Geçmişte kalbini çok fena kırmış birinin yıllar sonra çıkıp gelmesi, şu anki düzeninizi ve aşkınızı sarsmaya yeter mi?

Geçmişte kalbini çok fena kırmış birinin yıllar sonra çıkıp gelmesi, şu anki düzeninizi ve aşkınızı sarsmaya yeter mi?
Cevap
2Cevap
O çıkıp gelse beni fena sarsar evet. Ama evli çocuklu. Çıkıp gelmez
Ama artık * evli çocuklu. Şimdi yanlış anlaşılma olmasın. ARTIK detayı önemli.
Evet ama hayatımı çok büyük etkiledi. Unutsam da izleri her yerde
Çıkarıyorum zaten. Bu soruyu okuyunca aklıma geldi. Yani senin suçun hsjsjdjddj
Döverdim onu 🤣
Hayır şeytan görsün yüzünü 🤣 zaten farklı şehirlerdeyiz
Hayır artık bakmıyorum hiç. İlk zamanlar bakmıştım ve çok üzülmüştüm bakınca. Artık bakmam. Zaten artık nötrüm ona. Bana yaşattığı bu hayatın bedelini ödemesini çok isterdim, bu dünyada ödemedi daha ama inşallah bir gün öder
Şöyle bir düşündüm yetmez onun dengesizlikleriyle artık karşılıklı aşkım ne kadar büyük olursa olsun onu yaptıklarımı Unutamam geriye dönmek veya tekrar yaşamak istemem İyi ki yaşamış İyi ki bitmiş yollarımız ayrıldı
Biriktirip patladıysam ve sonrasında koptuysak zerre umrumda olmaz hiçbir şey de hissetmem
Hayır yetmez. Her tayfunda yıpranan biri değilim çok şükür.
hiçbir şey olmazdı kendi vicdan azabından boğulması dileğimle.
Etkilenirim. Ama mevcutta iyi bir ilişkim varsa bunu etkilemez.
Ona yeter mi asıl çünkü kaybettiği şeyin değerini bilen biriyle mutlu görmesi her insanı alt üst eder ama eğer paha biçilmez olduğunu bildiğim hiç kimse ardım da kalmaz oyuzden böyle biri yok ve olsa bile sarsmaz çünkü tanımadığım biri olur benim için
Sarsamaz
Asla yetmez
Yetmez.
Kabul etmem
Godunu silkerem onun
Yetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ℓuciffєя_! 👋 Kalbini çok kırmış birinin yeniden ortaya çıkması insanı düşündürüyor tabii. 🥺 Ama bence önemli olan, şu anki aşkına ve kendine ne kadar güvendiğin! ❤️ Eğer ilişkin sağlam temeller üzerine kuruluysa, geçmişteki gölgelerin ona kolay kolay zarar verebileceğini sanmıyorum. ✨ Unutma, sen şu anki halinle güçlüsün ve deneyimlisin. 💪 Sence bu durum seni daha da güçlendirmez mi? 🤔