldu, ama çökertti beni :) ben de karşı koymuyom artık. (Oğlak benim)
00 Yorumla
1 yılBi oğlak erkeği olarak bence ilişki insanı değiliz ama onun dışında her şeyde mükemmeliz
00 Yorumla
1 yılKadınlardan bir kişide olumlu yorum yapmamış. Böyle olmadığımı bilmeme rağmen kendimden soğudum 😅
00 YorumlaÇok tutucuyuzdur ve değer veririz sahipleniriz diğer şeydede iddalıyız diyorum sadece saatlerce
10 Yorumla
1 yılBaşak erkeğini tercih edin pişman olmazsınız 😉😉😉
00 Yorumla
1 yılİyi erkekler ama çok iskolikler ilgi veremeyebilirler
00 Yorumla4 yıldır oğlakla olan sensin sonra nasıllardır diye bize soruyorsun. hı hııı olmadı:)
00 Yorumla
1 yılayrıldıysan neden soruyorsun... yehi birini bul onu sor bence :)
00 YorumlaBi deyime göre cimri ve inatçı olduklari söylenir 😅
00 YorumlaBunu 4 yıl sonra ayrıldıktan sonra mı soruyorsun:)) çok ilginç 4 yıldır aklın neredeydi
00 Yorumlaİyiymiş demekki şu an evlilikler bile Dört yil sürmüyor mk
00 Yorumla
1 yıl4 yıldır taniyamadiysan şimdi söylesekte anlamazsın boş ver 😂
00 YorumlaÇok egolu insanlar arkadaşımın erkek arkadaşından biliyorum dünyaları kendi etraflarında döner hep bencilerdir ayrıldıysan bi süre sonra yoklar seni cepte olduğunu bilmek görmek istemek onların egolarını tatmin ediyor
00 Yorumlaİleri derecede narsist, manipülatif, her şeyi ben bilirimci, karşısındaki kişinin fikrine asla saygı duymayan, nankör ve yaşı geçmiş bunaklar gibi evde pinekleyen eğlenceyi sevmeyen tipler!!
03 Yorumla
Soran1 yılAynı şeyi şu an yaşıyorum çok zor manüple mi ediyor etmiyor mu artık anlayamıyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılBurçlara pek aldırıs etmem ama Oğlak iki insan tanıdım ilişkilerde çok sinirler. Veren ederler insanı uzak durmak en iyisi
00 YorumlaKötü. Egoist, patavatsız ben bilirim doğrusunu havaları. Fazla zor iyisine gidersen iyi zıttına gidersen can sıkan bir tip. Tavsiye edilmez. Oğlak burcu erkeği kendinden bile uzak dursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılIsrarcı oluyorlar ama bi yerden sonra vazgeçiyorlar
benim de 4 tane oğlak sevgilim oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİnsanları burçlarına göre sınıflandıramazsınız. Bu akıl dışı, bir inanış olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu soruya senin cevap vermen lazımmış 😂 4 senede anlayamadıysan sıkıntı büyük
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGenelde ilgilenirler ilişkileriyle diye biliyorum
00 Yorumla
1 yılsoğuk görünür kolay kolay asık olmaz oldumuda
bırakmaz hicbirseyi kolay kabul ettiremezsin sevdimi
sonuna kadar sever sadıktır ve inatcı)11 Yorumla
Oğlak1 yılne kadar iyi tanimissin valla tebrikler
Ya o kadar kötü ki özellikle yengeç kadınıyla çok şeyler ya aşko bebişim ya da bana denk gelenler öyle
01 Yorumla
Oğlak1 yılNe diyon aw ne alaka
1 yılSen bu burc olayını bırak insana bakmaya çalış burc la murcla olacak işler değil bu işler yanlış yerlerde yanlış şeylerle uğraşıyorsun
00 YorumlaBurçlarla ne alakası var ya saçma bence burç olayi insanın kişiliği falan doğduğu aya göre yargilaniyo. d
00 Yorumlaoğlak erkeğiyle ciddi ilişki olur ama dayanabilene ödül veririm
10 Yorumla
1 yılOğlak insanları gayet sakin ve rahat oluyor o yüzden bir şey olacağını sanmıyorum
00 Yorumla4 yıldir berabersen bu soruyu senin cevaplaman lazim😀
00 Yorumla
1 yılOğlak erkeğinden olmaz ilişkiyi sever atar diyelim direkt olarak
03 Yorumla
Başak1 yıl@nurdiyelimgeçelim genelleme yapma
Aslan1 yılBabamdan biliyorum ne anlatıon alla alla
Başak1 yılAnladım kusura bakma
1 yılAşırı güven problemleri oluyor. İlişki başlamadan bile her şeyi sorguluyorlar.
00 YorumlaBunu en iyi sen bilirsin dört yıldır yanyana olduğuna göre
00 YorumlaOglak candır, iliski bittiyse oglağın karşısındaki kadında sıkıntı vardır.
00 Yorumla1 oglak olarak cok sevrrrr cok saftir ve sevdigini mutlu etmek icin her fedakarligi yapar
01 Yorumla
1 yılSogukturlar hep işi önceliktir seni 2.. Plana koyar
00 Yorumla
1 yılSiz bir bayansınız ve konu dışında bir sorum var kızlar neden pas vermiyo?,
00 Yorumla
1 yıl4 yıldır tanıyamadın mı oğlak erkeğini bize soruyosun yav bütün aveller buraua toplanıyor bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltanidigim tum oglaklar birbirinden farkliydi ama bir sogukluk var ilgili de degiller ki ben ilgisiz yapamam pek isinamiyorum o yuzden
02 Yorumla
Soran1 yılİlgisizler evet
1 yılSeverek ayrildiysa cok aglar ama sevmiyorsa kılı kipirdamaz
00 Yorumla
1 yılErkeğini bilmem kadını narsist Piskopat biridir ama aldatmazlar
00 Yorumla
1 yılyorumlara baktım da hiç alakası yok benimle :)
00 YorumlaOğlak burcu erkeği olarak cevapliyorum, gayet iyiyim.
00 Yorumla
1 yılHiç oğlaklarla anlaşamam
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOğlak erkekleri kapatılsın, koçlar geliyor.
11 Yorumla
Boğa1 yılKoçlar daha fena
1 yılDominanttır hassas isen uzak dur
00 Yorumla
1 yılDepoda oğlak kadını var mı?
02 Yorumla
Yay1 yılVariety
Yay1 yılVar
Gizli Üye(18-24)1 yılValla oğlak erkeğiyimim bilmiyorum hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla
1 yılErkek aşık olsun çok önemi yok çek ipini dolaştır
00 Yorumla
1 yılBen balıklar burcundan çok çektim
00 YorumlaBiraz toxic dediğim dedik
00 YorumlaBen oğlağım , gel
00 Yorumla
1 yılAslana aslan gerek bende aslanım.
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli KızlarSoruyor takipçileri, bu soruyu yorumcumuz Akın Kurt sizler için yanıtladı 🤗
https://www.dailymotion.com/video/x97y6vaAynı beni anlatmışsınız hocam 😂 Teşekkür ederim 😂