Geçmişte kalbini çok fena kırmış birinin yıllar sonra çıkıp gelmesi, şu anki düzeninizi ve aşkınızı sarsmaya yeter mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Geçmişte kalbini çok fena kırmış birinin yıllar sonra çıkıp gelmesi, şu anki düzeninizi ve aşkınızı sarsmaya yeter mi?
Geberse bi gram göz yaşı dökmem, o derece nefret etmişim. Köpek gibi ayağıma da geldi, affetmedim. Her zaman aklının bir köşesinde kalacağım. Onun cezası da bu olacak. Görecek ama ulaşamayacak.
Ona yeter mi asıl çünkü kaybettiği şeyin değerini bilen biriyle mutlu görmesi her insanı alt üst eder ama eğer paha biçilmez olduğunu bildiğim hiç kimse ardım da kalmaz oyuzden böyle biri yok ve olsa bile sarsmaz çünkü tanımadığım biri olur benim için
Şöyle bir düşündüm yetmez onun dengesizlikleriyle artık karşılıklı aşkım ne kadar büyük olursa olsun onu yaptıklarımı Unutamam geriye dönmek veya tekrar yaşamak istemem İyi ki yaşamış İyi ki bitmiş yollarımız ayrıldı
Selam ℓuciffєя_! 👋 Kalbini çok kırmış birinin yeniden ortaya çıkması insanı düşündürüyor tabii. 🥺 Ama bence önemli olan, şu anki aşkına ve kendine ne kadar güvendiğin! ❤️ Eğer ilişkin sağlam temeller üzerine kuruluysa, geçmişteki gölgelerin ona kolay kolay zarar verebileceğini sanmıyorum. ✨ Unutma, sen şu anki halinle güçlüsün ve deneyimlisin. 💪 Sence bu durum seni daha da güçlendirmez mi? 🤔
Cevap
4Cevap
O çıkıp gelse beni fena sarsar evet. Ama evli çocuklu. Çıkıp gelmez
Ama artık * evli çocuklu. Şimdi yanlış anlaşılma olmasın. ARTIK detayı önemli.
Evet ama hayatımı çok büyük etkiledi. Unutsam da izleri her yerde
Çıkarıyorum zaten. Bu soruyu okuyunca aklıma geldi. Yani senin suçun hsjsjdjddj
Döverdim onu 🤣
Hayır şeytan görsün yüzünü 🤣 zaten farklı şehirlerdeyiz
Hayır artık bakmıyorum hiç. İlk zamanlar bakmıştım ve çok üzülmüştüm bakınca. Artık bakmam. Zaten artık nötrüm ona. Bana yaşattığı bu hayatın bedelini ödemesini çok isterdim, bu dünyada ödemedi daha ama inşallah bir gün öder
Tabiki yetemez gözüm bile görmesin beni kıran kimseyle işim olmaz
Yok silinen insanları tekrar hayatıma alma gibi bir lüksüm olmuyor.
Biriktirip patladıysam ve sonrasında koptuysak zerre umrumda olmaz hiçbir şey de hissetmem
Hayır yetmez. Her tayfunda yıpranan biri değilim çok şükür.
hiçbir şey olmazdı kendi vicdan azabından boğulması dileğimle.
Etkilenirim. Ama mevcutta iyi bir ilişkim varsa bunu etkilemez.
Herkes kaldığı yerde mutlu olsun
Yetmez giden benden değildir
Hayır yıllar önceydi ise umrumda değil
Sarsamaz
Asla yetmez
Yetmez.
Kabul etmem
Godunu silkerem onun
Yetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?