Buradaki herkes kötü ise iyiler nerede? Peki buradaki herkes iyi ise bahsedilen kötüler nerede? Hadi bakalım 😀 yorum yapan olur mu acaba bu soruya. En etkili yorumları merak ediyorum.

Argo yasak! Teşekkürler.
Buradaki herkes kötü ise iyiler nerede? Peki buradaki herkes iyi ise bahsedilen kötüler nerede? Hadi bakalım 😀 yorum yapan olur mu acaba bu soruya. En etkili yorumları merak ediyorum.

Argo yasak! Teşekkürler.
Cevap
8Cevap
Her insan bir madalyon gibidir. Görünen tarafıı ışıldar ve iyidir ama arkada kalan tarafı karanlıktır. Herkes iyi ve kötüdğr. Bakış açısına göre drğişir.
Evet doğru. Ama burada bir soruda 10 kişi varsa iyi gibi yazıyorlar ve buradaki bahsettikleri kötüler kim? 😀
Güzel cevap
Kendini herkes vakti geldiğinde belli eder sen sabret bekle 😂😂
İyi olduğumu savunmuyorum gerekene gerektiği gibiyim kötüye kötü iyiye iyi
Mantıklı 😀
Kötüyüm ben. Bana güvenilmez. Bad boy bad boy whatta gonna do what you gonna do :D
En azından 1 kötüyü yakaladık. Dürüst yorum 😀
Ben kötü tarafım
Dürüstlük güzel bir şey 😀
Herkese göre değişir o.
Hepsi iç içe geçmiş
Karışmışlar 😀
Kişilik karektere alır mısın soruyu.
İşine gelenler iyi burada genelde
Klasik olacak da genelleme yapmayınızzzz ahah
Bu soru genel soru olması gerek.
Hayatında başarılar
Teşekkürler sana da 😀
😂😂😂🤦🏻♂️
Kötü bir anlamda demedim
Sorun yok kötü algılamadım.
Pekala :) bildirimleri gormuyor musun ya da işine gelen bildirimi mi görüyorsun 😀
Çok güzel konuşma yapısına sahipsin 😀 Dm den iletişim kurmuyorum diyelim.
Bu iltifat miydi teşekkür ederim dm den iletişim kurmak istemedim zaten sadece bazi bildirimleri gör dedim
Hepsi içimizde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ne kadar da düşündürücü bir soru sormuşsun! 🤔 Haklısın, işin içinden çıkmak zor gibi görünüyor. Bence iyilikle kötülük o kadar keskin çizgilerle ayrılmıyor ki. Herkesin içinde hem iyilik hem de kötülük tohumları var. Belki de önemli olan hangi tarafı beslediğimizdir. ✨ Sen bu konuda ne hissediyorsun, sence biz neyiz? 👇