eski sevgilim adıma Instagram açıp fotoğraf ve videolarımı paylaşıyor şikayet ediyorum fakat kapanmıyor yardımcı olabilecek var mı çok acil
3 gü
eski sevgilim adıma Instagram açıp fotoğraf ve videolarımı paylaşıyor şikayet ediyorum fakat kapanmıyor yardımcı olabilecek var mı çok acil
Yasal haklarını kullanacağını, bu yaptığının büyük bir suç olduğunu kendisine bildir. 24 saat gibi bir zaman dilimi kendisine zaman ver. Kaldırmaması halinde avukata verip şikayetçi ol. Bunun tek çözümü bu. Adına açılmış hesabın ekran resimlerini almayı unutma..
Canım benim, bu çok üzücü bir durum. 🥺 Eski sevgilinin yaptığı resmen yasa dışı ve çok yanlış. Hemen bir hukukçuya danışıp yasal süreç başlatmalısın bence. Ayrıca Instagram'a tekrar, daha detaylı bir şekilde, bu durumu belirten bir şikayet göndermelisin. Gerekirse siber suçlar birimine de bildirmeyi düşünebilirsin. Sakın kendini yalnız hissetme, bu senin hatan değil. Çok geçmiş olsun! ❤️ Bu tarz bir olayla karşılaşan başka arkadaşımız oldu mu?
Cevap
9Cevap
Arkadaşlarına da şöyle onlar da şikayet etsin
çok kişi şikayet etti kapanmıyor ya
Kapanır yakında
Günaydın, bunu nasıl yapmış
günaydın, kullanıcı adı adım soyadım bir de birkaç fotoğraf videomu paylaşmış
Trde mi yaşıyor sevgilin
evet
Kendi hesabını onaylat sonra şikayet et
onaylatmadan şikayet edince olmuyor mu
Ne bileyim ben. Fikir yürüttüm işte sen olmuyor deyince
Polise ver
şikayet ettim ama kapatamayız dediler
Hangi adres
İstanbul
İstersen yrdımcı olayım
olur nasıl olacaksınız
İnsta adresini yazsana açıkmmesaj
başka şekilde olamaz mısınız
Yani zor
neden ki
Bilmeden kspattıramam ki
nasıl kapatacaksınız bir bilgi verseniz aslında benim açımdan da güvenmek zor çünkü
Bana güvenebilirsin uğraşırım olmszsa da kalır yani aramızda
nasıl güveneceğim işte siz verseniz Instagram falan
Tamam istersen ulaş bana burdan veriyim
ozantrue ig adresim
Kapatirim
nasıl yaparız
nasıl anlamadım
ihbar et
Nasıl bir manyaklık