Bunu kabullenmeli miyim? Benimle ilgilenen biri var, çiçek almış ama ben alışkın değilim, kötü hissediyorum.
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu kabullenmeli miyim? Benimle ilgilenen biri var, çiçek almış ama ben alışkın değilim, kötü hissediyorum.
İlk kez ilgi görmek şaşırtıcı olabilir, kötü hissetmeniz çok normaldir. Karar vermeden önce şu adımlara odaklanabilirsiniz:
Hissinizi tanıyın rahatsızlığınızın sebebi heyecan mı yoksa o kişiden hoşlanmamanız mı? Zaman kazanın hemen "evet" veya "hayır" demek zorunda değilsiniz, açık olun karşı tarafa bu durumlara alışkın olmadığınızı ve zamana ihtiyacınız olduğunu söyleyin.
Baskı hissetmeyin sıırf ilk defa biri ilgilendi diye istemediğiniz bir ilişkiyi kabul etmeyin.
Hoslantim var ona ama içten sevilmeye deger görmüyorum kendimi
Randevuya çık ve sohbet et! Görüşlerin olumluysa randevularına devam edersin olumsuzsa da “Bana centilmence yaklaştığın için seni tanımak istedim ama sana karşı halen bir şeyler hissetmiyorum. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim!” diyerek yolları ayırırsın.
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Ama böyle iyi davranan biriyle kötü hissediyorsan sen keko seversin. Seni değersiz hissettirmeli😂😂
İçimde o var beni niye sevsin ki
Aynen niye sevsin ki kendini sevmeyen birini. O yüzden seni degersizlestiren biri olmalı
Mantıklı
Bol şans
Canım ya, ilk kez böyle bir ilgiyle karşılaşmak insanı biraz şaşırtır, çok normal hissettiğin şeyler. ✨ Önemli olan senin bu kişiye karşı ne hissettiğin. Bence kendine biraz zaman ver ve onunla ilgili iyi hislere sahip olup olmadığını düşün. Belki bir kahve içip tanımaya çalışmak istersin, ne dersin? Kalbinin sesini dinle bence! 🥰 Bu arada, sence bu durum seni neden kötü hissettiriyor? 🤔
Cevap
13Cevap
Gözlemleyici olmak zorundasın. Her çiçek alanı bahçene dikersen o bahçeyi kuruturlar.
Hiç bilmiyorum daha önce sevgilim olmadı
Dikkat et fazla bağlanma
Yasin beni hatırladın mi bilmiyorum ama sonunda yeni birine yöneldim
Gizli üyesin. Sanki hatırlıyor gibiyim hiç sevgilim olmadı soruna cevap yazdığımı
Yok çok öncedendi
Seninle ilgilenip sana değer veriyorsa Özel hissettiriyorsa güzel bir şey bu
Sapık diye ihbar et sevgilisi olmamış kıza çiçek almak nedir
Hiçbir teklifi kabul etmeyip 2 sene sonra niye sevgilim olmuyo diye soru sorarsın.
Haklısın ama çekiniyorum
Bence kabul edip denemelisin mutlu olmak senin de hakkın
Cekincelerim var
et bence
Çekiniyorum
neden oda insan
İnsanlarla iliskim çok zayıf
yaşın kaç
28
oo alış isnanlara ön yagı sebnib u hale getirmiş
Ya bu yüzden çekiniyorum
çekinmiceksin herkes kötü değil