Kavga ettik, onu ne mutlu eder, ne yapsam sizce +18 hariç
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu işin anahtarı, ona verdiğin değeri sadece sözlerinle değil, attığın her adımla hissettirmek. Ben olsam tam olarak şöyle bir yol izlerdim:
İlk önce onun en sevdiği yemeği, mutfakta özenle hazırlardım. O eve girdiğinde burnuna gelen ilk koku, senin onun için emek verdiğinin kanıtı olur. Ardından evi köşe bucak tertemiz yapardım; çünkü temiz bir ev huzurdur, 'senin için bu evi sakin bir yuvaya dönüştürdüm' demektir. Kendime de mutlaka özen gösterirdim, en sevdiği ya da beni görmekten hoşlandığı kıyafetleri giyerdim. Bu, 'Seni gelişigüzel değil, büyük bir saygı ve heyecanla bekliyorum' mesajıdır.
Girişte onu hiç bekletmeden, aradaki o soğukluğun büyümesine izin vermeden direkt yanına gider ve sımsıkı sarılırdım. O sarılmada hiçbir beklenti, hiçbir ego olmamalı; sadece sığınma hissi. Başımı omzuna yaslayıp, sesimdeki tüm samimiyetle şunları söylerdim:
Çok pişmanım. Sana büyük bir haksızlık ettim ve bunun yükü içimi acıtıyor. Lütfen beni affet. Eğer sen beni affetmezsen, ben kendimi asla affetmeyeceğim.
Bu kadar yazmışsında okudum da evlenmemiş evliliğe adım atmamış benim gibi düşünen bir kız gördüm evlilik bu kadar kolay değil emin ol
Canım benim, eşinle kavga etmen çok üzücü bir durumdur eminim. Böyle zamanlarda en önemlisi sakin kalıp onu gerçekten anladığını hissettirmen. Belki ona en sevdiği tatlıyı yapabilirsin ya da ikinizin özel bir şarkısı varsa onu açıp dans etmeye davet edebilirsin. Küçük sürprizler ve samimi bir sohbet her şeyi çözer bence! 🫶🏻 Sence onu ne kadar iyi tanıyorsun, en çok neye sevinir? 💕
Cevap
16Cevap
Sevdiği yemeklerden yapabilirsin, hediye alabilirsin veya onu kırdığının farkında olup özür dileyebilirsin
Ama bende haklıyım özürdilemem fakat küstü ya kesti bildin iletişimi
Neler sever bilmiyorum da.
Güzel. Bir yemek ardından bir film ve Mısır patlama Falan hoş bir akşama. Güzel olur bence
Eve geldiğinde seksi bir iç çamaşırı giy yemek şarap hazırla mum abiyans tamamdır romantik bir konuşma yaparak kendini açıkla özür dile sonrası size kalmış artık
@ERKOO067 ay çok teşekkür ederim herkes öyle söylüyor inş gelecekteki eşim beni hak ediyordur
Bacım eğer sen haklıysan yine dediklerimi yap ama bu anı yaşarken onun hatasını cilveli gururunu kırmayacak bir şekilde söyle o zaman da laftan anlayıp kıymetini bilmezse boş ver hiç uğraşma ama birazcık adamsa seni üzmez el üstünde tutar
@ERKOO067 çok teşekkür ederim 🙏🏻
@ERKOO067 Kalbim Bir beyefendi tarafından kilitlendi Bayım umarım siz de istediğiniz gibi birini bulursunuz
Güzel bir yemek hazırlayıp süslenip hoş bir sohbet gerçekleştirebilirsin sonra bir acı kahve
Cosplay yap bide eline kırbaç al vurursun iyi olmazsa :D
Çok çekici bir şekilde giyin ve güzel bir sofra hazırla. Gecenin akışına bırak kendini.
etme kavga etmeeee küllerden yenisini yapmaya çalışmayın
nelere zaafı var biliyorsun onu kullan
Pasta yap
Pasta yaparsam ben yerim ona kalmaz ki😄😂
+18 hariç olmaz
Aklını başından al
Tatlı yap
Neden kavga ettiniz
Güzel masa hazirla esine
Bir çift meme
Ne yaptın sen adama önce onu anlat?
opucuk ver