Çok kalbini kırdığın birisinin geri dönme şansı var mı?

Benim bir erkek arkadaşım vardı birkaç hafta öncesine kadar ve çok iyi birisiydi. Ben tabii onu benden soğutana kadar böyle akıllı değildim bu konuda.

Bir kere çocuğun maddi durumu çok iyiydi ve kendisi de kendi ekonomisini çok iyi kullanmayı bilen birisiydi. Çok iyi parası olmasına rağmen hiç burnu havada değildi ve benim mesela maddi durumum kötü mesela ama hiç bu konuyu takmadı. Tipi de çok iyiydi, çok kişiden farklı bir tarzı ve tipi var. Ses tonu falan sanki kendisine özel, kimseninkine benzemiyor.

Evine gittiğimde bir kez bile kendim adım atmadan bana tensel yakınlaşma yapmıyordu. Çok temiz ve titiz birisi ve de çok güzel yemekler yapıyor.

Ben onu hep görmezden geldim ve kendisinin istediği şeylere hiç evet demedim, hep hevesini içinde bıraktım. Arkadaşlarımla beraber sadece onun maddi durumundan yararlandık uzun bir süre. Bazen saçma sapan laflar ederek gururunu kırdım insanların içinde. Uzun zamandır sürekli kırıyordum ama haftalar önce bir kez annesine karşı saygısız davrandım ve o günün akşamında benim telefon numaramı sildi. Zaten sadece WhatsApp kullanıyordu, artık hiçbir yerden ulaşamıyorum. Evine gittiğimde kapısını açmadı ve haftalardır çok kez onun gittiği mekanlara gittim ama hiç gelmedi. Şimdi onun yaptığı ve burada hepsini anlatmadığım çok şeyi özlüyorum. Çok pişmanım. Artık bundan sonra hiç şansım yok mu? Kendisine yaptığım o kadar şeyi kaldırdı bir tek annesine saygısızlık yaptığım için mi bu kadar büyük tepki verdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün karşılaştık. Ne bana doğru baktı ne de bir şey dedi
Çok kalbini kırdığın birisinin geri dönme şansı var mı?