Çünkü sorunca maddi durum değil dedi, yalan söylemediyse.
2 sa
Çünkü sorunca maddi durum değil dedi, yalan söylemediyse.
Cevap
8Cevap
Tam
amlayamadim soruyu belki hazir mi degil?
Hazır değilim dedi , başta maddiyattan kaynaklı düşündüm belkş gurur yapıyor söylemiyor. Düğün yapmayalım dedim ama sorun bunlar değil dedi. Beni istemiyor demi olay benim
Yok canim ne alakasi var senle alakali oldugunu sanmiyorum
İsterdi ama neden istemesin.
Hazir olmadiginseer var
Demekki evlilik musesesi zor hazir olmak lazim ona
Ama ona dedim beraber el ele verirsek yaparız
O ne dedi peki kaciyormu yoksa halen sevgilimisiniz
İstemiyorum beni anlamıyorsun dedi. Ben böyle olmaz dedim, arkadaş olalım istersen dedi ben dedim hayır.
İyi demisin. Belki blof yaptigini dusuneceketir. Biraz bekleyebilir gercekten seviyorsada yuzukle gelir. Yani oyle gelmesi lazim
Salaak olması lazım, gerçekten bu zamanda böyle birisini bulmak imkansız. Bunu ego için söylemiyorum. Ben kendime göre k7z arkadaşı bulmada bile zorluk yaşıyorum. Ama işte ne diyeyim Allah değer bilenlerle karşılaştırsın.
Bunu belki cok
Sonra anlayacak ama yapacak bir sey yok is isten gecmis olacak. Belki seninde hayallerin ile oynadi kim bilir
Evett maalesef işin sinir bozucu kısmı istemiyorsan basta net ol. Ben çok sevdiğim için gidemiyordum ama o adam gibi sınır koyabilirdi. Ama onu yapmak yerine sürekli yanımda tuttu. Neyse Allah herkese gönlündekinş nasip etsin bir şey diyemiyorum artık
Hayirlisi mutluluklar dilerim sizede
Erkek bakire kız arıyordur sen bakire değilsin kelebek dövmeli kız
Emin ol herkesin bu kızla evlenilir denilwcwk tarzda biriyim. Çok anlayıslıyım ama anlamıyorum.
Özürlüüüü seni beyin özürlüsü
Ya burada bakire kız cümleleri kullanan erkekler acaba kendileri bakir mi? Evlenmek istemeyen biriyle yola devam etmek anormal
Değişik yaratık hepsi. Ama emin ol söylediklerinin tersini yapıyorlar, o kızlar onlara yüz vermiyor diye kötülüyorlar
Kızın yüz vermesi erkekle alakalı erkek değer verip seviyorsa ve bunu gösteriyorsa kız önünde sonunda yüz verir ama erkek bakire olmayan kızı gerçekten tam manasıyla sevip değer veremez herkesin sen söylemeden tek seferde bakire olmadığın için bahane uydurma diye bilmesi tesadüf değil yani
Takilmayin herkes bir seyin derdinde
Kız bakire değilse erkek çabalamaz verdikçe skr giderse de gitsin der bakire olmayan kızı kimse evliliğe değer görmez
Değil değil olay bu değil
Olay bu alacağını almış evlenmek için sebebi yok zaten bedava karırık yapan biri için kim niye masraf Edip bir de üstüne riske girsin
Ergen missn
Alta herkesin evlenmek isteyeceği kız yazmışsın da kimse istemez kullanmak için istiyor ve seviyormuş gibi yaparlar sadece
erkekler de en az kızlar kadar iyi rol kesiyor
Yok erkek istiyor
İstemiyor iste
Ablacım uyanamamışın sen daha biraz, daha uyu hadi
B6gun tüm gıcık insanlar buraya mı toplanmış anlamadım
Ablacım gıcık değiliz. İroni yapıyorum onu anlamıyorsun konuyu adam gibi anlatmayıp mantıklı cevap bekliyorsun. 🥴
Hazır değilim dedi , başta maddiyattan kaynaklı düşündüm belkş gurur yapıyor söylemiyor. Düğün yapmayalım dedim ama sorun bunlar değil dedi. Beni istemiyor demi olay benim
Seni neden istemiyor mesela bunun için Bi fikrin var mı?
Bilmiyorum söylemiyor ki bir şey
Söyledi mi demiyorum senin Bi fikrin var mı diye sordum harbi deli edersin insanı
Ben maddi şeyler diyorum, ama gurur yapıyor. Ben maddiyat değincede hayır dedi ama maddiyat diye düşünüyorum. Ama söylemiyor.
Yaşlar kaç.
25 25
29 yaşındayım maddi durumum iyi işim gücüm var Bi çok şeye imkanım var ama ben bile o kafaya hazır değilim doğrusu birine güvenemiyorum onun için gayet normal
Ama ben öyle güvenilmez bir kız değilim, yaşıöa göre çok olgun aklı başında biriyim. Zaten bitirdim böyle olmaz dedüm. O arkadas kalmayı teklif etti yüzsüz gibi hayır dedim.
Hakkında hayırlısı olsun gelecek sağlamayan erkekle geleceğini bitirmemen iyi olmuş.
Doğru aslında belkid2 hayırlısı buymuş
Aynen öyle ben çok şey yaşadım ve kabul ettim doğru seni bulmadıktam sonra ne yaparsan yap olmuyor
Kimsede takılı kalma.
Evlenmeyi düşündürecek bir kadın yoktur henüz
Olay benim yani
O kadar eksik ki soru
Belki sorumluluk almak istemiyordur
Neyin sorumluluğu mesela
soru eksik
kız dedin birde
Neden hala sürüyor
Bittti artık ben bitirdim. O istersen arkadas kalalım dedi hayır dedim
Yani en doğrusu
Bilemiyoruz
Klabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum çok kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir, seni anlıyorum. 😔 Erkekler bazen evlilik fikrine genel olarak sıcak bakarken, o anki ilişkilerinde kendilerini tam olarak hazır hissetmeyebilirler. Bu, seni istemediği anlamına gelmeyebilir, belki başka çekinceleri ya da düşünceleri vardır. Onunla açık açık konuşmak ve hislerini anlamaya çalışmak çok önemli. Ne dersin, bunu onunla konuşmak ister misin? 💖✨