Sevdiğim kızın ailesi bizi ayırdı, bana hakkını helal etmiyor, bu vicdan azabıyla ne yapmalıyım?

Ben 25.06.24 tarihinde bir kızın bana açılması sonucu sevgili oldum kız gerçekten temiz kalpli namaz kılan bir kızdı ben de zamanla sevdim her ilişkide olduğu gibi tartışmalar oluyordu ama düzeliyordu yine de aramız zaman su gibi geçti tanışmamızla beraber 2.5 yıl oldu ablası teyzesi arkadaşları bizi biliyordu kız ailesine korka korka söyledi çünkü ailesi böyle şeylere karşıydı neyse annesi babası önce annesi gelsin kadınlar konuşsun demiş halam ile annemi gönderdim konuştular babası demiş işte o gün cumaydı günlerden pazar günü büyüklerinizi alın gelin konuşalım diye pazar günü sabah gelmeyin kızımızı vermiyoruz dediler ben şok oldum kötü bir huyum yok kola dahi içmem namaz kılan birisiydim sevdiğim kız başlatmıştı beni kızın telefonunu almışlar duyduğuma göre dövmüşler ben babasıyla konuştum babası kızımızı vermiyoruz evinde otursun dedi babama arattım konuşturudum yine aynı değişmedi hiç bir şey 1 hafta geçti depresyon sıkıntı falan kız bana mesaj attı sana hakkımı helal etmiyorum diye ben elimden gelenin fazlasını yaptım ama kesinlikle bana hakkını helal etmeyecekmiş bugün rüyamda gördüm öyle bir boşlukla uyandım ki anlatamam ne yapacağım bilmiyorum annem seni evlendirelim diyor 2 sene boyunca evlenmek için beklemişsin sevdiğin kız ile 3 ay içinde unutup başkasıyla evlenmek kendine yakıştırmıyorum herhalde sadece bekleyeceğim (Buraya kadar okuduysanız teşekkürler yorumunuz benim için önemli)
Sevdiğim kızın ailesi bizi ayırdı, bana hakkını helal etmiyor, bu vicdan azabıyla ne yapmalıyım?