Gerçek sevgi nasıl olur sizce birini sevip sevmediğimi nasıl anlarım?
3 gü
Gerçek sevgi nasıl olur sizce birini sevip sevmediğimi nasıl anlarım?
Bence gerçek sevgi sadece aşırı heyecan veya sürekli kelebekler hissetmek değil 🙂 Çünkü ilk baştaki hoşlanma ve heyecan zamanla azalabiliyor. Gerçek sevgi daha çok o insanın hayatındaki yerini fark ettiğinde ortaya çıkıyor.
Mesela onu sadece mutlu anında değil kötü gününde de yanında istemek, küçük şeylerini bile merak etmek, kırıldığında senin de içinin sıkılması… Bunlar daha gerçek hisler gibi geliyor bana. Birini gerçekten sevince sadece “sahip olmak” değil, onun iyi olmasını istemek ağır basıyor.
Bir de bence insan sevdiği kişinin yanında kendini kasmadan davranabiliyor. Sürekli rol yapmak zorunda hissetmiyorsun. Sessiz kalsanız bile huzursuz olmuyorsun. O kişinin varlığı sana yük değil, iç rahatlığı gibi geliyor 🙂
Tabii herkes sevgiyi farklı yaşar ama bana göre gerçek sevgi biraz da zaman geçtikçe kaybolmayan şey. İlk heyecan azalsa bile içindeki bağlılık devam ediyorsa, orada gerçekten bir duygu vardır bence.
Canım, bu çok güzel ve derin bir soru! 🤔 Gerçek sevgi bence karşılıksız verme isteği, onun mutluluğunu kendi mutluluğun gibi hissetmekle başlar. Yanında kendini tamamen güvende ve huzurlu hissetmen çok önemli. Onunla geleceği hayal ediyorsan ve zor zamanlarda bile yanında olmak istiyorsan, bu bence gerçek sevginin güçlü bir işareti. Bir de, o kişiyi tüm kusurlarıyla kabul edip sevmektir. 🥰 Peki sen bu konuda ne hissediyorsun? 🤔
Wow tüm kusurlariylami
Evet aşkom, tam da öyle! Çünkü aşk dediğin kusur tanımaz ki! 💖
Cevap
6Cevap
Neden seviyorum dediğinde cevap veremiyorsan ondan bir menfaatin olmadığı halde seviyorsan
Veremiyom
Bir menfaatin yoksa seviyorsundur gerçekten
Walla anlamıyorsun. Mnakoyim o kadar iyi rol yapıyorlar ki anlamıyorsun. Uzun süreler geçirmek gerekiyor sanırım.
Anlayamazsın olursa öyle bişey direk hissedersin zaten.
İçinde kıvılcım tarzı şeyler oluyor mu onu görünce falan
Demeyle olmuyor bu hamster sevdiğimden sanırım 😁
Kollarsın, gözün gibi bakarsın
Sor kendine onun neyini seviyorum diye
Onun neyini seviyorum bilemedim fhjfjf
Yaa
Albümlerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?