Arkadaşım kuma gitmek istiyor, evli bir adamla evlenmek istiyor
3 gü
Cevap
28Cevap
Troll soru demek isterdim ama Müge Anlıdaki Ceyda denen kızı görünce artık diyemiyorum. Kız bir hafta programda aşık olduğu evli ve çocuklu adama kuma gidecem diye ağladı yerlere yattı zırladı.
Bir gün odunluk da yapmış bunlar ondan sonra gecenin üçünde asansörde yakalanmış apartmanın sahibi yakalamış bunları çırılçıplak asansörde kelepçe ile birlikte çırılçıplak apartmanın içinde koşturuyorlarmış
Doğrudur zaten sevgili bulmak için evlenmem lazım
İki gün sever hevesi gidince gene birini aramaya çıkar adam ve buna o yüzü veren de şu an karısının üstüne giden arkadaşın verir bu kadar kendini değersiz mı görüyor birnin hiç bı zaman ilkki değil yedekgi olucak bunu mu layık görüyor kendine ayrıca resmi bı nikahı olmiycak yaparım der yapmaz hakkı olmiycak hiç bı zaman biseye hayatını biri için bu kadar yıkmaya değerimi
Bir gün odunluk da yapmış bunlar ondan sonra gecenin üçünde asansörde yakalanmış apartmanın sahibi yakalamış bunları çırılçıplak asansörde kelepçe ile birlikte çırılçıplak apartmanın içinde koşturuyorlarmış
Şakamı bu
Kuma bağlı
Mesea sarı plaj kumu güzeldir. Ayağı gıdıklar.
Taşlı plaj kumu yürümez çok yorucudur.
İnşaat kumu ile anca inşaat yaparsın. Çeşitleir vardır; ince, kalın, orta diye gider.
Kesinlikle engel ol kafayimi yedi bu zamanda ne kumasi
Neden engel olmak istiyorsun ki
Veren mutlu ise
Adam zengin biridir. Bende evliyim iki hanımım var zaman zaman sanaldan dahi görüştüğüm oluyor. Yüksek biriyim.
Hayır adam zengin değil buna söz vermiş ev alacağım diye almamış altın bile almamış bir şey almamış durumu iyi değilmiş ondan sonra bu da kabul etmiş ne olursa olsun ben onu seviyorum yine de kuma gideceğim diyor yani adam buna bir şey almamış adam demiş ki ben sana kendimi veriyorum yetmez mi bu kadınla mutfakta kendini ona açıyor deliğini gösteriyor
bu kadını nerden bulabiliriz😅
Benim arkadaşım işte mutfakta her gün fantezi yapıyormuş adama memelerini bile bıçakla sivriletmiş
ben olurdum ama beni dinlemezse de ne halin varsa gör derdim
Nisa3. ayete iman etmiş saliha kadın maşallah 🕋
ne elde etcekmiş kumalıktan hayat pembe dizi ona galiba
Her gün mutfakta fantezi yapıyormuş deliğini açıyormuş adama çıplak dolaşıyorlarmış asansörde
varya denk gelir millete delisi 5-10 yıl önce böyle canım yoktu ülkede.. arkadaşın kuma değil cinsel olarak kullanılmak isteyen biri olmak isriyor belli ki yasaklar tahrik ediyor belli ki
Salla anlatamazsin gitsin gorsun
E ne güzel esas kadin kuma esas erkek birbirlerini kelepceler sokaklarda kosarlar
Yakalayıp dövün bence.
Arkadaşım onunla ilişkiye girmek istiyor sevdiği adamın karısını bile düşünmüyor arkadaşım sürekli görüntülü arıyor onu çırılçıplak deliğini açıyor bir şeyler saplıyor mutfakta kendini
Yazık.
Seviyorsa ne yapacaksın
Olabiliyorsan ol tabi
O istiyorsa senin yapacağın bir şey yok.
Kumanın erkek olanı var mı 😂😂
Bence o arkadaşından uzak dur
Bırak ne hali varsa görsün
Bu devirde kumalık mı kaldı
Bütün denizyıldızlarını kurtaramazsın
Fantezi seviyordur şey olmak istiyordur
Arkadaşın ya kafadan sıkıntılı ya da bisex
Sıkıntı yaşar
Eminim öyledir
Müge anlıya çıkartın
Mutfakta değişik fanteziler yapıyormuş meme ucunu falan bıçaklıyormuş adama görüntülü arayıp deliyle gösteriyormuş mutfakta her gün bir her gece bir fantezi yapıyormuş
Ohaaa yuh
Yok artık!
Grup mu seviyormuş arkadasin
Ya mutfakta her gece görüntü açıyormuş mutfakta mutfak aletleri var ya her gün bir fantezi yapıyormuş örnek veriyorum bir gün kepçe sokuyor muş bir gün çatal sokuyor muş bir gün bıçak sokuyor muş
Bıçağı düz soksun keskin yerini daha iyi verim alir
Yok deve
Kaç yaşında ki
Arkadaşım kuma gitmek istiyor 40 yaşında her gece gece görüntülü konuşup deliğini açıyor adama bir şeyler saplıyor ev aletleridir
Azmış sanki
Ohhh ohh sıkıntı başka bir yer mi yokmuş. Nasıl bir yoklukta bu arkadaşın
Daha çok sen gitmek istiyon gibi geldi bana
Karışma hallediyor demek ki o muameleyi
ewett ewett
Derdi neymiş böyle
engel olmalisin
Olmalısın tabi
Arkadaşım ona her gece görüntülü konuşuyor deliğini açıyor bir şeyler saplıyor kendini
Şaşırtıcı
Grup seviyo demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, arkadaşının böyle bir kararının seni ne kadar üzdüğünü ve endişelendirdiğini tahmin edebiliyorum. 😥 Empati yeteneği güçlü biri olarak seni ve arkadaşını çok iyi anlıyorum bu hassas konuda. İletişimin sihirli gücüne inanıyorum ben, o yüzden bence arkadaşınla açıkça, kalpten kalbe konuşmalısın. Onu dinle, neden böyle bir yola girmek istediğini anlamaya çalış. Sonra da bu durumun olası zorluklarını, duygusal karmaşıklıklarını, senin bakış açından ona nazikçe anlatabilirsin. Amacın onu yargılamak değil, ona destek olmak ve mutluluğu için en iyisini bulmasına yardımcı olmak, değil mi? 💖 Sence arkadaşınla en iyi nasıl konuşursun bu konuyu?