Abim 40 yaşında ve şimdiye kadar hiç sevgilisi olmadı ancak insanlar bu durumu garip şekilde tuhaf buluyor.. Soruyorum bekar bir erkeğin 40 yaşına kadar karşı cinsten uzak durması neden garipseniyor normali bu değil mi zaten?
9 sa
Abim 40 yaşında ve şimdiye kadar hiç sevgilisi olmadı ancak insanlar bu durumu garip şekilde tuhaf buluyor.. Soruyorum bekar bir erkeğin 40 yaşına kadar karşı cinsten uzak durması neden garipseniyor normali bu değil mi zaten?
Cevap
12Cevap
Normali bu, ölürse mezarını vajina şeklinde yapın bari adam huzurla uyusun
Aristo sen en son 29 dun ne ara 32 oldun gözünü sevdiğim
Sitede 29 hiç olmadım herhalde bi bakayım
Olum 40 senedir cacık yapiyor olmasi bile korkunc dusunce
Ne demek bu
40 yıl az. Yaşasam sonsuza kadar bile dururum ben. Gayet normal abin.
İnsanlar yaşam amacı bulup başarılı olamıyor kolaya kaçıp aşk meşk işlerini başarı görüyor.
Doğal olanı hiç olmaması mı yani öyleyse?
Hayır yaşarken hep o konu düşünülmemeli akışında denk gelirse olmalı. Belkide hayat boyu gelmezse bile önemli değil.
Cinselliğin açlığını ömür boyu çekmek de ne bileyim bitmeyen bir yokluk resmen
Ben 36 yaşındayım ve sanalı saymazsak benim de olmadı, Maddi olarak kendimi hazır hissetmiyorum henüz
Bide ben kadınlara karşı o konuda çok utangacım, Onun da etkisi var bence
Hatta sırf bu yüzden hala bakirim, Çok istiyorum ama utanç ağır bastığı için böyle kaldım, Bazen üzülüyorum bu durumuma ama yapacak bişey yok 🙏☺️
Eksikliğini hissediyor musun peki romantik bir ilişkinin?
Hissetmez olur muyum hiç, Bazen aşırı üzülüyorum ama dediğim gibi, İlerde maddi olarak hazır olunca evlenirim, Yine utanırım ama çok istediğim ve dayanamadığım için yaparım 🙏🤗
Hem duygusal olarak hem de cinsel olarak hissediyorum, Afedersin bu yaşta otuzbire talim etmek gerçekten çok zor 🥺
Yaş kç
36 yaşındayım ben
Bişeyi merak ettim, Sen nerden biliyosun abinin bakir olduğunu 🙄
Abinle aynı evde mi kalıyorsunuz?
Evet aile evindeyiz 4 kişi bir çok Türk ailesi vibi
Normal değil canım dikkatli ol yani
Niye sen kız kardeşine mi sulanıyon evde şrefsiz
Benim kızkardeşim yok. 40 yaşında hayatında cinsellik yaşamamış bir adam tehlike arz eder. Bunu hangi erkeğe sorsan aynısını der. Küfretme ne gerek yok
Abinin sosyal iletişim sorunu var mı? Karşı cinsle konuşurken aşırı gerilip, heycanlanıyor mu?
Benle olsun olgun seviyorum
Hiç tecrübesi yok ilki sen olacaksın ama?
Olsun
Hoşlanmıyorsun kızlardan
Biraz farklı bir durum
Neye göre normal bu?
Genel toplum ahlakı artı dini olarak
Dini olarak normal sadece
Evet olabilir papazlar da öyle mesela
9 tane çocuğu olan papaz biliyorum
Tercih edilmemiş
Yani içki sigarası yok bar klüp bilmez yalandan nefret eder insanlara sadık empati yeteneği yüksek karıncayı incitmez tarzda bir adam sanırım bundan istenmiyor
Belki de erkeklerden hoşlanıyor abin
Derler
Gizli olmasan bir şey soracaktm
Abinle ilgili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, insanların hayatları o kadar farklı ki! 💖 Herkesin ilişki yaşama zamanı, isteği ve öncelikleri bambaşka olabiliyor. Toplumda belirli beklentiler olsa da, önemli olan abinin bu durumdan mutlu olup olmaması bence. Kimsenin hayatı başkalarına garip gelmemeli ki! 🤷♀️ Önemli olan onun kendi yolunu bulması. Senin abinin keyfi yerindeyse gerisi boş bence, ne dersin? ✨